LYCO: tak ja si myslim (opravte me pokud se pletu, siju, nebo hackuju) ze KAMAHL-uv vtip o matematicich nebyl moc dobrej, narozdil toho o fyzicich, kde to podle me sedelo krasne, HOWKING ukazal celkem elegantne, ze zdanlivej problem/paradox neexistuje, nacez SEJDA problem vyrobil tim, ze (podle me) problem souctu nekonecny rady (kde je celkem pochopitelny, ze to intuitivne, Zenonovite vypada jako blbost) prevedl na soucet konecny rady, dokonce super kratky a to je myslim zdroj WAT a minusu...
.. a nebo sem arogantni nechapavej blb a SEJDA upozornuje na nejakou chybu v matrixu co mi unika :) pripoustim ze to je mozny..
(jinak ten vtip o matematicich a "dark numbers" mi pripomina diskusi s jednim nyx ID, ktery se se mnou zurive hadalo, ze matematika je cela nesmysl, protoze 10 nejde delit 3, a kdyz sem rekl ze to samozrejme de, ze je to 3.3periodicky, tak mi rekl co to je periodicky, nacoz sem mu rekl ze nekonecny trojky, nacez mi rekl ze nekonecno je buh, a ja sem byl v prdeli a on "vyhral" .... )