• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Hm! Dobré, dobré! Nechceš ukázat i obrázky v normální velikosti?

    (a pokud to není tajemství, co u FFG platí za ilustraci? třeba do pošty)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: ty co jsou na těch fotkách, planetu a toho techpriesta.
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    A aké obrázky spravil ?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Dnes mi konečně dorazil autorský výtisk nového Gamebooku Dark Heresy. Pro mne je významný v tom, že jsem do něj dělal dvě ilustrace. Bohužel jsem jich nemohl udělat víc, protože zakázka se objevila zrovna v době, kdy jsem byl úplně přetížený prací. Každopádně mám velkou radost ze spolupráce s FFG. Příkládám pár obrázků a doufám, že mne za to nesejmou :D




    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUN_VU_KUNG: fakt vysel znovu? Ze by mela moje knihovna konecne Hyperion, ktery se po jednom precteni nerozpada? :)
    Jestli si to necetl, tak to rozhodne udelej, pac tam je tolik skvelejch charakteru pro uziti v kresbe... ;) Kassad, Stir, Nemesis, Endymion na voru v dzungli.. ;))

    ja zas od tebe uplne vidim Jonase jak lezi a pali to do zombiku a taky uziti K2ky v akci :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DRAGON: No, zrovna Hyperion myslím vycházel nedávno u Laseru v novém vydání, ale obálka se myslím použila původní. A tohohle Simmonse jsem nečetl, takže vůbec netuším, která bije :-) s Cestou Krve je to jinak, vcelku to pro mne byla nejzábavnější kniha, kterou Jirka napsal - hlavně první díl. A s tím, udělat to jako comics by musel souhlasit hlavně on :-) Ale je fakt, že úplně vidím ta nakreslená okna, jak srnka přichází pružinovitou chůzí a útočí kopýtky :-) ale aby to nebylo jen v teoretické hladině, něco z oblasti comicsu se u mne přeci jen chystá, jen je málo času to dotáhnout do první fáze :-)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CHROM: Jasně, máš pravdu, je to celé teprve začátek... teď je hlavní to, že čistě 3d konference padla a že časem nabere další účastníky právě z 2d. Zájem o 2d je, a větší, než jsem vůbec odvažoval čekat, takže snad to ve výsledku nebude trvat zase tak dlouho. Samozřejmě bude potřeba pro to udělat hodně práce a i udělat víc akcí během roku, nečekat jen na SPLASH. Bylo pro to lepší využít původní Maxcon, než stavět úplně novou konferenci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Honzo, ja bych od tebe videl rad dve veci: Hyperionskýho Štíra a komix Cesta Krve od Kulhánka :) když vidim tyhle dvě věci, napadne mě vždy tvá tvorba :)
    CHROM
    CHROM --- ---
    SUN_VU_KUNG: To jednak a hlavne se tam s povidanim o tehle sfere teprve zacina - nez bude na "3dckarskou konferenci" vubec chodit dostatek lidi od bitmap a podobne, abychom ji byt jen prestali rikat "3dckarska konference", jeste to IMHO nejaky rocnik zabere a o tak krasnych flamewars, jake jsem mel sanci zaslechnout o prestavkach, o tech si snad ani nemuzeme zatim nechat ani zdat. Jeste ze jsou ty internety a muzeme si kdykoli precist jak Corel Painter suckz a FotoSrot ruluje a vice versa. :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CHROM: jako že to je jen jednou do roka? Nebo jsi to myslel jinak? :)
    CHROM
    CHROM --- ---
    Voda velmi vydarena! Skoda, ze tempem Splashe se k povidani konkretne o necem takovem dostaneme IMHO cca nejak tesne pred duchodem... :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    THE_BALROG: tys nedával na přednášce pozor! :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    SUN_VU_KUNG: "konstru..." cože?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ještě k té ponorce - je to celé malované jen dvěma základními štětci, jak jsem říkal na SPLASHi. Jen pro ty opakující se prohyby na palubě je použit konstruktor.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: dala by se udělat ještě mnohem líp, ale jednak není cílem směřovat k fotorealismu a druhak by to byly hodiny práce, která už nemění nic na působení toho obrázku. Aby zbyl čas taky na další věci :)
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Tak tá voda na tej ponorke v pravo dole je už ako fotoreal. ;)
    COURT
    COURT --- ---
    tak to je sila
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    BENKI: voda je namalovaná, komplet - měl jsem pár referencí, ale vodu jsem jednu dobu maloval docela hodně, takže ji dělám většinou z hlavy.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    BENKI: Je to normálně v Photoshopu, ale uděláš to v podstatě v čemkoliv, v podstatě i na papíre s tužkou. Docela to šlo, takže udělám víc různé techniky. Ale designovat se tak dá všechno, včetně equipmentu, zbraní, architektury...
    BENKI
    BENKI --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tohle je čistá malba nebo je voda nějak "samplovaná" z fotky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam