• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work

    Tvorba ID SUN VU KUNG. Digitální práce, kresby, malby, plastika...

    KNIHY (přehled nejdůležitějších knih z mé knihovny, kdyby někoho zajímaly jakékoliv informace ke konkrétní knize, stačí napsat)
    www.jdolezalek.com - portfolio
    rozbalit záhlaví
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MERLKIR: kameríde nevim, to měla schovaný ve skříni strašnou dobu, ještě moje žena si je pamatuje když byla malá :) z Číny to bude, ale je to teda poctivej kus porculánu :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    O_O WANT! To je z Číny předpokládám?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: dokonce tam mám i prací tyč, perfektní :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: a je tam celé družina, ale vyfotil jsem ti to hlavní :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: Ha! To je nádhera! :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    A hele co sem dostal od tchýně.. sadu hrníčku :)



    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MERLKIR: od něj asi ne, ale jinak je řešení spousta - Poser, DAZ studio atd... nebo online služby jako http://www.posemaniacs.com/ Nebo přes virtualizovaný Android na PC, ale to mi přijde už lepší třeba právě DAZ.
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    SUN_VU_KUNG: existuje i nějaká desktop verze? Na Androidu je mi to platné jak hadovi kšandy.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jinak jsem začal občasně publikovat na serveru Maxarea.com http://www.maxarea.com/
    Celý web má úplně nový systém a grafiku, a samozřejmě, nejde už dávno jen o místo pro 3D grafiky, ale je otevřený i 2Dčkářům, kterých tam zatím není tolik a tak doufám, že si tam najdou cestu. Systém má podporu specializovaných fór a umožňuje zakládat specifické skupiny, ať už plně soukromé, např. na řešení nějakého projektu, nebo otevřené, které si může zakladatel a přidělení správci moderovat jak chtějí.

    Takže kdo dělá 2D, neváhejte, ať tam máme taky svoji komunitu :D Velmi rád tam uvidím vaše věci :) Jen je potřeba počítat s filtrem, který tam je na schvalování příspěvků... je to jediná cesta, jak udržet obsah toho serveru na úrovni.

    Server pořádá každý rok konferenci Splash, která obsahuje přednášky, workshopy, showroom a další věci, takže účast dalších lidí na serveru je podporou i pro tuhle akci.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Velmi slibný projekt Davida Girauda - 3D anatomické modely na vašem androidu:
    https://play.google.com/.../apps/details?id=com.MARA3D.HumanAnatomy&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiY29tLk1BUkEzRC5IdW1hbkFuYXRvbXkiXQ..

    Zatím je to první verze, ale kdyby časem přišla nějaká, která bude mít i možnost tahat za kotvy v končetinách, hlavě a trupu, tak by to bylo dokonalé, no počkáme si :) Už jsem si to nainstaloval do tabletu a funguje to spolehlivě :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GENERIXX: No, bohužel nemám :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SUN_VU_KUNG: pokaždý když hraju Borderlands a vidím tam ty zbraně, vzpomenu si na tebe a nevěřím, žes s tim neměl něco společnýho :))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Obálka na Krvavou čest v nominacích Akademie: http://www.asffh.info/ :)
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    SUN_VU_KUNG: takže resume je? neuznali nic, neomluvili se a nedali zadnou kompenzaci ? tak to bych to rozmaznul na soc. sitich ne ?
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    BENKI: já tomu rozumim moc dobře, je to o charakteru, ten bohužel dost lidí na vedoucích postech, kteří by měli nést odpovědnost, nemají (čest jejich protějškům)...

    setkávám se s tím dnes a denně, třeba moje manažerka je člověk z úplně jiný reality, už nedokáže vidět věci řekněme lidsky a nějaký hodnoty stvořený druhejma ji nezajímaj...
    BENKI
    BENKI --- ---
    SUN_VU_KUNG: To je neuvěřitelný, jako by aspoň napsání krátké omluvy někoho zabilo... úlet...


    THOR_CALYSTERN: Já tomu nerozmím, jakoby nebylo snažší se v jednom mailu omluvit než se nějak dohadovat a zbavovat se zodpovědnosti...
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    SUN_VU_KUNG: jasná věc, prostě doufali, že se nikomu nebude chtít jít do většího sporu, než je komunikace přes maily... ruce pryč od všeho, u českejch firem oblíbená agenda
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    THOR_CALYSTERN: Ono se to dostalo dál, ale navenek se tvářili, že za to nemají žádnou odpovědnost, kterou hodili na "údajného" externího grafika. Samozřejmě, z pohledu zákona mne jejich externí grafik vůbec nemusí zajímat, důležitý je ten, kdo práci užívá a to bylo CZC.cz.
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    SUN_VU_KUNG: docela by mě zajímalo, jak vysokou dostal marketingový ředitel odměnu za na první pohled moderní a líbivý nápad :+)) pokud si něco takovýho neuděluje pro jistotu rovnou sám :+D

    to, že se to přes něj dál nedostalo a v rámci celý firmy to ututlal, je jasný... prase
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    A jen pro osvěžení paměti :) Konečné vyjádření k incidentu s CZC.cz, pokud chcete, dále sdílejte, ať víc lidí ví o tom, co jsou CZC.cz zač.

    DarkArt » Post Topic » Firma CZC.cz neoprávněně užila mou práci
    http://www.darkart.cz/?p=1131
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak je to super, dnes jsem si vyzvednul další knihu do sbírky - je to kolekce práce korejského autora Jaecheola Parka, jeho věci mám hrozně rád a sleduju ho už pár let, pod jeho jménem Paperblue. No a kniha je perfektní, větší část je o digitální malbě, druhá pak o klasické, a je skvělé vidět, že to samé (tj. různé sci-fi stavby a prostředí, nebo lodě a letadla) dává v pohodě na stejné úrovni olejem :)

    韓國畫者 畫集 教程 The Art of Paperblue.MTS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XkCJEcOSHQk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam