...já byla zase v sobotu ráno v osm vzbuzena mou spolubydlící, co již druhý měsíc neplatí nájem, ale sprchu zabere klidně na půl hodiny a o toaleťák si taky umí říct docela suverénně (sama ho používá, ale samozřejmě nekupuje...)
přitáhla si kámošku a s týpkem a ve vedlejší místnosti hlučili takovým způsobem, že jsem se po půl hodině, co prohlásila, že mě snad jejich chováním nevzbudí, sebrala a šla jsem se zeptat, jestli si dělá srandu... Samozřejmě reagovali všichni ve stavu post-opilosti, takže jsem docílila pouze toho, že si teda šli lehnout a svý dva kumpány mi uložila na gauč v průchozím obýváku. Asi za půl hoďky jsem si šla udělat čaj a už jsem měla tu čest vidět týpkovo holou zadnici. Po další půlhoďce, už téměř doba na přípravu oběda, jsem si jej šla připravit a naskytl se mi pohled i na slečny pipku. Potřetí už si to regulérně rozdávali a když jsem jim důrazně řekla, aby si šli prcat jinam, ještě mi tvrdili, že nic takovýho nedělaj :D Spolubydlící se mi za svoje chování doteď neomluvila a klube se z ní pěkná mrcha...