KJON: Jo, pánové z Prime Focusu byli dobrý, jak prošvihli letadlo :D na jejich přednášce jsem taky nebyl, ale údajně se to v pohodě zachránilo mimo jiné i proto, že jsem přetáhl o tu hodinu a všechno se posunulo - musel jsem místo toho mazat dodělat to svoje Světlo a stín, takže Iron Mana jsem taky neviděl.
To křížení s WS je blbý, chápu lidi, že pak musí hodně volit, kam jít, ale je to tak všude, na conech, velkých workshopech - těžko vymyslet, tak to udělat jinak...
Ohledně těch zahraničních autorů - docela by mne zajímalo, jak by to ocenili třeba komiksáři, protože jeden velmi zajímavý člověk od Marvela nám sedí jen kousek za hranicí a pokud by SPLASH takhle pěkně rostl, určitě by se s ním dalo v budoucnu počítat... když jsem byl v Londýně na workshopu od conceptart.org, tak jsem tam vytipoval taky několik velmi zajímavých lidí z oboru, kteří by mohli přednášet a mají to sem kousek letadlem. No třeba někdy v budoucnu tyhle moje nápady pořadatelé vezmou jako použitelné :)
S tím souvísí to, že by byl určitě dobrý feedback - aby pořadatel věděl, jestli by o takové lidi byl zájem, jestli má smysl uvažovat tímhle směrem. A to se bez hlasů lidí neobejde :)
DAVVID: No, jak jsem psal, sám vůbec nevím, co a jak se s tímhle plánuje... ale co jsem tak pochopil, tak úplně volně vypustit záznamy nedává moc smysl, protože pak to lidi nemotivuje přijít a tu akci podpořit účastí. Smysl a síla těhle konferencí je právě v tom, že se tam jde pro informace a taky popovídat si s kolegy a kamarády. Tak uvidíme.