• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRUCE:
    Goosfraba - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Fscuv4PIjws

Odlisne naroky na hygienu se daji resit treba uklizeckou, ale tohle uz vypada na magora, takze bud on pryc nebo vy od nej? Minimalne tim pohrozit, nejspise sam na ten najem mit nebude, coz ty+parecek ano... a najit nekoho jinyho.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    tak teda i ja prispeju popisem jednoho curaka ...treba mi nekdo poradi aspon meditacni cviceni na uklidneni.. =]

ze to je introvert s podivnym vztahem ke svetu jsem vedela uz davno, ale u intelektualu to nebyva zas takova vyjimka, a rozumeli jsme si jako kamosi.
    zapomela jsem tudiz na nejdulezitejsi pravidlo spolubydleni, ziskane letitou praxi:
    Nikdy nebydli se sockou! , nebot na to doplatis zcela urcite. Socka = clovek ktery nema praci.
    Tento "milanek" Milan ma v Bratislave maly domek, ktery pronajima a z toho zije, protoze je natolik asocialni, anebo prekvalifikovanej, ze si ve svem oboru, architekt, nemuze uz 3 roky najit praci. Da mu to tak na najem za pokoj. Zbytek ma z brigad, takze nic moc.

I zacali jsme spolu bydlet, zarizovat byt na zizkove, slo to radostne a tak. Pak jsem si vymalovala jednu stenu v pokoji na cerno, a Milan ke me tak tyden chodil picovat, a rikat mi jak je to hnusne udelany. Vyhodila jsem ho, ale zatim ho jeste brala docela s humorem.
    I to, ze se z jeho pokoje kazdy den ozyva: Fuck! Doprdele! nekolikrat denne. Uz 9 mesicu.
    Pak me rano probudila silena hadka. Druha spolubydlici po nem chtela, aby po sobe uklizel a po 4 mesicich ji uz poradne sral. Hnusy v umyvadle v kuchyni, a jeho oblibena odpoved: Dyt je to ciste (rozumej = jeste se to da pouzit bez myti). A jak reagoval?
    Ty tady nebudes, ty si zbalis svy veci a pudes.! A tohle vyrvaval ... priserny. Na coz teda ona odesla, a vzala si vsechny sve veci, takze v kuchyni nezustalo skoro nic - chtela jsem aby si to sezral, tak jsem se vubec nesnazila shanet nadobi a pod. V te dobe uz jsem mu odmitala davat cigaretu (kouri hnusnej tabak a kazdy den si prisel pro filtrovku, a cim dal tim drzejsi).
    Nevari nic co by slo sdilet, ale na moje pomazanky a vecere se vzdycky vrhnul celej blazenej, ze hmmm, ukaz cos to uvarila, ochutnam.
    Navis do svych debilnich jidel hazel moje koreni z Indie nez jsem mu to zakazala.
    Kafe si vzdycky nasypal, "vzdyt jen trosku", pujcoval si penize, coz me taky casem zacalo srat kdyz mi pak chybely, no vseho vsudy uplnej traged a vyzirka.

Ted bydlime s pareckem, on a ona, uklizeli na zacatku a jsou hrozne mili, no a tem taky zacal brat veci. Podlahu nebo cokoliv jineho neumyl jak bylo leto dlouhe - konecne jsme zavedli rozpis. S kterym ted za nami chodi a rika: Aby jste taky neco delali!
    Kdykoli se objevi v kuchyni, najde si jakoukoliv zaminku, aby neco shodil - treba cerstve umytou podlahu.
    Nebo si stezoval ze mu bereme veci (jako kdyby nekdy nake mel!) a musi je mit u sebe v pokoji - dva mesice predtim jsem mu tohle vytykala ja..
    Spolubydlici minule serval jak uplne hovado kdyz si od nej pujcila tri pytliky caje... Rozbrecet holku mu vubec nevadi..
    Sere me tak, ze mam chut vzit vidlicku na peceni a vrazit mu ji do bricha.
    Dnes jsem se neovladla a uz ho nakopla, kdyz mi rekl, ze za internet mi nic nedluzi (z litru mi zaplatil v rijnu smesne 4 kila) a ze jsem sfetovana a mam se naucit pocitat.

Co mam delat s timto hovadem? Sikanuje nas a i kdyz vim ze jsou to malichernosti, tak bych mu rozdupala vsechny osobni veci a mozek na kasi...

PS:
    Byt nasel sice on, ale smlouvu nemame, nebot neplatime k prvnimu. Takze by asi slo oznamit mu ze uz nebydli.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    jdu si do lednice pro zbytek vína a vyndám prázdnou zašpuntovanou láhev
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    STEWE: to poznam, takovych jsem mel nekolik spolubydlici. paklize ale mlci, tak je to imho lepsi spolubydlici nez naky mega-pedant, co ti bude kazdy den nechavat na dverich poznamky, zes umistil jeho hrnicek na kafe v polici o 3 cm vedle, nez ma byt, nebo nez naky mega-kalic, co neplati najem vcas, ve tri rano spusti pozar v kuchyni tim, ze zhulenej da do mikrovlnky popkorn varit na hodinu a zapomene na to... takze muj zaver: vaz si ho a neres, ze je to takovy nemluvici mimon, urcite mas naky kamarady, se kteryma muzes pokecat :)
    STEWE
    STEWE --- ---
    no takze moj spolubyvajuci je ehm ... velmi divny. je to prvak na ekonomke, druhy semester. cely jeho problem, resp. moj problem, spociva v tom, ze on NIC nerobi. proste, skusim popisat jeho denny rezim.

Vstane, ide do skoly, vrati sa zo skoly. Sadne si za pc. Ide spat. Vstane, ide do skoly, sadne za pc .... bez pocitaca ja neviem co by robil. Podla mna je na tom zavisly. Sledujem obcas co robi a on hra jednu hru stale dokola (futbal manager) a pozera hokej alebo futbal cez stream. Do toho sa akoze uci. (stale pri tom sedi za pc) Nechodi vobec von. Otravuje ma to lebo proste predstavte si ze ani na chvilu nie ste na izbe sami a mate tam nejakeho mamtaka ktory s vami ani nekomunikuje.

Vobec spolu nekomunikujeme. Ani nepozdravi. Proste nic. Je extremne hanblivy. Mna uz omrzelo stale zacinat nejaku konverzaciu, pocital som s nim pred par dnami matiku, nic sa nezmenilo. Kupil som mu pivo, nic sa nezmenilo. Ani nepodakoval. On nikdy nic nepovie. Strasne mi lezie na nervy s tou jeho pedantnostou, on ma uplne vsetko vykalkulovane.

On proste nerobi nic zle, ale je aj opacny extrem, ked niekto nerobi proste nic. On je uplne stratena existencia. Ja neviem ako vydrzi studovat este 4 roky. Uz teraz mi je ho luto. Teraz je 16.15, sedi pri pc od jednej asi, nonstop, dnes uz nepojde nikam, bude tam asi do jednej v noci. A toto je take uz par mesiacov.
    KA4A
    KA4A --- ---
    nevím zda můžu se, při nejhoršim vymažte...

NABÍZÍM: Kamarádka shání spolubydlící do velkého průchozícho pokoje, tři spolubydlící, byt 4+1, mezi Andělem a Smíchovským nádražím, cena 4.200 včetně poplatků. info do pošty
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Spolubydla dostal před 3týdny v kyblíčku prdelačku.Kýbl byl jakou dobu už ve špajzu,chtěla jsem ho přendat a byl nějakej těžkej.Otevřela jsem ho a zjistila jak vypadá a smrdí stará prdelačka bleeee.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    IVUSHA: jen hlásim,že touster pořád ještě neumyl.-)
    TRESCZE
    TRESCZE --- ---
    dnes mi prisla zprava od byvaleho spolubydliciho - po roce na byte si shani cislo na majitele. Odstrihli jim plyn diky jinemu spolubydlicimu. jesteze uz se to dozvidam jen tak mimochodem..
    AZURU
    AZURU --- ---
    PSYTKA: no, to uz je skoro na nesvepravnost:D
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    NAVARA: jj, souhlas, ten týpek studuje nějakou grafiku, ale nechodí tam, každej den leje, není schopnej ničeho, po telefonu posílá mámu do prdele, když mu každé ráno volá, jestli vstal do školy. . .

jednou jsem ležela v posteli a on si tam večer přivedl 5 frajerů . .

a to mi včera taky dostal, mi říká: " A kolikátýho je dneska?"
    říkám: "ty nevíš, co je dneska za dne?"

. . bohužel nevěděl . .
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYTKA: hiphopery neubytovavat, nikda jsem nepoznal vice ulhanejsi nezodpovednejsi grupu "lidi"... kam se na ne hrabaly nemakacenka
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    Musím sem napsat jednu story, která se mi stala ze včerejška na dnešek.
    Abych uvedla situaci na pravou míru. asi dva měsíce nebydlím a přespávala jsem u přátel. A poslední měsíc, jsem mohla být u kamarádky, s tím, že jsem jí dala nějaký peníze. Ona platí za garsonku dost penez a řekla si, že vezme nějakýho nájemníka. tak vzala, ale asi hodně "pohodlnýho".

Týpek v garsonce bydlí od 1., takže jsme tam tři, je mu čerstvě 20, frajer, sprayer, takovej ten husták nejhustší. /mimochodem bydlení ve 3 v malé garsonce je docela hardcore/

Věděl, že se mám 15. stěhovat, ale mě nevyšlo auto, takže jsem mu v pondělí řekla, že se budu stěhovat až dnes /znamenalo to, že tam budu jednu noc navíc/. Večer normálně kecáme on jde pařit já si čtu.

Šla jsem spát asi v jednu ráno a najednou mě něco probudí, vůbec nevím, kolik bylo, jen si pamatuju, že přišel on, nějaký týpek s frajerkou, sedli si na postel a kecali /ta garsonka má tak 4x4 a otevřeli si tam flašku,cíga . .říkám, přijde Vám to normální? Jeho kámo mlčeli a on jemně agresivní, že mu nebudu rozkazovat a takový opilecký směšný argumenty. Poslala jsem je do prdele on, at spím a nestáram se/ to jsem myslela, že vyrostu/, ještě jednou jsem je poslala do prdele. typové se zvedli a šli do koupelny. Na chvilku jsem usla. Pak se zase probudím a slyším hroznej bordel, hrálo jim tam nějaký disko /furt v koupelně/, zakouřeno až ke stropu a řev jak na Václaváku. Pak přišli do pokoje, něco jsem jim řekla a agresivita stoupala. Z konverzace jsem pochopila, že si jdou pro pití /to už bylo asi půl 5/, když odcházeli, řekla jsem jim "jdi do pitchy", samozřejmě se toho chytli a narážky typu : chceš? jo? ti ho strčím do pusti, že se z toho posereš, nebo radši do prdele? . . a fuurt. Když je to přestalo bavit, tak že jdou pro nějaké to pití a jenom jsem slyšela něco s klíčema . .. samozřejmě si je vzali, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Pak přišli ještě chvilku dělali bordel, byli fakt na plech a že jsou spát, a ten kokot si lehl ke mě, už jsem to nevydržela a v afektu jsem mu jich pát napálila .. smrděl jak popelnice, ale řekla jsem si, konečně!! No, a co se nestane, začali chrápat. .. jsem byla tak na nervy, že jsem zázračným způsoben nějak usla, Pamatuji si, že naposledy bylo 6.

Probudí mě samozřejmě chrápání, ale to jsem měla stávat. Sbalila jsme si svoje věci a že odcházím, a klíče jsou kde?? Budím toho fuckera a ptám se, kde jsou moje klíče, on že mi je dával .. mimo, nevnímal. tak jdu za druhým, ten taky nevím. Když jsem spolubydlícího znova profackovala, tak se zvedl a začal je hledat, měl je ten jeho kámoš.

Abych to nějak ukončila . . .docela dlouhá noc, naštěstí poslední.

Ale řeknu Vám, psycho a vydatná dávka trpělinosti . ..

Nikomu tohle nepřeju, tak hurá do nového a samostatného . . . uff
    TRESCZE
    TRESCZE --- ---
    spolubydlici #0 imaginarni. osoba vam nabidne spolubydleni, rozmysli si to den pred stehovanim. zaridte se podle sveho.

spolubydlici #1 znate ten typ cloveka, u ktereho nemuzete vystat ani zpusob, jakym se pohybuje? pridejte k tomu vysivane decky, silnou viru + ranni cteni bible, vypraveni o malych detech, stiznosti na vasi hlasitou pritomnost ("mozes klikat potichu?") a mate na krku stehovani

spolubydlici #2 hiphoperi. nic proti stylu, ale kdyz vam spolubydlici zacnou sprejovat v dome i v pronajatem byte, prestanou se starat o nadobi, az je kuchyn pokryta plisnovou vrstvou, pridejte pak jeste ztraceni drobnosti a male kote, o ktere se nikdo nestara. Pak uz staci jen telefonat od majitele bytu, kteremu za posledni tri mesice neprisel najem a stehujete se znovu.

spolubydlici #3 smazka. hystericka a paranoidni. vse proti.

spolubydlici #4+ #5 rumun. aby vam bylo jasne, co vas ceka, nastehuje se rovnou i se svym kamaradem, pro ktereho neni misto a ktery ma v umyslu zustat. poslouchejte jejich stiznosti na vecny neporadek v mistech, ktere si pro sve potreby zabrali. presneji - stiznosti se k vam donesou od spolubydlici #3, coz je jeste horsi. denne bez ohledu na hodinu poslouchejte napodobovani zvirecich zvuku a dalsi temperamentni projevy. uz brzo si jeden z nich poridi stene. zkuste se s nimi rozumne domluvit. strelte se do hlavy.

spolubydlici #5 aneb gabo is a bitch. kdyz se rozhodne odstehovat, oznami vam to vicemene ze dne na den pred platbou dalsiho mesice. slozte se na najem s kym chcete. kdyz prijde nedoplatek za elektrinu, da si vas do ignore listu. slozte se s kym chcete ( treba se spolubydlici #3 nebo #4 + #5)

spolubydlici #6 pes. vratte se z prace domu a objevte cely byt zblity (obzvlast hunate drahe koberce), protoze vas pes si otevrel dvere od koupelny a hral si s praskem na pradlo. a taky vam rozkousal zubni kartacek. vyvencete ho a vse uklidte. tohohle "spolubydliciho" jen tak nevymenite.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    JIKROCENTRISTA:
    HONZIK96: pardon,samo že teflon:-))
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    JIKROCENTRISTA: vzhledem k tomu, že tu mám stejnej toustovač, tak smalt to asi nebude ;)
    JIKROCENTRISTA
    JIKROCENTRISTA --- ---
    IVUSHA: chybi smalt, nebo teflon?
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Tak jsem po delší době otevřela můj touster a opět stejný obrázek.Spolubydla si očividně dělal tousty.Je to tam min 14 dní,možná měsíc. Všimněte si jak chybí smalt i tam co není zbytek toustu. To vydřel,když jsem mu řekla,ať ho po sobě vyčistí.

QUICK
    QUICK --- ---
    TRESEN: Trpaslici. Ty potvory vam vlezou vsude a strasne rychle se mnozi :)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Právě pracuji na fyzikálním výzkumu. Jeho tématem je samovolné ubývání naložených hub ve sklenici. Sklenici sleduji už přes dva týdny a první motivací začít tento výzkum byl nepatrný úbytek. Bohužel ale původní množství po mém otevření sklenice nebylo nijak zaznamenáno, takže jsem nedělala závěry. Poučila jsem se a podruhé už udělala nenápadnou rysku. Dnes jsem se podívala a opět hub ubylo... Samovolně se vypařují?!!!
    Důležitým faktorem může být, že nebydlím sama a sdílím lednici se spolubydlící...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam