• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TRESEN: byt, proto uz bydlim sam .)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SKRITEKB: prdlajz,do kliček by se jim chytali drápky.. a vůbec, jsem fakt ráda,že se ségrou bydlet nemusim:-)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TRESEN: Tak prioritou je pochopitelne muj vlastni byt. poddani podnajemnici, ktere mam mimochodem v cajku, jsou az na xtem miste.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRESEN: když hromada lidí udržuje drahej byt, tak asi lidi i byt, ale když ne.. pakovat je do piči
    MASOO
    MASOO --- ---
    jak to myslis? nejsem si jista, zda to chapu
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    je pro vás prioritou byt a nebo spolubydlící?
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    MDFK: naštěstí dluží nájemci - každý platíme za sebe... mě dluží jen za vína a kafe, co kdy chtěla půjčit, když neměla ...ale zezačátku mi to aspoň i vracela...
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    MDFK: přesně..já bych jí vykop..tohle se nezlepší..spíš naopak
    MDFK
    MDFK --- ---
    TRESEN: pokud ti ten člověk dluží 2 měsíce nájem, tak se to snad dá řešit (nevím jaký máte smluvní vztah) Jestli budeš čekat, že se to spraví samo, tak ještě můžeš být více škodná než dva nájmy
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    AKITA: a víš, co je na tom nejhorší ? že jí to řikam obden... :D ale prostě to nezabírá :)))
    AKITA
    AKITA --- ---
    TRESEN: Tak ti nevim, asi bys jí to měla napálit do ksichtu, místo stěžování si na nyxu. :-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    taky vám přijde, že ačkoli uklízíte denně kuchyňskou linku a denně myjete nádobí, děláte to asi ve snu, protože kdykoli návštívíte ona uklizená místa znovu, jsou zase špinavá... ?
    MASOO
    MASOO --- ---
    SKRITEKB: :DDDDDD
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    TESSS: no, za půl roku co bydlela umyla podlahu jednou :-))) byla jsem ji opravdu neskonale vděčná :D
    GIRAFFKA: teda, ty jim nedopřeješ takový superleštící luxus ??? víš jak by se jim pak leskla strst ? :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASOO: to je jiná kapitola :) myslím, že ta výživnější
    MASOO
    MASOO --- ---
    PALEONTOLOG: to ja neumim, proto bydlim sama, nebo tea ted uz ne, ale to je jina kapitola, partnerske souziti..............;)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASOO: imho jsou chvíle, kdy se člověk musí vzchopit a dělat bordel taky ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    PALEONTOLOG: me by to vadilo, kdyby delali bordel
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DUNAR_: si musíš jako domácí dupnout..
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    PALEONTOLOG: me by to nevadilo jen v pripade, ze bych byl na miste toho kluka :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam