• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    VAMPYR: hlavně ne nos, to by už nemusel větrat vůbec...
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    TRESEN: Možná lepší systém rozbít držku, ale snad se ho už brzo zbavím.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    VAMPYR: co takhle mu rozbit okno, aby bylo permanentne vetrano... ? myslim, ze by to bylo potreba nejen kvuli kouri :D
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    ALESH: Bordel ať si tam má a proč mi vadí kouř, co asi udělá když si neotevře okno? Smrad je po celým bytě a to jsem sám kuřák.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    ALESH: tak každý má nějakou úchylku nebo něco sbírá... :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    VAMPYR: a proc ti vadi bordel/kour, co ma ve svem pokoji?

druha vec je, ze to je fakt par petek a uklid vcetne roztrideni nemuze zabrat vic nez 15min, tak nechapu proc si to neuklidi:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAN25: nejenze nemusi zabrat, ale navic se to neda opakovat tydne
    MAN25
    MAN25 --- ---
    VAMPYR: pokud mate na tom topeni meraky, tak neni kouzelnejsi vety nez: "Volal majitel, ze odpoledne prijdou lidi na odecet tepla" :) (resp. jakakoliv imaginarni/realna navsteva, co si prijde prohlidnout jeho pokoj, faktor studu by mohl zafunogovat ;))
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    VAMPYR: pridemi to jako instalace- vodil bych tam navstevniky a stvoril kolem toho nejakou super legendu, spoustu sexu, honicky f autech zakopanej poklad...
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    VAMPYR: imho to neni tak hrozny, videl jsem i horsi kutllochy.
    MASOO
    MASOO --- ---
    OKENA: zaklad fengsuj je nehromadit zbytecne veci:)))
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    OKENA: Jestli chceš můžet to přijet uklidit, já z tý představy moc nadšenej nejsem, jen čekám kdy se dozvím, že se konečně odstěhoval, pak někde seženu pořádný rukavice a hodně velkej pytel..
    OKENA
    OKENA --- ---
    TRESEN: úhledně srovnanejch v plechovce:) já bych řekla, že v tom má dotyčnej systém, možná něco jako feng šuej
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    OKENA: samá petka a už skoro 350g vajglů :D
    OKENA
    OKENA --- ---
    Vždyť je to jenom samá petka, to neni žádnej bordel
    DARYL2708
    DARYL2708 --- ---
    VAMPYR: a ja som si myslel, že som bordelár...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    VAMPYR: to je sila..
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Tak tady jsou slíbený fotky.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DOUPLE: z pohledu energetika se jedno velké topné těleso vyrovná dvěma jeho polovinám z jiných pokojů, takže sečíst tělesa a ty pak rozpočítat.. event. upravit
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AKITA: punkeri na tohle nereaguji - reakci je ucebnicova pasivni agrese, vsechno odsouhlasi odkyvou a odignoruji, nezmeni se vubec nic

MDFK: neda, zvykne si na to - max jeden najem
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MR_DAN: ad) topeni - jeden pokoj jedno topeni, je jedno ze tam zije vic lidi .. spolecny prostory pak deleno lidma, jasne
    jinak to co pises mi prijde jako ucebnicovej priklad priciny pulky konfliktu spolubydleni - v jednom byte povahy "koupil sem zarovku, dej mi pulku" a "neres, pohoda vole" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam