• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    TESSS: no, za půl roku co bydlela umyla podlahu jednou :-))) byla jsem ji opravdu neskonale vděčná :D
    GIRAFFKA: teda, ty jim nedopřeješ takový superleštící luxus ??? víš jak by se jim pak leskla strst ? :-D
    MASOO
    MASOO --- ---
    GIRAFFKA: to nechrapal ani muj

kdyz sem u hadru, muj spolubydlici jeden, jinak velmi pohledny muz a zenami vyhledavany a aktivne navstevovany, mel jeden rucnik celou dobu naseho spolubydleni a jeste dyl
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SKRITEKB: když jsem koupila hadr na okna (suprleštící) a přijela ségra domů,tak si z něj málem udělala pelech pro potkana a ještě vyčítavě koukala,když jsem jí řekla,ať si vezme jinej... koneckonců ani moji potkani nechrápou na švédský utěrce..
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Já vám večer nafotím pokoj spolubydlícího, pokusím se na to nezapomenout. Jinak k jeho běžnýmu postupu patří v pokoji si zapálit a neotevřít okno.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    NAVARA: ta kuchyna uz je moc ale tie pokoje to bol bezny stav aj u nas na byte
    MASOO
    MASOO --- ---
    TESSS: to jen kdyz neco rozlila nebo uz to bylo moc
    TESSS
    TESSS --- ---
    SKRITEKB: tak aspon, ze vubec sahla na praci
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MASOO: první slečna umývala podlahu mým spešl leštícím hadrem na okna :-DDD a máchala ho ve dřezu plném nádobí......bleeee
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIK_CZ: byl jsem mlady nadejny student, rad ze vubec mam kolej :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    NAVARA: to by mi jeblo, jeste ze bydlim sam :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    SKRITEKB: svlikaci parky sou porucha:)))
    a co ten predchozi, nebo ta prvni?
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    specialita mého součastného spolubydlícího - veškerý prázdný obaly zpět do ledničky, trvá již několik měsíců... - pomóóóc...včera to byly obaly od svlíkacích párků......není to spíše nějaká porucha ??? :DDD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: škoda že jsem nevyfotil minulý byt.. zvlášť jeden člověk je schopný všeho (přitáhnout parohy, přivléct s oblečením větvičky a písek) a mám jej i na novém bytě.. a ano, už je to nepohodlné
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    NAVARA: nene, to mu se ani snad neda verit, to je moc..
    MASOO
    MASOO --- ---
    NAVARA: no jiste;)

ano, tam teprv zacinaji.....ja snad taky najdu nejake fotky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MASOO: tak sem nechod :D

tohle je ukazka, ze odlisne predstavy o standardu uklidu nemusi nutne koncit u zvednuteho prkynka na zachode...
    MASOO
    MASOO --- ---
    NAVARA: fuj, to sem nechtela videt
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: tak tohle byl pomerne bezny stav a nedali se presvedcit, ze to fakt uz neni ok :)

PC

Pokoj

a nejlepsi nakonec... Kuchyn

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MASOO: souhlas, jakmile přestane platit nájem (dluží déle jak měsíc) a ještě začně být agresivní, nezaplatí již nikdy a naopak bude přidělávat další problémy a případně i škody.
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRESEN: zbav se ji
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    ...já byla zase v sobotu ráno v osm vzbuzena mou spolubydlící, co již druhý měsíc neplatí nájem, ale sprchu zabere klidně na půl hodiny a o toaleťák si taky umí říct docela suverénně (sama ho používá, ale samozřejmě nekupuje...)
    přitáhla si kámošku a s týpkem a ve vedlejší místnosti hlučili takovým způsobem, že jsem se po půl hodině, co prohlásila, že mě snad jejich chováním nevzbudí, sebrala a šla jsem se zeptat, jestli si dělá srandu... Samozřejmě reagovali všichni ve stavu post-opilosti, takže jsem docílila pouze toho, že si teda šli lehnout a svý dva kumpány mi uložila na gauč v průchozím obýváku. Asi za půl hoďky jsem si šla udělat čaj a už jsem měla tu čest vidět týpkovo holou zadnici. Po další půlhoďce, už téměř doba na přípravu oběda, jsem si jej šla připravit a naskytl se mi pohled i na slečny pipku. Potřetí už si to regulérně rozdávali a když jsem jim důrazně řekla, aby si šli prcat jinam, ještě mi tvrdili, že nic takovýho nedělaj :D Spolubydlící se mi za svoje chování doteď neomluvila a klube se z ní pěkná mrcha...
    MASOO
    MASOO --- ---
    DZODZO: tak samozrejme hudba k tomu flamencu byla taky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam