• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KURE: no není to tool pro blbce, co si s tím zapálej hlavu. O tom vosku v uších jsem taky přemýšlel, ale minimálně ten českej model z lékárny má na konci takovej plastovej bazmek, kterej tomu má předcházet.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: nevim co presne myslis tim "zachranil". To jako kdybych napsal, ze mi konspiracni teorie zachranily vztah .. ani jeden jim neverime, ale kdyz se smejeme tem, co tomu veri, tak mame pocit, ze spolu sdilime i nejake nazory a ne jenom postel. ;) Samozrejmne se nenajdou dva stredoevropani, kteri by si stejne o vsech polickach mysleli, ze tam patri/nepatri, to je neco jako 1:2^200 ~ 1:billions and billions and billions and billions
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VOMAJDA: Ach tak. Jsem debil. Já ho nerozpoznal. Kaju se. :)
    KURE
    KURE --- ---
    VOMAJDA: mě je jedno co si nacpal do ucha, to FDA tvrdí že to bylo zbytečný a nebezpečný :D
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOWKING: nevím, co je andělská terapie, ale sarkasmus ovládám bravurně, viz můj předchozí příspěvěk.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VOMAJDA: Co nechápeš na tom, že někomu pomohla i Andělská terapie? To z toho ještě racionalitu nedělá.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KURE: ale jemu to pomohlo! Co na tom nechápeš?
    KURE
    KURE --- ---
    OMNIHASH: https://www.healthline.com/health/the-truth-about-ear-candles#how-to-use-one

However, in 2010, the U.S. Food and Drug Administration (FDA)Trusted Source announced that they haven’t found reliable scientific evidence on the effectiveness of ear candling.

They also warned consumers against ear candling because it can cause serious physical injuries.

Ear candling can also make earwax buildup even worse.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KAERO: v pořádku, já ti to nevyčítám, jenom mě ro zaujalo... objev ušních svíček mi zachránil pohodu na značnou část zimy, a nenapadlo mě, co může bejt v tak jednoduchým nástroji, jako povoskovaný papírový brčko, za iracionalitu...
    KAERO
    KAERO --- ---
    OMNIHASH: nevim, ja to nekreslil. jestli se ti ten vtip nelibi, tak ho prekresli po svojem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KAERO: ušní svíce jsou iracionální nesmysl? To je nějaká nová konspirace kolem nich či co?
    MHO
    MHO --- ---
    Ukradeno od vedle

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SEJDA: Ne "všichni" tomu bludu věří :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BROUKOID: stejne je to vyhlane, vsichni vime, ze nejvetsi bily blok by mel patrit cerne hmote :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ROBIN_SNNS: vazby uz popisuji molekuly
    EASYDAN
    EASYDAN --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    GUMBA: tak minimalne me prislo, ze znacna cast vtipu je prave v tom, ze astronomove maj jenom 5 kategorii: H, He, "Metals", Fe, "Heavy Elements" a.k.a. "supernova poop", tou svou korekci si to zabil priblizne stejne jako kdyz by si "fixnul" vtip "sli 2 a prostredni upad" na "sli 3 a prostredni upad"...
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZCR: Hlinik? Vsichni vime kde skoncil.
    ZCR
    ZCR --- ---
    GUMBA: a za ten hliník si dej facku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam