SUN_VU_KUNG: Ja tim kruhem spis myslim nejaky prinos, osobne pokud se budu rozhodovat mezi necim co je tvorene kvalitni technikou a plne plni ucel pro ktery to bylo stvoreno [v tomhle pripade zajimavy screensaver ktery by z toho jakou screensaver plni funkci - tedy spis tvorit pozadi a ne pritahovat pozornost aby nebyl rusivy] a necim co neplni zadny ucel, k jehoz vytvoreni nebyla potreba zadna velka remeslna zrucnost ani talent a jedinou hodnotu kterou to ma je byt za kazdou cenu originalni... no tak to radeji vezmu ten uzitecny kyc, vsemi deseti.
Kyc hodne lidi vnima tak negativne protoze nic neprinasi ale to ani opacny extrem tim myslim to ze se ten kruh uzavira. Ono to chce najit nejaky balanc me spis jen drazdi to ze nad kycem se kazdy certi ale ten druhy extrem i kdyz nemene spatny je vnimany spis pozitivne. Podle me cerne platno se stitkem "cernoch v tunelu" neni o nic lepsi nez "Stenatka pod duhou a vodopadem za vychodu slunce" jen mnohem vic "in" nemyslim si ze je treba devcagera za zajimavy odkaz minuskovat, v tomhle ohledu mi nekteri znalci umeni prijdou ze by se hodili na namet pisnicky "znamka umeni" na motivy znamky punku od visacu :D
To jen tak obecne ne primo na tebe, ja tvoji tvorbu vnimam prijemne na stredu s vykyvy na obe strany [pricemz si dokazu predstavit ze to je dost ovlivneno i tim co si diktuji zakaznici kdyz delas veci na zakazku] konec koncu proto sem take lezu, jen ta "je to kyc! upalte to!" hysterie nekterych jedincu mne uz trochu popouzi.