• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASOO: imho jsou chvíle, kdy se člověk musí vzchopit a dělat bordel taky ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    PALEONTOLOG: me by to vadilo, kdyby delali bordel
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DUNAR_: si musíš jako domácí dupnout..
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    PALEONTOLOG: me by to nevadilo jen v pripade, ze bych byl na miste toho kluka :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRESEN: to by mi nevadilo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASOO: jo srát na pavlači.. :)
    člověk zkrátka uklízí dokud má trpělivost :) pak se izoluje a přeživá v bordelu do lepších zítřků
    MASOO
    MASOO --- ---
    PALEONTOLOG: poblity sme ho nemeli, ale na pavlaci, v lednu zamrzla nadrzka a chodili sme s kyblem, nacez pan spolubydlici mel pocit, ze to prece neni treba tolik zalejvat.........
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a umíte si představit rok denně používat a neumývat mikrovlnku, kterou používáte bez krytu, pochopitelně.. (protože je zajebaná, že nejde vzít do ruky).. umíte, co takhle poblitý neumytý hajzl pár měsíců ? - a výčitavé pohledy - tá já né, to ona/ona/ono..
    MASOO
    MASOO --- ---
    a utiral se do nej i po tom zminenym flamencu a taichi :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    GIRAFFKA: to nechrapal ani muj

kdyz sem u hadru, muj spolubydlici jeden, jinak velmi pohledny muz a zenami vyhledavany a aktivne navstevovany, mel jeden rucnik celou dobu naseho spolubydleni a jeste dyl
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SKRITEKB: když jsem koupila hadr na okna (suprleštící) a přijela ségra domů,tak si z něj málem udělala pelech pro potkana a ještě vyčítavě koukala,když jsem jí řekla,ať si vezme jinej... koneckonců ani moji potkani nechrápou na švédský utěrce..
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Já vám večer nafotím pokoj spolubydlícího, pokusím se na to nezapomenout. Jinak k jeho běžnýmu postupu patří v pokoji si zapálit a neotevřít okno.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    NAVARA: ta kuchyna uz je moc ale tie pokoje to bol bezny stav aj u nas na byte
    MASOO
    MASOO --- ---
    TESSS: to jen kdyz neco rozlila nebo uz to bylo moc
    TESSS
    TESSS --- ---
    SKRITEKB: tak aspon, ze vubec sahla na praci
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MASOO: první slečna umývala podlahu mým spešl leštícím hadrem na okna :-DDD a máchala ho ve dřezu plném nádobí......bleeee
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIK_CZ: byl jsem mlady nadejny student, rad ze vubec mam kolej :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    NAVARA: to by mi jeblo, jeste ze bydlim sam :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    SKRITEKB: svlikaci parky sou porucha:)))
    a co ten predchozi, nebo ta prvni?
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    specialita mého součastného spolubydlícího - veškerý prázdný obaly zpět do ledničky, trvá již několik měsíců... - pomóóóc...včera to byly obaly od svlíkacích párků......není to spíše nějaká porucha ??? :DDD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: škoda že jsem nevyfotil minulý byt.. zvlášť jeden člověk je schopný všeho (přitáhnout parohy, přivléct s oblečením větvičky a písek) a mám jej i na novém bytě.. a ano, už je to nepohodlné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam