• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    A jeste lepsi je jak po mocnym googlovani meni prispevky po tom, co na ne idpovidam takze z "borsa italiana" je najednou "exor"... krom toho, kdo asi vlastni vetsinovej balik akcii Exoru?!? Prekvapive rodina Agnelliu!

To je jako tvrdit, ze Milan netopi z kaosy Berlusconi, ale Fininvest...

Opravdu odzbrojujici logika! Tak jeste jednou zahrozit pestickou na Agnelliho, vycaskovat za Pogbu 180m euro a fine!

Btw, to ze ses vozralej a pises picoviny je jen tvuj problem. Ja sem zase zhulenej a nejak zasadne to nemeni situaci
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    "Nejvetsi italskej klub ever," co vyhral dvakrat LM :-D a jehoz majitel ma povinost tahat si kazdej rok z prdele 50m euro a fanouskum rikat, ze je to v pohode... Samy produkty genia!
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: Zatimco ty si zatim vypotil samy moudra...

Jeste mi to vysvetli s tou borsa italiana :-D
    To by me vazne zajimalo.. to je asi jako bys prodaval tricka pres ebay a oni ti zaplatili sklad na ne... jen tak, protoze je to pro ne jak dve stovky...
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    MR_BUNGLE: bože ty seš hloupej. teď už ne. zejtra.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: Borsa Italiana neni investiční společnost, ale platforma (přestože soukromá) na který se obchodujou akcie mj. Juventusu... ze Serie A pak snad už jen Roma a Lazio jsou akciovky.... Juventus dohromady přišel stadion na víc než 150 milionů euro, což lze celkem jednoduše dohledat v oficiálnim finančnim reportu, co každej rok vydávaj... ale docela znatelně se jim zvedla revnue z různejch marketingovejch a praktickejch věcí právě navázaný na ten stadion...

Samozřejmě prodej Ibry a Silvy po sportovní stránce nemůže bejt stabilizační procedura :-D já bych je to radši měl pořád, ale poslední dva roky Milan vykazuje zisk...i když ne nějak závratnej k čemuž zásadně přispělo snížení rozpočtu na platy a prodej těhle dvou hráčů... Já sem byl ochotnej tu nastolenou vizi přijmout, kdyby nám vydržela aspoň rok a ne že jí Allegri splách po pár měsících do hajzlu... Liverpool se díky Rogersovo plánu přetransformoval a sou na nejlepší cestě bejt jak soběstačný tak konkurence schopný... Já doufám, že se to teď s tou restrukturalizací, co plánuje Seedorf konečně změní...

Nevim, jestli je Agnelli pseudo-ekonom...sedí ve výkony radě Fiatu a Exoru takže bych řek, že jeho odhady jsou celkem relevantní... Ono říct "takhle se nechová prezident největšího italskýho klubu ever" v situaci v jaký italská ekonomika, kde nástupní platy vysokoškoláku (tedy těch 40% co seženou práci) jsou 300-500 euro je jednoduchý... Takový Glasgow Rangers taky bejvali největší skotskej klub ever jenomže tam bohužel žádnýho realisticky uvažujícího ekonoma neměli takže sou teď největší skotskej klub ever ve třetí lize... V itálii neni třeba chodit pro příklady daleko.... Fiorentina a Napoli před pár lety...

A btw s 2ma vítězstvíma v LM bych byl i přes počet domácích titulů s označovánim "největší italskej klub ever" opatrnej :-)
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    1) stabilizovalo vás to 30 bodů za nás

2) kecy, kecy, nevytopil to Agnelli, ale Exor, pro kterou je stadion asi jako když si já vyberu 200 Kč z bankomatu

3) takže Krejčí je na tom stejně jo ?

4) Agnelli MOŽNÁ přemejšlí jako pseudo ekonom, ale ne jako prezident největšího italskýho klubu ever. Buď má říct "jsem sračka v zajetí Exor Comp, takže můžu akorát fňukat" nebo se má snažit.....a nebo chcípnout. Nyxácký konstrukce o zákulisnim smejšlení, musíš uznat, jsou mimo.

---

až vystřízlivim, třeba se rozepíšu víc .-)
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: to já vim...jen sem jí přečet rychle... a nedocvaklo mi to...

Ono na druhou stranu nemá moc smysl si něco nalhávat. Já si pamatuju ten tyjátr okolo Ibrahimoviče a Silvy... Nejdřív sme jako prodávali jen Silvu, pak to Berlusconi stopnul, dělal hrdinu, vylepšil mu smlouvu a za tejden k němu přibalil ještě Zlatana a poslal je do Paříže v dárkovym balení, že mu bohužel došlo, že na jejich udržení nemaj a ten prodej klub stabilizuje. Oni teda Galliani a Berlusconi uměj fakt hrát divadlo... takže je možný že to bylo tak vymyšlený a v po těch nervech už napodruhý neměli fanoušci dost sil moc protestovat... Ale za jaký hovado byl Galliani když řek, že se rozhodně nestane, že bude mít na náhrobku napsáno "ten ktreý prodal Kaká" a za tejden ho prodal...

Ona Itálie je opravdu ekonomicky dost v prdeli takže i když Agnelli, Berlusconi, Moratti nejsou rozhodně chudý lidi tak už prostě ty kluby ze svý kapsy dotovat nemůžou. Juve má novej stadion čimž má proti ACM a FCI velkou východu... na druhou stranu ten stadión stál obrovský prachy, který Agnelli musel vytopit nad rozpočet, kterej (nevim jak letos tam možná lehce plus) byl v případě Juve docela znatelně ztrátovej v několika letech za sebou... Takže on když takovej prodej Pogby pokreje platy 50% celýho týmu na celou sezónu tak je to těžký dilema... Samožřejmě, že Pogba neni Zlatan, ale 1,2 milionu to je plat jak pro třetího brankáře takovej Lukaku nebo Schurrle uz jsou ted v Chelsea na 5m za sezonu a to jeden z nich je tam první sezónu a druhej se už druhou mrdá po hostováních. Takže Raiola samozřejmě cejtí prachy... a ono je těžký dát Pogbovi druhou nejlepší smlouvu v týmu, protože Juve drží svůj wage bill na hodně dobrym levelu...až se divim jak málo tam některý hráči berou... pak začnou všichni agenti řvát, že chtěl lepší smolouvy a celý se to začne bortit.

Pokud bude Pogba pokračovat v těhle výkonech, tak vzhledem ke svýmu věku a žádnejm zásadním zraněním v anamnéze bude prostě horký zboží a hráč se smlouvou na 1,2m, kterej má za agenta Raiolu rozhodně nebude mít ve smlouvě nějak extra vysokou výkupní klauzuly. Tzn. Agnelli musí bejt opatrnej, ideálně Pogbu teď prodloužit s tim, že mu dá nějaký kompromisní navýšení platu a výkupní klauzuly, která mu popř. zajistí slušnej balík... Za dva roky až bude mít Pogba půl roku do konce smlouvy už může bejt na levelu, že mu tyhle napumpovaný týmy jako Chelsea, PSG, ManCity apod. budou ochotný nabídnout prachy co má Aguero, Touré, Thiago Silva, David Silva, Rooney atd. coz je cca 10x vic nez ma ted v Juve...a o Raiolovi je známo, že to hraje tak, aby přestupní částka byla co nejnižší, protože o to lepší pozici má při vyjednávání osobních podmínek... On krom Ibry a Silvy je tu třeba příklad Sneijdera, kterýho Inter vypakoval za pár šupů jen aby se zbavili jeho šílený smlouvy...

Takže ono teď tady múzvat jako autor článku o tom jestli neni lepší prodat místo v létě za 60 mega za dva roky za 180 mega je opravdu hodně velký fantazírování. Nicméně, Moratti byl nucenej Inter prodat, Berlusconi už má tyhle kecy 3 roky...takže ono to neni tak, že Agnellimu se nechce topit, přestože na to má... On prostě přemejšlí realisticky a imho je dobře, že nemaže fanouškům med kolem huby...Tam je spousta zákulisních her mezi agentama, hráčema a těmahle prachama nabitejma klubama, který člověk nevidí....a i Juventus musí hrát s kartama co sou na stole...
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    MR_BUNGLE: mno tak ta nakopírovaná věta právě NEříká, že Pogba je nejlepší v Italii, ale to je jedno.

každopádně mě nezajímaj sračičky ohledně potenciálních čísel, kalkulací, platů atd. Mně vadí, co Agnelli řekl. Ten ve zkratce řekl, že na něj do budoucna nemaj. A to jsou kecy. Juve je součástí konglomerátu, kterej Juve rozpočet zatěžuje asi 10% (todle číslo může bejt zavádějící, dlouho to nečtu, ale je to zlomek) z ročních výdajů.
    Takže Agnelli tim říka: a) jako mohli bysme o něj asi bojovat, ale radši připosraně něco vyděláme a vykážeme pár černejch čísílek , nebo b) moc dobře vim, že na něj ve skutečnosti máme, ale mrdáme na to a budem každej rok končit ve skupině v LM protože vyšší ambice tu nejsou (viz. "Italy is no longer a final destination, it’s a transition destination." - zmrd zmrd zmrd, jak to může říct !?? - a ať si to klidně momentální pravda je, ale takhle nevypadá přístup prezidenta nejlepšího klubu v Itálii. a přes prsty mi to fakt nejde snadno, protože klan Agnelliu mam rad). Trochu mi to připomíná Wengera (jen si mě sežerte AFC kluci .-) ))

Btw tim netvrdim, že se Juve může srovnávat s eko sílou ropnejch, ruskejch, nebo obojího mamrdů, ale všichni vidíme, že jenom o tom to neni, viz Německo.
    mno a k tvý poznámce o srovnávání platů Zlatana a Pogby ... Zlatan je globální BRAND, Pogba je sice super talent, ale pořád černoušek, kterýmu se akorát momentálně daří. Klidně může skončit v těhle klubech na lavicích jako x jinejch, napadá mě Huntelaar.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: mně zmátla ta věta tady nakopírovaná...

nicméně, ono má sice Pogba smlouvu ještě 2,5 roku...ale je třeba si uvědomit, že jeho agent je Raiola a ve chvíli kdy se kolem něj začnou točit Real, PSG, ManCity, Chelsea apod. tak pude do tuhýho... Raiola má tyhle věci pohlídaný klauzulema apod. a Agnelli narozdíl od veřejnosti ví, co v těch smlouvách je... A co se v poslední době diskutovalo o prodloužení smlouvy psalo se, že Raiola chce, aby buy-out clause byla maximálne 50 milionu.... Pogba momentálně bere 1,2 milionu euro ročně...v Juve je na tom nejlíp Buffon s 6... Ibrahimovič ma 14m a Silva 12... v Miláně brali 10 a 4,5 a stejně to bylo neudržitelný... v létě chtěl Raiola za prodloužení navýšení na 4m....a jeho požadavky se budou stupňovat čim víc bude z Pogby víc žádaný zboží... Když se připočítá daň, která je přes 50% tak to už neni žádná prdel... takže to, že bude Pogba jednou zboží za 180 milionu neni tak úplně v rukou Juventusu... Pokud budou chtít vysokou buy-out clause tak bude chtít Raiola obrovský navýšení na platu... jinak si pohlídá, aby ho tým, kterej je mu nějakej šílenej kontrakt schopnej nabídnout mohl pořídit za něco "rozumnýho"
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    MR_BUNGLE: to nikdo o Pogbovi neříká, přečti si to pořádně.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: Tak Pogba ma jeste cas nez se muze tvrdit, ze je nejlepsi v Italii...
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    The transition from being the best in Italy to the best in Europe depends on the presence of players of Pogba's rare ability. Jinak to co říká Agnelli v tom článku, za to bych ho profackoval.
    Debate: Should Juventus sell Paul Pogba for a Gareth Bale-like offer? - Goal.com
    http://www.goal.com/...entus-sell-paul-pogba-for-a-gareth-bale?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
    KYTT
    KYTT --- ---
    zatahuje pupek
    ASYD
    ASYD --- ---
    viloky z toho delaj dobrou show ;)
    KYTT
    KYTT --- ---
    James Horncastle @JamesHorncastle
    Mihajlovic: "I'm up for [organising a free-kick competition with Pirlo]. 10 free-kicks each. We'll see who scores more. Like gunslingers."

Mihajlovic: "I'll let [Pirlo] choose the ball and the goalkeeper." Make it happen
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: Na stredu obcas hraval, ale rozhodne to nebyla DM role.... Ja co sem ho videl v poslednich 3 letech tak nikdy nic moc nepredved... Ze zacatku kariery v MU mel par dobrejch momentu, ale momentalne se nedivim, ze i pres tu jejich bidu nehraje... Ale tak Serie A mu muze sedet lip... Bez rizika je to ok, sle ja predikuju, ze se popakuje zpatky
    KYTT
    KYTT --- ---
    MR_BUNGLE: On hrával v MU pod Fergusonem CM/DM. On má moře talentu, ale vždycky ho zastavily zranění + jeho všelijaká životospráva tomu nepřidala. V nejhoršim nás to bude stát nějakej milion na platu a v létě pude.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: No utocnej zaloznik co dal 9 golu v 179 zapasech... tot mozna ten duvod tyhle ceny... ale zase se muze pakovat zpatky...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: ten me bavil v PES ale jinak jsem ho videl tak 3x hrat

ten Demba Ba asi padnul s prichode Matriho, co? to je velka skoda pro vas a pro nej :(
    KYTT
    KYTT --- ---
    Anderson hotovo. Jsem zvědavej co s nim dokáže Montella udělat. Hostování s opcí na 7 mega mi přijde jako hodně dobrej deal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam