R0C3S3K: nemám to palcování rád. Když už se mi teda něco líbí, tak napíšu proč. A i obráceně, v tom jsou pak anonymní palce skvělou zbabělostí, které nenutí lidi, aby si dokázali svoje názory obhájit alespoň minimální argumentací. Nebyl jsem moc rád, když se tahle blbost objevila i tady na nyxu :)
PARAMITE: Zatím nezkoušel. Vždycky jsem si chtěl udělat krátký kreslený film, ale jednak není stabilně vůbec čas a druhak se mi nechce učit se specializovanými programy na animaci, byť by to bylo asi jediné řešení, jak něco udělat. Chtěl jsem kreslit klasicky po framech s tím, že ten předchozí mi bude ležet ve vrstvě s velkou opacitou v pozadí, abych např. věděl, v jaké pozici mám v předchozím framu třeba ruku postavy a mohl udělat další fázi. Drahý Photoshop tohle, stejně jako spoustu dalších věcí neumí a musel bych se to pokusit naskriptovat přes akce :)
Ale co jsem chtěl udělat, by byl krátký film za použití AE, dělaný z paralax a spritů, podobně jako je třeba trailer na knihu Exodyssey od steambotu nebo Celistic, který připravuje Razer. Jenže k tomu potřebuju někoho, kdo umí perfektně v AE a má dost času s tím blbnout a třeba dva roky bude ochotný na něčem takovém dělat :) Z mé strany by to znamenalo nakreslit hromady věcí, což by taky nebylo špatné :)