• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Každý den vypiju nejméně tři litry tekutiny.
    To jsem opravdu už letos přibral tunu?(váha Fábie)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CELLINDRA: Na nyxu? Jak kdo, někdo netrefí ani i/y. Stylem by to na tenhle klub docela sedělo... každopádně doufám, že to Toomix nechá přidat do toho přepočítávátka.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    NELLAS: Spíš ne, lidi tady umí psát mezery správně. :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BROUKOID: tekuty prostor! :)
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    HNILOB: tam ale pridavas misto kecupu harissu
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BROUKOID: svinuty rozmer alias kebab theory
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tenhle kanál na FB píše někdo z vás? :)

    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    SH_PANDA: ok, tak sice se zpozdenim, musel sem konzultovat kartarku - pokud ke standadnim 11 pridame 808017424794512875886459904961710757005754367999999989 dalsich svinutych rozmeru, symetrii vuci nazoru na Libenskou Kouli, kecup a redukujeme holograficky princip na 1 rozmer, pizza je castice zprostredkujici unifikovanou interakci zahrnujici gravitaci, elektromagentismus, silnou, slabou interakci a silnejsi nez stredne silnou ale slabsi nez slabsi nez silnou interakci. Tahle teorie je reprezentovana Fischer–Griess monster groupou s mozzarelou.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HOWKING: tak tohle nedokazal predpovedet ani Hawking.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    SH_PANDA: promin, ale string theory uz nezvladnu
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KAERO: to zavani imperialismem! Jenom proto ze mame vsichni nohy/stopy, nebudeme prece merit ve stopach, kdyz mame perfektne dobry fabie! A jenom proto, ze je pizza praktictejsi, neni to lepsi jednotka - to je jako kdyby si rikal, ze staveni fabii a vaclavaku je narocnejsi nez mereni svy nohy, tohle je cesta do pekel!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAERO: A navic, pokud ma pizza kruh vysku a a polomer z, je jeho objem pizza!
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tak zacinam mit pocit, ze by byla vhodna zmena ve fundamentalnich jednotkach. Z libenske koule na pizza kruh. Duvod vidim v prakticnosti a dostupnosti - etalon pizzy je v kazde pizzerii. Rotujici pizza pak snadno udela jednotkove cast libenske koule. K prechodu je ovsem potreba pripravne mereni - musime zmerit kolik rotujicich pizz dela jednu libenskou kouli. Na tenhle experiment se fakt tesim.
    PISKOTIS
    PISKOTIS --- ---
    SH_PANDA: Natáhni diagramu kalhoty neučitosti s holografickým principem, kde srkyté rozměry jsou na povrchu. A máš to defakto stejné. Netřeba jít do tak velkých složitostí. Pizza je makroskopický objekt a pizzony jsou zajímavé jen tvarem výseče. (netriviální kruhovost)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    BROUKOID: proaim, mohl by jsi jeste objasnit pizzu pomoci string theory? Diiky!
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    BROUKOID: tj. dalsi forma muze bejt ze pizza je operator Libensky Koule nad lidstvem..
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    Jinak jestli nekomu vadi fakt, ze pizza je emergentni jev a nema fyzikalni podstatu, muzete na to koukat tak, ze pizza je virtualni castice jejiz interakci ziskava clovek sfericnost, tady sem nekde na netu nasel prislusnej feynmanuv diagram:

    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nominalisty a realisty na vás, hovada.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    FJERTIL: promin, ale zjevne sis ani neprecetl zaklady pizzologie, vejce se do pizzy nedavaji, protoze pokud bys je tam dal, tak se je zjevne, ze se pripad redukuje na trosku uspineny Libensky Koule (dukaz je zrejmy), a Libenska Koule pizza neni. Me neoblafnes!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam