• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COPPYFarmářské trhy
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    CMLKA: fain, díky. příště půjdu po žlutých nápisech a cookies :))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUAACA: predevsim se nijak nejmenuje a je hned na zacatku, maj takovy zluty popisky a hodne tech cookies
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    a ten chleba kupujete u kterého stánku? byly tam 3. jeden takovej velkej, co měl spoustu přepravek s pečivem za sebou, pak držkovská pekárna a pak jsem zahlídla ještě takový menší stánek.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    taky jsem byla, fakt si to na mateřský vychutnávám, že můžu takhle ve všední den přes den :)
    odnesla jsem si úžasné klobásky z dědovy udírny, 15 biovajec, sýry, sušená rajčata, hlívu ústřičnou na polívku, krůtí prsa z farmy, lahev mléka a 7 červených tulipánů.
    nádhera!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    YFF: jo je fakt, ze se trochu drolil, me pripominal spis vanocku, nevim proc, dobrej byl otoustovanej namazanej maslickem :)
    YFF
    YFF --- ---
    tak jsem dnes ráno byla na kubáni, a jsem nadšená, bohužel vzala jsem si sebou jen jednu záložní tašku, což se ukázalo jako fatální chyba:)) zvlášť když první věc, co jsem si koupila byl jablečno řepný mošt, a taška byla skoro plná
    doporučuju med s černým rybízem, ten je naprosto bohovský, a ostatní příchutě jsem se ani neodvážila ochutnat, protože bych je jistě odnesla všechny
    no a jsem zvědavá na chleba se švestkama, jakej bude, prý je nová receptura, ten starý se prý po pár dnech drolil, no nevím, jedna paní vedle mne povídala, že to není pravda, protože byl hned pryč:))
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KUBAN88: S tím, bych nesouhlasil, naopak mi vždycky přišlo, že na rozdíl od dalších pokusů o chleba cvrčovický vydrží v poživatelným stavu výrazně déle.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PETRA_CHATEAU: urcite bude, jen nejake stanky jsou jen v sobotu treba...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: já bych se právě mohla dostat na kubáň v úterý přes poledne, tak si řikam, jestli to nebude lepší než ta sobotní tlačenice
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    PETRA_CHATEAU: Tohle bylo v sobotu pardon:) to jsem mela upresnit ... v týdnu nevím, ale uz dlouho si rikam ze to vyzkousim...
    RASTABERRY
    RASTABERRY --- ---
    QUAACA: maju tam len jeden druh, vyborny, jedina nevyhoda je, ze je tak pokminovany, ze ked ho krajam tak je kmin vsade. Vcera som ho nasla v kolaci. ale mas pravdu, to neni tema trhy. Prepacte mi!
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    v týdnu sou tam taky takový davy?
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Tak já si přivstala, ale už v 8:15 byla fronta k uzeninam dlouha jak tejden :) Chleba kupuji drzskovsky, nekdy v pekarne, ale maji ho i na andelu v albertu... nakoupila jsem si zase slaninku, tu kupuji paradoxne u stanku s ovcim syrem ...

    Maminka nakoupila candata a ingredience na mlikajdu a pozvala nas na sobotni obed vyhradne z farmarskych surovin - vyjma citronu tedy :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    RASTABERRY: přesně u toho pána sem taky kupovala mošt s řepou, něco tak dobrýho sem nikdy nepila
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    QUAACA: dobrej, ale druhej den nepozivatelnej
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    RASTABERRY: tak teď jsem nevěděla, zda jsem v auditku praha 10 nebo o trzích :)
    tak to bydlíme na stejné adrese. ty paní se vždycky ptají: "a pečivo nechcete?"
    a jakej tam maj?

    jo a chutná vám někomu cvrčovický chléb? mně moc ne.
    RASTABERRY
    RASTABERRY --- ---
    inak, strasne dobry chleba maju u nas v masiarstve nad zastavkou solidarita (vyzera to jak bordel, lebo tam maju taky cerveny kriklavy neon). Maso nejem, tak tam chodim len pre ten chleba, ale pani su velice mile a snazia sa nedat najavo, ze som v ich ociach mierne.. netradicna.
    RASTABERRY
    RASTABERRY --- ---
    jupii, tiez som bola, konecne su trhy, boli sme cca o 11 a fakt dost vela ludi, ale mna to tesi, ze nie som sama mazla, kto tam rad chodi. Vzala som 10 vajec, doma som si vsimla, ze su len z podestylky a nie vybehu, ale ok, lepsie jak klece. Potom mam jabka od mojho oblubeneho mostara, co je naproti mliekomatu, kozi syr s bylinkami a kopec veci z pekarne, co je na druhej strane, jak ten mostar. Susienky si kupujem super dobre od takeho typka s fuzikmi. Tam maju ten dobry chleba?? (u toho fuzikateho maju super cokoladove susienky a teraz mali aj nejake toskanske veganske s rozmarynom, ci akym dasom). Milujem trhy, uuuu
    KAREN
    KAREN --- ---
    nejlepsi je celozitnej od nas z pekarny v Uralsky;))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KUBAN88: Držkovskej je docela fain, ale nejlepší ze všech chlebů je Radotínskej. a pak taky jeden učňovskej, co prodávaj v Malešicích na zastávce Plaňanská, ale pochází z nějaký pekárny na okraji Prahy.

    CMLKA: tak to tam někdy koupím, dík za tip. já mám nejradši asi kombinaci pšenično-žitného
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam