• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    Pokud je v tom něco vědeckýho a je to k něčemu, hažte to sem. Berem všechno: chemii, fyziku, filozofii, matematiku, psychologii... a další


    Za přílišné a především opakované OT budou dárkové poukazy v podobě RO a ovocných košů s banány.

    Kecy k věci tu nechám, hlavně když budou vtipný. Zbytek mažu.





    Ňáký odkazy... vozte to sem na dvoukoláku a pište to tam hráběma.
    http://wiki.matfyz.cz/wiki/Category:Humor
    http://www.frozen-planet.mysteria.cz/pages/vtipy/m-vtipy.php
    http://fora.tv/2009/11/08/Science_Laughs_Science_Comedi
    rozbalit záhlaví
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KURE: tak ja myslim ze jo.. kdyz moje babicka este kdyz byla ziva vsude povidala, jak ji v nci navstevujou "stribrnaci", tak i kdyby to psala na facebook nebo o tom delala videa na youtube, tak si nemyslim, ze to neni neco, co by melo bejt trestne stihany.... kdyz nejmenovana MUDr. mimochodem prohlasi na konci vysetreni neco jakoze "ty vakciny, noo, to je tezky, kdybyste videl ty deti s tema nasledkama po ockovani.. ja si myslim ze nekdy je lepsi alternativni medicina.." tak si myslim ze uz je to lehce na hranici trestnyho cinu...


    GAARQ: tak tohle me presne pripomnelo Terryho Pratchetta a Unseen Academicals: Professor Macarona D. Thau (Bug), D. Maus (Chubb),Magistaludorum (QIS), Octavium (Hons), PHGK (Blit), DMSK, Mack, D. Thau (Bra), VisitingProfessor in Chickens (Jahn the Conqueror University (Floor 2, Shrimp Packers Building, Genua)),Primo Octo (Deux), Visiting Professor of Blit/Slood Exchanges (Al Khali), KCbfJ, ReciprocatingProfessor of Blit Theory (Unki), D. Thau (Unki), Didimus Supremius (Unki), Emeritus Professor inBlit Substrate Determinations (Chubb), Chair of Blit and Music Studies (Quirm College for YoungLadies)
    KAERO
    KAERO --- ---
    GAARQ: 25 pismenek v titulu versus 14 pismenek ve jmene? to je tau index 1.78. kvantifikator jasne prokazal ze je mesuge.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    BROUKOID: jo, tvl, Mgr. et Mgr. Umay Yamuna Wolf, CF, BF, AFF, BPF, AHP, CFMW aka doctor duplex asinus triplex...

    KURE
    KURE --- ---
    BROUKOID: kde konci lidska blbost a kde zacina zlomyslnost a trestnej cin
    je opravdu důležité to rozdělovat?
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KAERO: naprosto s tebou souhlasim, nicmene i tak me fascinuje jak propastnej je rozdil mezi lidma co podobny veci vyhodnotej jako "haha, zenerka v nose, lol!" a "JA TO VEDEL!!! CIPUJOU NAS! CIA! SOROS! JESTIRCI! VESMIRNI LIDE!! AUAUDAAUAUAUAUUAAAAGAGAGAAAAaaa...blebleble".

    Popravde sem nikdy o Umay Yamuna Wolf neslysel a vyhodnotil sem to spis jako o smesne pruhlednej pokus o troleni...

    Co se trestni odpovednosi apod tyce., to je asi moc komplikovany - kde konci lidska blbost a kde zacina zlomyslnost a trestnej cin?
    HARALD
    HARALD --- ---
    KENJIRO: Zenerova diodaslouží ke stabilizaci napětí. Dokážešsi představit, co ta ženská začne vyvádět, když teď její napětí nebude stabilizováno? :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KENJIRO: hele, znáš klub Vegeta národa? Jestli ne tak si ho najdi, podobný věci patří spíš tam. (Nebo do Urban legends...)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KENJIRO: Nepoznal. Ale my už dávno používíme mnohem menší a přidáváme je do rýže. :-)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    vzhledem k tomu, ze se normalne Yamuna zivi mapovanim analnich otvoru, je zenerka v nose vcelku pokrok.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    HOWKING: mně to přišlo vtipné, protože jsem poznal, co to je. Tak jsem se chtěl podělit a současně zjistit, kolik lidí kromě mne je tu tak starých, že to poznají :-D
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Prvnich par hodin...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: Mně to přijde jako rozšlehané vajíčko, což zas takový sajrajt není.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: jo, maly Broukoidek byl mozna roztomily, ale tahle Umay Yamuna Wolf je spis pekna cuza ze vypousti takovou lez do eteru. Presneji zku*vena cubka, ktera vydelava na neznalosti lidi a jejich potrebe necemu verit, a zneuziva momentalniho strachu v dobe pandemicke. Vlastne bych rekl ze se dopousti sireni poplasne zpravy.

    (detailne uvaha: neni to antena, je to dioda. pokud ji to opravdu do nosu nestrcil jeji pritel kdyz byla zdrogovana, tak Wolfova vi ze to v jejim nose nikdy nebylo a nedostalo se to tam behem testu na kovid. takze musela cilene najit diodu, polit ji hnusnym zluym sajrajtem a sdilet na fejsbooku. tedy zamerne lze a siri poplasnou zpravu ze testovani na kovid je cipovani lidi. pokud tim poplasi par lidi, muze byt trestana odnetim svobody az na 2 roky, viz google 1. odkaz.).
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BROUKOID: Lajk za vykopání zásob :D
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    HOWKING: me to pride roztomily.. kdyz sem byl malej, tak sem zenerovu diodu zakopal spolu s dalsima "high-tech" vecma jako casouvou schranku v sadu 50m od panelaku kde sem bydlel jako poselstvi o schopnostech nasi doby (tj cca 1985)

    takze mi pride roztomily, ze si nekdo muze myslet ze zenerka je vysilacka stejne jako si malej broukoidek myslel ze zenerka (zvlast v tomhle pouzdre) je dobra reprezentace technikyho pokroku v roce cca .1985... a navic je to skoro jako ta "stenice" z matrixu co dali Neovi do briska :)


    ... mimochodem tu zenerku sem asi o rok pozdejs zase vykopal, protoze sem ji potreboval a v tesla eltos mi na cokoliv jinyho nez odpory a zarovicky rikali "nemame, zkuste to pristi mesic"
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KENJIRO: Fuj. Myslíš, že to sem patří? Vědecké vtipy nejsou vtipu o debilech.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Beze slov.

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ZCR
    ZCR --- ---
    SHEALA: a jejich vršení - zdalipak velryba úplně dole vydrží tlak 24 velryb nad ní?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHEALA: Stačí dovézt brouka na pláž, kde velryby zrovna uhynuly. Navíc mrtvé se budou vršit snadněji než živé, protože se nebudou bránit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam