• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COPPYFarmářské trhy
    Chystáte se? Byli jste? Doporučite? Co si o nich myslíte? Cokoliv pro příznivce (možná i odpůrce?) farmářských trhů!

FARMÁŘSKÉ TRHY NA WEBU

Nakoupené zboží na FT nejraději ukládám do:

191 hlasy od 161 respondentů

rozbalit záhlaví
      SPLIFFBOY
      SPLIFFBOY --- ---
      ZUZIPA: v pohode, chapu :) stanek se sladkovodnimi rybami jsem tam bohuzel nepotkal.
      ZUZIPA
      ZUZIPA --- ---
      SPLIFFBOY: Neni nad tuňáka z český farmy;) (Sorry musela jsem lezou mi tam tyhle stánky na nervy;))
      SPLIFFBOY
      SPLIFFBOY --- ---
      na jiraku ma o vikendu stanek prodejna fishpoint z vinohrad, minule jsem tam bral nejaky steaky z tunaka, mnam.
      CHICA
      CHICA --- ---
      RIP: waaau 660 kaček to je docela velkej "pes"!! jinak na rybí stánek koukám v Holešovické tržnici každou sobotu....ale nějak jsem se ještě neodvážila, rybu jsem ještě doma nikdy nevařila. Snad se ale brzy odhodlám! určitě to stojí za to! mňam :)
      PETRA_CHATEAU
      PETRA_CHATEAU --- ---
      já sem si teď koupila na kubábi pleťový mlíko z konopnýho oleje a konečně mi mizí ekzém
      CULI
      CULI --- ---
      IKARIE: a neni to tim, ze ted to zacal byt velky boom a je to na vice mistech v Praze zaroven a to i pres tyden ?
      RIP
      RIP --- ---
      OLIII: 660 za kilo. Čili jediný filet přes dvě kila. Plus poměrně silná kůže, která se musí sundat, sundavá se dost blbě a výslednou váhu masa to ještě sníží. (Chutná to skvěle, ovšem asi zůstanu u lososa /kterého měl taky/, když je čerstvý, za míň peněz je to snadnější manipulace a chuť přinejmenším stejně dobrá).
      A bylo to v Klánovicích, jenže bez záruky, stánek s rybami tam byl za celou dobu existence trhu poprvé a nemůžu zaručit, že jindy bude zase...
      OLIII
      OLIII --- ---
      RIP: Kolik přesně je "jak pes"?:-)
      A na jakej trh se vlastně mám vydat pro rybky?
      RIP
      RIP --- ---
      V sobotu jsem u rybáře koupil filet z jesetera (čerstvého, v pátek ještě plovoucího), je to drahé jak pes, ale člověk musí zkoušet nové věci ,aby kulinárně nezakrněl :-)
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      no jo, rikam, jak neni jeste zadna poradna zelenina a ovoce, tak je to dost o nicem ale ja tam chodim pro chleba a syry, minule jsem vzala uzeny zebra na fleky, biohovezi, vajicka, me to prijde akorat :)
      IKARIE
      IKARIE --- ---
      tak ja byla dneska na jiraku a nic moc, mela jsem z lonska pocit, ze to je vetsi. ty uzasne vypadajici muffiny a cupcakes jak hazela cmlka jsem tam nevidela, koupila jsem si za 60kc tri cesneky a nakou silenou stavu z cervene repy a zas sla .. lidi fura a kdo nemel pruteny kosik pres ruku byl dost out :))
      YFF
      YFF --- ---
      MARTA_KLOFACOVA
      MARTA_KLOFACOVA --- ---
      Virtuální mrkev | Cuketka
      http://www.cuketka.cz/?p=6111

presne ten duvod proc chci aby ten prodejce o vyrobcich neco vedel, pripadne to byl i primo sam vyrobce ...
      RIP
      RIP --- ---
      Včera první Klánovice, jarní standard, zatím žádné zázraky, ale fajn, klídeček.
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      JUDAS: no ony jsou z brna ze jo...
      JUDAS
      JUDAS --- ---
      CMLKA: jezis v Brne :D Ja myslel nekde ve meste tady v Praze :D Skoda dortiku skoda. DIik
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      JUDAS: ja myslim, ze nekde v brne jo v par cukrarnach, si zagoogli
      JUDAS
      JUDAS --- ---
      daji se tyhle zakusky koupit nekde v kamenne prodejne pres tyden?
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      toz tu pojidam karamelovy dortik kokino s mascarpone a karamelizovanymi makadamovymi orechy, je to trochu takovej cheescake s opravdu bohatou karamelovou polevou, je to dobre, jen asi priste vyzkousim neco cokoladoveho, tohle je na me asi moc karamelove a rikaly tam nejake damy, ze jejich kastanove zakusky jsou skvele...hmm no ale dobre to bylo! klidne bych si dala jeste ;)
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      GIO: ja si taky nedala, protoze sem si rikala, ze ten krem bude desne maslovej, ale myslim, ze za ochutnani to stalo, takze priste :)
      GIO
      GIO --- ---
      n
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam