• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: tak tohle byl pomerne bezny stav a nedali se presvedcit, ze to fakt uz neni ok :)

PC

Pokoj

a nejlepsi nakonec... Kuchyn

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MASOO: souhlas, jakmile přestane platit nájem (dluží déle jak měsíc) a ještě začně být agresivní, nezaplatí již nikdy a naopak bude přidělávat další problémy a případně i škody.
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRESEN: zbav se ji
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    ...já byla zase v sobotu ráno v osm vzbuzena mou spolubydlící, co již druhý měsíc neplatí nájem, ale sprchu zabere klidně na půl hodiny a o toaleťák si taky umí říct docela suverénně (sama ho používá, ale samozřejmě nekupuje...)
    přitáhla si kámošku a s týpkem a ve vedlejší místnosti hlučili takovým způsobem, že jsem se po půl hodině, co prohlásila, že mě snad jejich chováním nevzbudí, sebrala a šla jsem se zeptat, jestli si dělá srandu... Samozřejmě reagovali všichni ve stavu post-opilosti, takže jsem docílila pouze toho, že si teda šli lehnout a svý dva kumpány mi uložila na gauč v průchozím obýváku. Asi za půl hoďky jsem si šla udělat čaj a už jsem měla tu čest vidět týpkovo holou zadnici. Po další půlhoďce, už téměř doba na přípravu oběda, jsem si jej šla připravit a naskytl se mi pohled i na slečny pipku. Potřetí už si to regulérně rozdávali a když jsem jim důrazně řekla, aby si šli prcat jinam, ještě mi tvrdili, že nic takovýho nedělaj :D Spolubydlící se mi za svoje chování doteď neomluvila a klube se z ní pěkná mrcha...
    MASOO
    MASOO --- ---
    DZODZO: tak samozrejme hudba k tomu flamencu byla taky:)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    heh to mne sa akurat stavalo, ze dosli spolubydlici od vedla z izby z nejakej kalby a asi im este slapalo pikenko alebo ekiny, tak testovali vykon reprobedni nejakym trancom o 3 rano
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CNV: byty byly stejny, lisil se jen nabytek - byl jsem na F, A, B,... ale vsecko 2+2
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ale je pravda ze na Acku byl jinej nabytek a palandy...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CNV: ja jsem puvodne bydlel D22, pak B11 a nakonec A12 a prislo mi to vsude stejny... jen to acka bylo takove novejsi ;)
    CNV
    CNV --- ---
    BYdlela jsem v B a tam to bylo uspořádaný trochu jinak - taky 2+1, ale bez paland a přijde mi, že pokoje byly malinko větší.
    Každopádně s tou rekonstrukcí Áčka, kterou dělali, to očividně moc nepřehnali :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CNV
    CNV --- ---
    KUBAN88: Na Palachách jsem bydlela, ale tam jsou třílůžkáče, ne? Nebo Áčko je něco extra?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak tak, doma to mám po stěhování mnohem (mnohem) horší
    MASOO
    MASOO --- ---
    standart ne?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    legendární pokoj A12 z Palachových kolejí v Hradci Králové...
    zde je postel zdejšího nejmenovaného ID (9_of_9)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    nekde mam jeste fotky z koleji, co byli schopni nechat v kuchyni, to byla chutovka :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    myslim, ze tanceni falmenca ve tri rano, kdyz prisel spolubydlici domu "malo unaven z restaurace, sem taky patri co?;)
    CNV
    CNV --- ---
    KUBAN88: No tak to nemá chybu :)

Já jsem měla v prváku spolubydlící, která se mě na začátku nevinně zeptala, jestli mi vadí rádio... řekla jsem ne a pak jsem celej semestr poslouchala Proglas a folk...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    toto nebyl přímo můj spolubydlící, ale spolužáků...

kluk, takovej šampónek, pro ženy snad i atraktivní jen trochu zženštělý....
    jednou řekl jestli by u něj nemohl někdo večer přespat... kluci natěšený, že uviděj pěknou kočku souhlasili... když přišel ve tři ráno, tak kluky vzbudily hrozné vzdechy... tak se podívali a on na posteli zezadu klátil nějakého chlupatého chlapa a to jim trvalo do 5 do rána...

no od té doby si nikoho přivést nemohl

(nejsem nějaký xenofób,ale v prváku na vejšce chápu že ty kluky to trošku pohoršilo:))
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    ja mel super spolubydliciho, kterej kdyz prisel treba ve tri ve ctyri v noci domu, tak me budil tim, ze mi strcil zapaleny brko do pusy. takze sem z hlubokyho spanku, z vteriny na vterinu sedel na posteli a hulil, tipli sme to a ja upadl zpet do komatu...
    (ted na to rad vzpominam, ale obcas uz me to taky sralo)
    ((mimochodem toho sameho jsem jednou, kdyz jsem prisel domu ve tri nahodou ja, musel hasit coca-colou, protoze s tim brkem usnul v posteli a vzplal:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam