• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: mame ji a pokud ji nezapnu ja, tak nikdo - problem je i v tom nahazeni veci do mycky, preci jen stul je 20cm daleko a ty drobky od chleba, odrezky rajcat,... na nem vypadaji lip

TRESEN: presne... vsechno jsou to lidi, co nikdy nezili sami za sebe
    CNV
    CNV --- ---
    TRESEN: Měla jsem taky takové čuňátko na koleji... Třikrát denně si čistila zuby a sprchovala se, kosmetiky měla pro celý regiment, nesměla na sobě mít ani smítko, ale že se jí pod postelí válí chuchvalce prachu, to ji nechávalo chladnou.
    Koupila jsem si tehdy vysavač, protože zametání už mě nebavilo. Vysávala jsem samozřejmě zásadně já, na těch 4 m2 mi to naštěstí moc nevadilo. Ale jednou jsem přijela po delší době z domu a bylo vysáto. Pak se objevila spolubydlící a významně mi sdělila: "Tady zůstal takovej nepořádek, až jsem ho nakonec musela vyluxovat, TVÝM vysavačem!"
    Holt když byl vysavač můj, tak se rozumělo, že luxovat budu přece já :D
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    MASOO: kolikrát větší, než kluci...
    já teď bydlím se dvěma, naštěstí se teda velmi brzy obě stěhujou a já pak taky - byt není úplně vyhovující... ale jedna ze slečen bydlí prvně sama, takže se učí samostatnosti a taky úplně nechápe, že odpadky se vynáší, když je koš plný a uklízí se po sobě linka po vaření a meje se nádobí... to jsou ty maminky a myčky...
    MASOO
    MASOO --- ---
    MORIARTY: jo holky umej bet prasata
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Tohle sem patří: :)

Jinak já teď šťastně bydlím sám, ale ještě před pár měsíci to bylo peklo. Bydlel jsem sice se studentkama, ale slečny myslím ani nevěděly, jak se ovládá mop, nebo že se koš sám nevynáší. Obvyklej trik bylo po naplnění koše dát vedle něj tašku ze supermarketu a tu plnit a když se naplnila tak další... Velikej úspěch mívaly ty papírový tašky, který se na spodu hned rozmočily a buď se přilepily k podlaze nebo obsah vytekl po kuchyni. Já jsem introvert, takže nakonec jsem zatnul zuby a jen počítal dny, kdy se budu stěhovat :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERDRIVE: tak snad nejsi něčí spolubydlící ,)
    MASOO
    MASOO --- ---
    OVERDRIVE: tak tebe bych hnala
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MASOO: plesnivejici hrnce jsou popravde zrovna moje specialita, jako plesnivejici hrnecky od kavy... takze to se mozna dohodnem.
    Jinak co se hrncu tyce, je velmi pohodlne a levne nakoupit nejake v takovych tech starozitnostech-bazaarech-secondhandech, co se jich da najit popraze docela dost. takovej hrnec vyjde na par korun a muzou si pak plesnivet dva vedle sebe ;]
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRESEN: ne ve spanelsku (to je ten, jak tancil to flamenco)

OVERDRIVE: zkus a nech ji zplesnivet v jedinem hrnci v domacnosti:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MASOO: to delam taky, cibili miluju a jist ji jako jabko je pro me normalni, nejist vubec je bezny mod... jen pohanku jsem jeste nezkousel ;]
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    MASOO: a teď je předpokládám někde v horách... ? :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAN25: :)))
    muj zraval samotnou pohanku, cibuli jak jablko, nebo nejed vubec
    MAN25
    MAN25 --- ---
    PALEONTOLOG: to uz je vyssi level, to se musi i varit! exspolubydla jidaval trikrat denne cornflakes, obcas to prolozil chlebem ... kdyz odjizdel tak vytahl ze skrinky deset lahvi zavarenin, typu pridej vejce a mas leco ... zrejme too difficult
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    k tematu :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRESEN: ex-spolubydla jídával krupičnou kaši 3x denně :)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    tak třeba tortila s lilkovoavokádovým pyré tě vyjde okolo 60Kč a nají se z toho krásně 3-4 lidi... doporučila bych se nebát experimentovat... přeci jen špagety s kečupem nejsou ani tak levný jídlo, jako spíš už fakt krize fantazie jídlo... :)
    IVNA
    IVNA --- ---
    MAN25: aaaah! Bramborovej gulas, je za babku a muzes ho mit v mrazaku. To varim muzi pokazde kdyz ho nechavam dyl jak tyden doma a pochvalije si
    IVNA
    IVNA --- ---
    MAN25: a co treba ryze? Varena s cibuli a ruznym korenim, a do toho treba nejakou konzervu....tunak....corned beef...lauch meat td td td v horsim pripade zeli, jak jsme to delali na kolejich my, pac zeli a mrkev jsou nejlevnejsi.
    Akorat to nezmrazis
    MAN25
    MAN25 --- ---
    hint: zakladem je lednice/mrazak a varit ve vetsim mnozstvi ... spis nez by se mi neco prejedlo ocenim, kdyz nemusim varit a jen poskadlim slecnu mikrovlnku.
    MAN25
    MAN25 --- ---
    MR_DAN: mluvim o castkach v relacich nad 10 Kc a zaroven mene nebo rovno menze ... :)

BONEMINA: tak v zime za 60 kc / kg to opravdu neni levnej spas, navic v zime to neroste preci! :)
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    IVNA: hmm normalka :)

Bejvalej spolubydla, kdyz prisel ve 3 rano tak povazoval za nutny vsem oznamit, ze prisel a zacal vypravet "zabavne" prihody. Kdyz ale nahodou nekdo vzbudil jeho, tak o tom poslouchal jeste tyden, ze takhle si to nepredstavuje a v zadnym pripade to takhle dal nepujde...

No druhej zase vzdycky, kdyz prisel tak mi vrazil pod nos pivo/vodku/rum a rekl chlastej pi*o. Tenkrat me to stvalo, dneska na to s laskou vzpominam ;) Prece jenom se mi jeste nestalo, ze by mi prinesla pritelkyne ve dve rano do postele pivsona.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    rohlik s ramou preci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam