• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SWT: lol.... :D "já tě nemůžu pokérovat, páč nejsem ještě tak velkej nácek jako ty" ... ? tahle úvaha asi nemá, kor tady na nyxu, uplně stabilní základ. tedy nebylo-li to myšleno jako vtip... (a pokud ano, tak jo, tahle slovni hříčka mě pobavila)
    SWT
    SWT --- ---
    MADA: OT: ten nácek je větší než ty nebo je větší nácek než ty? Jsem se na tom nějak mentálně zadrh, jak ta věta byla míněna ...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Stejně mě tenhle obor moc nepřitahuje, snad s výjimkou tetování nějaké opravdu hezké holky něčím smysluplným, což je situace, která nastává tak jednou za deset let :)
    MADA
    MADA --- ---
    ...každopádně je na to potřeba koncese (jmenuje se něco s porušováním integrace kůže) a tu dostaneš pouze pokud máš vzdělání ve zdravotnictví a nebo musíš mít garanta, že jo. Já o tom taky jednou uvažovala že budu "tatérkou"..ale pak jsem to měla tak nějak podobně (že bych byla třeba jak z reklamy "fajnovky za dvacku")..a nebo musela vysvětlovat dvakrát tak většímu náckovi něž sem já proč ho vlastně nechci potetovat...a tak...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    k tématu je tu jedno velmi mladé auditko.
    [ TETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš ]

    jinak koupení jehly a naučení se ať už na sobě nebo na někom jiném a dál tetování dalších je otázka chci/nechci a ne papírování ani hygieny. to bude třeba až při otevření kamenného salonu, ale tuším, že to nebude nezvladatelná administrativa.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MEJLA77: Moc jsem to nezkoumal, v podstatě už vůbec nemám přehled o tom, jak kdo kde tetuje, když jsem hledal tatéra pro sebe, tak jsem si udělal velký průzkum, ale to je už víc jak deset let a spousta se toho změnila, takže jsem úplně mimo :) Já vlastně tetování jako návrhy moc rád nedělám :) Všechny tyhle věci jsou původní, které se někomu prostě líbily a tak si je nechal udělat, ale přímo návrh, s tím se většinou trápím. Navíc je to hodně okrajová věc, kterou dělám a abych se tomu mohl věnovat víc, tak by cena za návrh výrazně poskočila nahoru a to je pro spoustu lidí v kombinaci s cenou za samotné tetování už moc...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: ale ještě mě napadlo - co mít nějakého "svého" tatéra, který by dělal kvalitně a se kterým by ses domluvil, že ho necháš dělat tvoje návrhy za nějaké procenta nebo částku a mohl by sis to jen manažovat :) No to by pak asi chtělo nějakou smlouvu...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SUN_VU_KUNG: to chápu, taky je kolem toho asi dost papírování a povolení / kontroly z hygieny...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MEJLA77: Nejseš první, kdo se na to ptá, ale nic o tom nevím, netuším, jak dloho se to člověk učí... ale hlavně, měl bych strach, že to někomu udělám špatně, čára nebude rovná, nějak mi to ujede.. to bych si nemohl vzít na svědomí :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SUN_VU_KUNG: no a nechceš taky začít tetovat? za pravou autorskou kérku by možná lidi připlatili :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Armáda tetovaných mými motivy se rozrůstá, ještě chvíli a zavelím do útoku a ovládneme svět :))

    Cover tattoo podle jedné prastaré airbrush malby, kterou mi ukradli v jednom klubu.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Pravda, starší věc, kterou jsem mohl konečně uvolnit...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak jsem si koupil na ebay něco z Číny. Dnes přišel balíček a v něm tahle parádní žádost o stars feedback :) No jistě lze pochopit, že jsem mu dal tolik hvězd, co se do něj vešlo :))

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Mystik. Taková rychlovka na 2,5 hodiny. Jen jsem pak bojoval se správou barev, takže netuším, jak se to vlastně zobrazí.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Před nějakou dobou jsem kreslil na Komiksfestu v rámci exhibičního RAW - nic moc z toho není, tak nějaké drobnosti...




    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    FRUTAA1: Díky, určitě bude, část je už hotová, část je potřeba dodělat, ale budu to zase pomalu nahrávat do nové složky.
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    SUN_VU_KUNG: hodně pěkný místa i snímky! bude i barevná kolekce?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Konečně jsem dodělal (většinou po nocích v časech, kdy normální lidé nevědí o světě :) kolekci černobílých fotek z Islandu. Je to úzký výběr toho nejlepšího, co vypadá v ČB dobře. Časem možná ještě nějaká přibude, ale to hlavní je teď zde.
    Dark Iceland - Jan Dolezalek photography
    http://photo.jdolezalek.com/Traveling/Dark-Iceland/

    případně flickr
    https://www.flickr.com/photos/128155058@N04/sets/72157648557481430/

    Pár ukázek:




    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak za týden :) Budeme s Vladimírem exhibovat :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PARAMITE: Díky, asi jo, ale ona všechna ta zvířata jsou trochu nesprávně, protože při tom časovém presu není prostor na anatomii a reference, bohužel. Zrovna těhle věcí pro Aquilu se kreslilo hodně a byly dost složité a tak jsem to sekal co to šlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam