• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ještě jeden, ten už teda z vejšky - zkouška z kriminologie:

zkoušející: "A jak je to u nás? U nás je počet vězňů k populaci spíš nízký nebo vysoký?"
    já (nazdařbůh): "Já myslím, že u nás sedí míň lidí..."
    zkoušející (pohled, ze kterého tuším, že b) bylo správně)
    já (plynule doplním): "...než třeba v Rusku..."

výsledek - za 1 :-D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Snad pobaví, i když to není z výšky, ale jen z vyšší odborné:

Přijde za mnou ředitel a povídá: "Vy nemáte zápočet a známku z praktické přípravy!"
    Já: "A sakra... to jsem asi zrovna neměl index."
    Což jsem sám nevěděl, protože už to bylo dlouho, ale ředitel mi to věřil, protože věděl, že studuji poctivě, tak povídá: "Pan doktor zrovna učí v béčku prezenčáky, tak si tam skočte, ať vám to napíše."

Přijdu do béčka plného sedmnácti-osmnáctiletých telat:
    "Pardon že ruším, pane doktore, ale vy jste mi nenapsal známku z praktické přípravy."
    "Ježíšmarjá... a pamatuješ si, cos dostal?"
    "No... já si hlavně nepamatuju, jestli jsem u té zkoušky byl."
    (řehot ve třídě)
    "Šmarjá... a chceš dvojku?"
    "Tak se mne aspoň na něco zeptejte..."
    "Já se tě ptám, jestli chceš dvojku!"
    (třída se řeže smíchy)
    "Dneska je hezkej den, dneska by to šlo..."
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VONTRIX: Tohle jsem kdysi slyšel na VŠB (odhaduju 1989)
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    ZBYNEK: V poslednim roce, kdy jeste ucil profesor Vopenka na MFF Alternativni Teorii mnozin. V sale asi 30 studentu. Profesor rekl: "Myslim, ze sami vite, jak jste pripraveni, tak se tady prosim rozdelte, sem ti, co si mysli, ze maji za jedna, sem ti, co si mysli, ze dostanou dvojku a sem ti, co se citi na trojku."
    Vetsina se postavila do fronty dva, nekolik odvazlivcu do fronty na jednicku a zbytek do fronty na trojku.
    Profesor Vopenka pockal, az se vsichni roztridi. Pak pronesl: "Ti co se citi na jednicku, mi daji indexy, tem ji napisu a ostatni se posadte, vas vyzkousim."
    A skutecne tak udelal.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Unix, test se psal na papír. Kritéria: zápočet dostane ten, kdo v testu prokáže, že má cenu ho pustit na zkoušku.
    "Ale tak jo, tak já vám ten zápočet dám. Alespoň se kolega pobaví."
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já dostal zkoušku z mat. analýzy II, kde mi chyběly 2 body (triviální chyby při opisování) jen proto, že mám příšerný rukopis a zkoušející nechtěl luštit další moji písemku.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Ja furt dluzim za jednu zkousku ctyri piva protoze mi do minima chybely ctyri body…
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Na FELu prý jeden zkoušející položil nebohému studentovi ke konci zkoušky otázku:
    "Chcete vidět fotku mojí dcery?"
    Student netušil která bije - jestli nezájmem urazí, nebo jestli zájem bude naopak vyhodnocen jako dotěrnost... "Ano prosím."
    Docent začne prohledávat kapsy. "Já jsem jí nechal doma, přijďte příště."
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOWKING: Ja zazil prednasejiciho co dal zapocet za krabici tatranek a prani k svatku..
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HOWKING: Jo, slysel jsem to uz z tolika zdroju, "kde se to zarucene stalo, ze to s klidem zaradim do UL policky a zavolam si cernou sanitku...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BLACKHEAD: A přitom se to nestalo nikdy. Neznám profesora, co by mu tak marginální znalost stačila na udělení zkoušky. :D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HOWKING: Akorat ze to se vypravi mezi studenty uz asi 60 let, jakoze "to se stalo u nas na skole" / "to se stalo u nas ve tride" / "to se stalo kamaradovi"...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    frustrovaný student vysoké školy opouští po nezaslouženě neúspěšné zkoušce z matematiky budovu ústavu a oproti vidí přicházet spolužáka
    "Ani tam nechoď, je to vůl."
    Profesor to díky otevřenému oknu slyší, vykoukne a ptá se:
    "Co jste to říkal?"
    "Že jste vůl, pane profesore."
    "Když mi to dokážete matematicky, tak Vás nechám projít."
    "Axiomy se nedokazují, pane profesore."
    "Výborně, doneste mi index."
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: premyslim jestli by se rovnou nedal pouzivat termin "metrically impaired".
    Kdo to otestuje na nejakem zivem americanovi? Mozna by se melo rovnou zazadat o grant, ale ja to podavat nebudu, protoze testovani na lidech prochazi strasne dlouhym schvalovacim procesem.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: Vyborny clanek, pekna satira, az premyslim jestli ten asteroid fakt existuje :)
    Rozsekal me pojem "metrically-challenged", definovany jako "our beloved American readers".
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Asteroid the size of 81 bulldogs to pass Earth on Wednesday - NASA - The Jerusalem Post
    https://m.jpost.com/science/space/article-757419
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Aha, takze jsou to puvodne 2 naprosto nesouvisejici vtipy..me to zmatlo, jak je to hned nad sebou
    V77
    V77 --- ---
    BROUKOID: taky ty kere nad brankou trochu povyrostly
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAERO: To není ten stejný vesmír (Oh Yeah Deeper)
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: To neni ten stejny senior... (We Need To Go Deeper)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam