• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    BONEMINA: no vies ale to je tazke ked chodi clovek nakupovat vecer po praci, hladny, to ma velke oci a nakupi minimalne polovinu potravin co vyhodi potom neskor
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Třeba cvrčovický chleba je i po pěti dnech dobrý. A pokud nejste ani p pěti dnech schopní sníst ve dvou bochník, tak si prostě kupte půlku nebo čtvrtku, ne?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PALEONTOLOG: my zijeme dvaja a chleba ked kupime jeden cely bochnik tak ho nikdy nestihneme zjest, zato mrazime, ked by sme boli napr. 4 tak verim ze zmizne aj za vecer
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DZODZO: "za tu dobu", tedy účelnost... to se dá pochopit, stejně jak napsal SKAFF, kupovat chleba do zásoby nemá smysl
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PALEONTOLOG: pokial si ho nechavas iba okorat tak je to v poriadku, nam by za tu dobu vyschol na kamen, pripadne pod igelitom splesnivel
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DZODZO: to s tím pečivem je prasárna, kterou bych pochopil jen v případě válečného konfliktu :) a protože si sám nechávámn chleba přirozeně okorat, koušu se do lokte, když mi "můj bochník" někdo schová pod igelit :-E
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: trvaly bydliste je pro exekutora pouze navodna informace, nemusi na ni zakladat naprosto nic... exekutor je bozske stvoreni, ktere muze kamkoli se mu zachce, pokud muze byt i naznakem prokazat, ze si mohl myslet, ze tam dany vinik ma/mel kartacek na zuby.

DOCKINEZ: v HK hlavne natocili MP jak vyhazuje petky na normalni skladku :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BAARKA: pokud trpí na mykózy, tak je přežehlení lepší...

moje máti žehlí dámské kalhotky, i ty krajkové - aspoň tu středovou vložku. Já teda ne, ale doporučil jí to doktor na dámské obtíže a fakt to zabralo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BAARKA: díky!!! :DD
    _MIG_
    _MIG_ --- ---
    DOCKINEZ: K nám přišla kdysi taky a chtěli mikrovlnku a TV, musel jsem vysvětlovat, že ta osoba tu vůbec nežije a navíc že TV a mikrovlnku prostě nemáme. :) a v poho
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ad trideni - pro firmy zabyvajici se odpadem je tento super lukrativni surovina, at tridis nebo ne. Z principu mne otravuje tridit zadarmo pro nekoho, kdo se na tom pekne pakuje a kdo si muze dovolit platit ukrajinky na tridici lince.

Jasne, sklo hazim do kontejneru na sklo a mam-li dobrou naladu, tak hazim i plasty do plastu, ale nehodlam si pripadat jako nejakej nelida, kdyz se na to umyslne vyflajznu.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    IVUSHA: jak muze prijit exekuce nekam, kde nema trvaly bydliste? nebo mel?
    CNV
    CNV --- ---
    JIKROCENTRISTA: Neřekla, jestli žehlil vyprané :)
    Každopádně nechápu, proč žehlí ponožky, ty se snad žehlit nemusí...
    JIKROCENTRISTA
    JIKROCENTRISTA --- ---
    Vyprane ponozky jsou nehygienicke?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    prave jsme nachytala naseho noveho spolubydliciho - kluka..cca 23 - jak si zehli v kuchyni na stole ponozky..??!?@??
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BAARKA: imo je to duvod stejny s vetsinou tech co netridi... zaved to, vyhni se UK chybam a muze se trideni rozjet.

IVUSHA: jj, u nas je exekutor mocnejsi boha a ty se pred necim takovym mas tezko jak ubranit :(

MORIARTY: a ponauceni je, ze holky co delaj cavyky, vsecky otravujou! :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    IVUSHA: no ty vole
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já měl na koleji skvělýho spolubydlícího. To jsem byl tak ve třeťáku, kdy jsme dostali na pokoj prváka, byl to fajn kluk, do hospod s náma chodil a byl strašně na ženský a ženský byly strašně na něj. Vypadal jako Marcello Mastroianni, nebylo mu ani dvacet, v hospodě se s náma loučil po prvním pivě s tím, že "musím mluvit s nějakou ženskou, jinak se poseru."
    Co jsme tak vypozorovali, tak sbalil kolem dvou holek tejdně, nechodil s nima, jen s nima spal a holkám to nevadilo, nepotkal jsem žádnou, která by na něj byla nějak naštvaná. Tahal je samozřejmě i na pokoj a sice se snažil bejt tichej, ale holky často moc tichý nebyly, takže nás tím budil. Jednou mě vzbudil rozhovor v posteli, kde se snažil ukecat nový úlovek, holka se nechtěla dát lacino, tak jsem to ukončil hláškou "já na to seru, du na cigáro" a šel jsem na chodbu si zapálit, za chvíli přišel i přistýlkář a nakonec z pokoje utekla i ona slečna, takže jsme mohli jít spát.

Jednou se vrátil z víkendu od rodičů s tím, že se strašně zamiloval do holky, co potkal v sobotu na diskotéce, jako důkaz té zamilovanosti nám všem ukazoval odřený kolena :) No nevím, jak ten jeho vztah dopadl, ale pár dní byl hodnej a na pokoj nám v noci nikoho nedotáh. Škoda, že nějak nestíhal chodit do školy a po prvním semestru ho vyhodili a ani nevim, kde je mu konec, odhadoval bych, že je už párkrát rozvedenej.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    super diskuze:-)
    měli jame super spolubydlu...přestal platit ,pak se i ukazovat a na to přijdeme domu a exekuce...odchytovka na psi,policajti,zámečník...polepili mi věci za 20 000 a ještě jsem měla jít k soudu.Naštěstí se mi podařilo dokázat ,že je vše moje
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    NAVARA: to teda nevim, jsem ted v uk, kde funguje nemecky model, ktery tady funguje teda velmi spatne..asi nemecky model, muze fungovat jen v nemecku..nerecyklovat z tvych duvodu mi prijde lenost.
    WYMA
    WYMA --- ---
    DZODZO: a jakej je pak dobrej ten chleba :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam