• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Já právě z Bookdepository objednával poprvé. Na Amazonu je vždycky jasný, do kolika zásilek to byli nucený rozdělit. Na BD píšou jenom "dispatched" a nazdar:) Jak řikam, snad dojde.

    Díky, vypadá to zajímavě. Koukam, že je to součástí nějaký série: shuffle: speedpainting, holky, skicáky, roboti:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: Tak to jo, to ještě počkej, to asi přijde.. oni to posílají jednotlivě, mě vždycky od nich všechno přišlo zvlášť ve vlastním balíku. Zvlášť, když to není na faktuře... jedině že by se spletli při evidenci objednávky, že by jim to vypadlo.

    Ta kniha je francouzská záležitost - Shuffle - Speedpainting No.1, zaměřeno na speedpainting, moc povedená věc, jsou tam i věci od Matta a dalších.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Kupoval jsem z Bookdepository. Odešlo to společně s Lift Off, kterou sis koukam nadělil taky:) Měl jsem za to, že jdou společně, jenomže v balíku byla jen Lift Off a Art of Metal Gear Solid nikde a faktura byla taky jen na Lift Off. Nevim, kde všude má Bookdepository rozesetý svoje sklady, tak je možný, že to expedovali z jinýho a jde to samostatně. Zatim to teda nechávam bejt a vyčkávam, ještě to neni tak dlouho. Snad dojde, uvidim:)

    Mimochodem, co je to za knihu, která leží na tom atlasu architektury? - černá vazba, kulatý zelený logo nahoře, pod tim panoramatický výřezy z několika děl.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jinak trochu mimo téma, i když hudba s kreativitou přímo souvisí - už poněkolikáté dokola si pouštím album od Hidden Orchestra... naprosto geniální hudba... ono skoro cokoliv na Tru Thoughts...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: jj, parka je klasika, sledoval jsem ho už na začátku, když tam ještě roztřeseně listoval prvními knihami. Ten bude mít taky solidní knihovnu :) Určitě dobré místo, kde prověřit nové knížky.

    Ashley Wood je geniální, co že ti ho neposlali? Kupoval jsi z Amazonu? Nebo BookDepository?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Taky jsem si k Vánocům nadělil docela slušnou nadílku knih, akorát ta, na kterou jsem se těšil fakt hodně, Ashley Wood's The Art of Metal Gear Solid, nepřišla sakra. Snad to z nich ještě vypáčim:) Btw. http://parkablogs.com/ - znáte? Krátký recenze všech možnejch art booků včetně ukázek u každý z nich, celkem užitečnej blog.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: jj, exodyssey je super kniha... už se těším na pokračování.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    SUN_VU_KUNG: to je slusna nadilka, mne prijde neco podobneho zanedlouho z Amazonu (mimo jine konecne i Exodyssey :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: šlo to tak nějak ze všech stran :)
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Wow tak to je super ... a kto bol ježiškom ? :)
    ANTIHMOT
    ANTIHMOT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Panečku, to je krásná nadílka! To já si nadělil jen dva paperbacky o architektuře a to jsem je navíc nadělil otci. :-D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Hektické období kolem Vánoc a Silvestra konečně trochu povolilo, takže se až teď dostávám ke knihám "zpodstromečku" :) Mám z nich takovou radost, že si neodpustím se o to podělit :) Všechny nové jsou zařazeny v přehledu knih v hlavičce klubu, přikládám jen dvě mizerné fotky knih, které se zabývají kreativními tématy. Speciálně Moonshine je opravdu parádní... a monstrózní Phaidonův atlas architektury taky :)




    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SUN_VU_KUNG: tak překvápko pro čtenáře to bylo skutečně super - zvlášť když mám i původní vydání a to současné jsem si koupil spíš do sbírky. A taky že má lepší sazbu a líp se čte + ho Fabian kapku překopal :-) Takže ti dík.
    JFK - je pravda, že už ho taky nějaký pátek nečtu, ale kapku mi tě to připomínalo + když vím, žes na tom zpočátku dělal, nějak mi to tam automaticky nateklo, když jsem to zas viděl na pultech...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RIVEEK: No, ano, ilustrace do Mariňáků jsem dělal, ale přišlo mi trochu nefér je zveřejňovat, když je to tak trochu překvapení pro čtenáře, u obálky je to něco jiného, tou se kniha prezentuje přímo. Kdyby ty ilustrace zveřejnil vydavatel, tak to udělám taky, ale v tomhle případě se mi nechtělo mu do toho zasahovat... ale s nějakým odstupem je pak zveřejním všechny. Megapolis je případ sám pro sebe, protože jsem obálku dělal nedávno v dost blbém období, kdy jsem nemohl pořádně pracovat a dělal jsem na tom jen a jen kvůli termínu, což je na tom podle mě vidět... prostě cítím, že tahle obálka není aková, jak bych si ji představoval. A ohledně JFK - tam teda nevím, ale tam už ilustrace nedělám pár let! :) Jen jsem udělal logo pro novou řadu, ale to je vše. Stejně to není moc platné, protože jejich grafik dokonale przní celý design coveru, převážně fonty... V podstatě to nesleduji, akorát si občas těch obálek všimnu v Luxoru...


    NYEMI: ani jedno, milá kolegyně, ale to druhé mě doufám mine :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NYEMI: no jo, velky svetec rovny nebi ^_^
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    RIVEEK: On se stydi byt slavny ;)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    čtu si takhle nový vydání Mariňáků a koukám : ilustrace známou rukou... Koukám na reedici Megapolis a ta obálka mi něco připomíná... Koukám na novou řadu JFK (resp. X-Hawk) a taky mi to přišlo nějaký povědomý... A další obálky na pultech... Jedeš dobře, držím palec, ať máš kšefty - ale že se nepochlubíš věrným obdivovatelům ?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DENISS: Třeba kniha od Ballistic Publishing - D'artiste - Matte Painting. Tam jsou jak hotové práce, tak ukázky postupu, jak vznikly. A nebo také Gnomon DVD tutorialy, např. od Dylana Cole a Dussa atd.
    DENISS
    DENISS --- ---
    ahoj chtel bych se zeptat muzete mi doporucit nakou dobrou knihu o Matte Paintingu ,,ale treba aby tam bylo videt treba i postup prace a finalni prace,,muze to byt castecne zamereny i na concept art ,,,,diky moc
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: ty už asi nebudu dělat, už mě to tak nebaví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam