• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILOSHITRegina Spektor


    http://reginasplash.warnerreprise.com/


    http://www.myspace.com/reginaspektor


    http://www.youtube.com/reginaspektor


    Regina Ilyinichna Spektor. Americká písničkářka narozena v Sovětském svazu roku 18. února 1980. Její hudba je řazena do antifolkového žánru. Narodila se v hudební rodině, její otec je fotograf a amatérský houslista, matka je učitelka na konzervatoři. Regina byla od malička vedena k dráze koncertní pianistky, doma se učila hrát na pianino Petrof po dědečkovi. V roce 1989 – v době perestrojky – emigrovala se svými rodiči do New Yorku. Rodiče ji bohužel nemohli dovést její staré piáno, a tak chodila hrát na rozlazené piano do sklepa místní synagogy. V New Yorku také hru na piano vystudovala.

    Původně se zajímala pouze o vážnou hudbu, později však objevila hip hop, rock a punk, ještě později písničkářky Joni Mitchell a Ani DiFranco, které podstatnou měrou ovlivnily její další hudební směřování. První a cappella písničky napsala v šestnácti, o dva roky později se u nich už doprovází na piano.


    První dvě alba 11:11 (2001) a Songs (2002) si vydala svým vlastním nákladem. V roce 2004 podepsala smlouvu s Warner Brothers a vydala alba:
    Soviet Kitsch (2004)
    Begin to Hope (2006)
    Far (2009).
    rozbalit záhlaví
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    královna na trůně.

    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    všechno nej k reginině svátku .)

    Regina Spektor - Poor Little Rich Boy (Lollapalooza 2007)
    https://www.youtube.com/watch?v=PLrXetsLFPE
    MTO
    MTO --- ---
    Kubo and the Two Strings - Regina Spektor Music Video - "While My Guitar Gently Weeps" (2016)
    https://www.youtube.com/watch?v=xLRx6iF90nU
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    fresh .)

    Regina Spektor - Machine - Live In London [HD]
    https://www.youtube.com/watch?list=PLy0XfYO9sloY-iqwcCpOAnBdBBuWdXQon&v=gJ0N0V4IoYE
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Regina Spektor - Chemo Limo (Claviq glitchy edit)
    https://www.youtube.com/watch?v=rgqJpRCdm30&feature=youtu.be
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    tendle remix sem chtěl udělat fakt fakt fakt dlouho. neukamenujte mě za to.

    Regina Spektor - Prisoners (Claviq Step Remix)
    https://soundcloud.com/claviq/regina-spektor-prisoners
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    MILOSHIT: jojo, bára je šikovná;-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Rád bych zde upozornil na FANTASTICKÉ ALBUM od mé kamarádky Báry Zmekové, a dle vlastních slov je velice ovlivněná Reginou Spektor, a také to podle toho opravdu vypadá .) V některých poloháchji opravdu velice připomíná a poslouchá se to opravdu krásně .) Super songy a ještě sou v češtině a za celkem směšných 125 kč. No nekup to!



    Bára Zmeková
    http://barazmekova.bandcamp.com/
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MILOSHIT: apres moi určitě na colours hrála
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MARTIK: no to je aspoň něcoříkající! .) Ty písně co si vyjmenoval mám přesně taky rád, a přišlo mi líto že už je nehrála na colours of ostrava před dvěma lety nebo kolik to bylo. Můžu se utěšovat jen tím, že jsem jí viděl aspoň tam. Měl sem totiž to úterý dost složité, tak se mimochodem omlouvám za mojí strašnou nerozhodnost .) Měl jsem tu na návštěvě jednu slečnu, a nevěděl jsem jestli se vzdát jí anebo reginy. Nakonec se volba vzdát se redžíny neukázala jako moc šťastná, ale aspoň mám teď ještě nějaké peníze což bych jinak rozhodně neměl...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    já bych to shrnul takhle: krásně zahrané a zazpívané, sympatická, milá holka, zkrátka koncert měl fajn atmosféru. Bohužel byla taková zima, že mi ani moc nevadilo, že koncert skončil po 90 minutách.

    Velmi mi chyběly Carbon monoxide, That time a Apres moi. Ze setlistu bych vyházel některé rozjuchané věci (fidelity, calculation, on the radio), které jsou sice fajn a pořád popový nadprůměr, ale má zkrátka i lepší kousky.

    Bylo to pěkné, ale ne takový zážitek, abych na ni měl potřebu jít co nejdřív znova. A to ji poslouchám fakt často a rád.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    kosa byla pekelná.. není divu, že je teď nachcípaná..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MILOSHIT: já jsem spokojenej. odhaduju to tak 1/3 věci z posledního alba (soudě dle toho, že je vůbec neznám), 1/3 předppslední album (z kterýho jsem si na opakovanej poslech i něco oblíbil) a 1/3 zásadní kousky ze starší tvorby a byla roztomilá, vtipná, jen mi byla po setmění hrozná zima...
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    tak jaký to bylo? viděl sem, že to bylo jen tak tak, protože teď už se na fb omlouvá, že je prej nemocná a na takovej koncik v rakousku nedorazí. Pište pište!
    KALLIOPEA
    KALLIOPEA --- ---
    MILOSHIT: Škoda no, ale ani se moc nedivím, kdyz jsem tam volala já, měli ještě 6, dorazila jsem tam asi tak za 2 hodiny a měli už jen tři. Možná se daj ještě koupit na netu v bazaru, ale bejvá to dost předražený...
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    KALLIOPEA: sem si řikal jestli bych to náhodou radši neměl odstranit ten tvůj koment, aby mi je někdo nevyfouk, no jasně že vyfouk, podle telefonátu dnes ve 12, už nic nebylo. tak halt nic, a vy ostatní koukejte sem napsat nějakej minireport, až se koncertu zúčastníte .)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    KALLIOPEA
    KALLIOPEA --- ---
    MILOSHIT: Dneska o půl jedný jsem si byla na hradě pro lístek, měli tam ještě poslední 3. Neprodávaj se v jízdárně, ale v informacích na II. nádvoří.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    SPLIFFBOY: taky sem to viděl. tak mám asi smůlu a žádnej koncik nebude :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MILOSHIT: teď na idnes píšou,že už je to několik týdnů vyprodáno a objevily se falešné vstupenky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam