• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Různé recenze na knihu A Million Random Digits with 100,000 Normal Deviates na Amazon.com:

• While the printed version is good, I would have expected the publisher to have an audiobook version as well.
    • The book is too hard to follow, the author randomly shifts from one number to another without any prior warning.
    • This has got to be the most useless set of sudoku puzzles ever.
    • This is an old version - no good for metric countries. I'd have to go through each number and subtract 32, multiply by 5 then divide by 9. Does anyone have a macro for this?
    • Does anybody know about a german translation of this book? I really would be glad, if I can get in german.

Amazon.com: Customer Reviews: A Million Random Digits with 100,000 Normal Deviates
    http://www.amazon.com/Million-Random-Digits-Normal-Deviates/product-reviews/0833030477/
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    A nejhorší ze všeho jsou uprchlíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Jednoho na vařenou bramboru a druhého na škvarek. A kdo je bude tahat sem dostane banán.

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    http://video.aktualne.cz/...us-hledam-v-nich-krivky-tvorivosti-d/r~9ef55ec8733f11e5adcb0025900fea04/ - možná jenom nejsem správný odborník, ale somatizace duševních vzorců mi přijdou jako slušný blábol... třeba je to blábolog :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SINECURVE: A co je v něm poznáme až ho otevřeme?
    RAGUPKI
    RAGUPKI --- ---
    SINECURVE: Taky si ho všichni berou do huby a nikdo o něm vlastně nic neví :-)
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    BEREGOND: interferuje ___ lepsi nez se poddat ,)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SINECURVE: Je prostě v super pozici!
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GAARQ: Jo aha H2SO5!
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    GUMBA: javor! trojvazný vodík H2- je perla nejskvělejší (tu by měl imho poznat každý absolvent střední školy), nicméně čtyřvazný kyslík O2+ nebo trojvazný O+ taky dobrý, zvláště v podobných, zřejmě biologických molekulách. btw, šlo o "pokus" vygenerovat a analyzovat polynukleotid, který má místo fosforu arzén à la tvrzení o bakteriích z jezera mono.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SHEALA: ten bude na tyhle obrazky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SLEEPLESS8: ten zas nechápu já...
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Tak tohle je na me uz moc vedecke.. z poslednich asi 20 prispevku chapu jen tenhle.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PJT: JJ je to takovej safaruv dvorecek...
    PJT
    PJT --- ---
    Já tam jako elektrotechnik vidím 4 kachny a 4 koně :-D
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    NEFERNEFER: Jde o ten trojmocny vodik H2-, nebo je tam jeste neco vypecenejsiho? Jakozto fyzik stejne asi vetsinu chemickych vtipku neuvidim;-)
    NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    GAARQ: chvilku jsem heldal, pak jsem nasel :D
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    FJERTIL, FIONOR: good news everyone! jde o foto plakátu z nějaké konference. a pokud se chcete bavit dále, mohu dodat jinou perlu ze stejné dílny. kdo nezažil, neuvěří!

SHEALA
    SHEALA --- ---
    GUMBA: sorry jsem statisticky dost špatná, mamutí chyby myslíš chyby měření (rozdíl mezi horníma a dolníma koncema tý úsečky) ? Jestli jo, tak i mě něco smrdí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam