Jo a abych nebyl úplně offtopic, tak ten kámoš co jsem ho popsal níže byl můj spolubydlící po dobu cca asi půl roku a doufám že už nikdy více. Bylo to loni v zimě, jeho pokoj byl nejstudenější a on prostě smrkal každejch 5 minut. Každej den. Od rána do večera. Šílený. Nebo dole v přízemí byla podlaha co vrzala a on hrozně rád jezdil někam autem třeba 6x denně a hlavně teda pozdě v noci (12-03), takže mě probudil snad milionkrát. Ideálně ještě na cigáro, bouchnout šoupačkama
Takovej emanuel co nosí ponožky se sandálama. Měl tam nedávno spory se spolubydlícím (taky takovej exot) a ten hovaďák normálnĕ napsal email agentuře, že si spolubydlící pěstuje trávu atd. Nakonec tam byla potyčka, padla pěst a normálnĕ se to řešilo přes policajty (kteří se tomu smáli samozřejmě). Hovadstvo ty vole. :-)
NAVARA: zas takhle detailně to asi neproběhne. Spíš mě udivuje, že někdo přijde s návrhem aby dítě platilo 30e měsíčně na el./plyn (voda je v Irsku zdarma). Holky se budou sprchovat spolu, tak holt se vyperou navíc dvě pračky za tejden a vaření toho taky moc nesežere (malá bude stejně přes den ve škole). Kdyby byl nárůst třeba 20e měsíčně na obou účtech tak jedna osoba zaplatí navíc 5e, no to je toho. Hlavně je to dočasně, než se kámoška vzchopí a za měsíc dva se bude moct přestěhovat (aby třeba malá měla svůj pokoj atp.), takže nevim v čem jsou ty hroty. Proč nad tim nemávnout rukou a řešit a dělat tlaky, že dítě musí platit.