• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    Pokud je v tom něco vědeckýho a je to k něčemu, hažte to sem. Berem všechno: chemii, fyziku, filozofii, matematiku, psychologii... a další


    Za přílišné a především opakované OT budou dárkové poukazy v podobě RO a ovocných košů s banány.

    Kecy k věci tu nechám, hlavně když budou vtipný. Zbytek mažu.





    Ňáký odkazy... vozte to sem na dvoukoláku a pište to tam hráběma.
    http://wiki.matfyz.cz/wiki/Category:Humor
    http://www.frozen-planet.mysteria.cz/pages/vtipy/m-vtipy.php
    http://fora.tv/2009/11/08/Science_Laughs_Science_Comedi
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BROUKOID: pokud budou tak presolene, jak v CR byvaji, tak by to problem byt mohl..
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    PALEONTOLOG: 3 Pho denne sou podle me v pohode, kdyz mas dost pohybu..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: imho bude mít zásadní vliv pH ústní dutiny. pod hodnotou 3 to bude skutečně nezdravé :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    GUMBA: no, výsledek bezpochyby závisí na počtu opakování, frekvenci lízání a síle přítlaku, že ano. Možná taky záleží na technice. A nálada bude bezpochyby hrát roli, ovlivňuje rozšíření nebo zůžení podkožních cév. Vlhkost pokožky způsobí snažší transport (částic kovů). Ale hlouběji už do toho nebudu zabrušovat, nebo bych z toho taky nemusel vybrousit.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Mno já tam taky vidím spoustu toxických težkých kovů zeleně, ale vaše volba, klidně lízejte :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    THERIDANE: Špatná otázka, obávám se. Smíš si klidně strčit kus sodíku strčit do rekta. Správná otázka je: je to dobrý nápad?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: o ryzí rtuti je známo, že projde traktem bez vstřebání, ale dýchat výpary v místnosti už nebezpečný je
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Plyn, rtuť... hlavně bacha na zábradlí!
    KAERO
    KAERO --- ---
    THERIDANE: jak uz spravne napsal predrecnik. jen bych doplnil, ze ne srknout, ale liznout. a ta troska, ktera se ti dostane na jazyk, nezvladne ochladit jazyk tak vyznamne aby ti to zpusobilo vetsi problemy. osobne si treba myslim, ze i oliznuti rtuti by bylo v pohode. nejspis by toho na jazyku ani moc nezustalo, vzhledem k hustote a povrchovemu napeti rtuti, takze by to mozna slo preradit do zlute kategorie.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    THERIDANE: Ano, Ano, Ano :)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    KAERO: Jde olíznout plyn? A pokud ne, opravdu smím olíznout kostku pevnýho vodíku, nebo si srknout kapalnýho? :))
    KAERO
    KAERO --- ---
    Mozna uz bylo?
    JON
    JON --- ---
    OMNIHASH: tyvole to je sama tolerance a prijimani, skrabky a nuzky a pak ti ty levoruky zrudy znicej sportovni karieru: https://www.researchgate.net/publication/43136140_In_fencing_what_gives_left-handers_the_edge_Views_from_the_present_and_the_distant_past
    https://www.tandfonline.com/doi/figure/10.1080/24748668.2023.2255806?scroll=top&needAccess=true

    na hranici s mutantama! To se zanedbalo! Fyalo octuj!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    hele, jestli do toho dohadování nedáváte už nejen vtipy, ale ani vědu, tak byste si to mohli vzít někam k čertu, co vy na to?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ERGOSUM: mno za to tam byla spousta povinnejch hodin (+-první tři roky), kdy přesvědčovali leváky, že jsou podlidi, který to dotáhnou maximálně na metaře, jestli se nenaučej krasopis, trojka na vysvědčení v první třídě included.
    Škrabání byla taky sranda, až do devadesátek se nedala sehnat oboustraná škrabka na nic, páč udělat pro těch 20% populace extra řez do plechu by socialistický hospodářství asi zruinovalo, tak sme halt měli všichni zkrvavený prsty do prvního zájezdu do DDR.
    A teď příjde ten suprís, když sme to sem všechno v devadesátkách implementovali, co se stalo pravákům? Naprosto vůbec nic. Nikdo je nenutí povině škrábat druhou rukou, nebo držet příbor obráceně, nepobíhaj tu vlčíčí levičácký bandy, co by požadovali návrat aut na správnou stranu silnice, nada!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ERGOSUM: cywe takovejch písmenek, abys napsal: nerozumím současnýmu světu, ale strašně mě sere... není to zbytečný?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PRINCEZNA_NEVĚSTA: wow, jste tam s Jaklem poslali sest remeslnejch trinactek a pak ses vydal na internetovou krizovou vypravu, ze?:))

    Tak snad jste hezky zavzpominali na skolu a pana katechetu, co te vzdycky tak rad hladil nejen po vlasech. Skoda, ze na takovy veci uz dneska kvuli vsem tem intenzivnim drillum transclovekovani neni na skolach cas!:(
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ALCATOR: Já si nějak nevzpomínám, že by na základce byla povinná hodina, která by ostatní přesvědčovala (nezaujatě), že leváci jsou nedílnou součástí naší společnosti a všichni, kdo si myslí, že jsou nějak jiní, jsou špatní, ale všichni musíme jejich jinost chápat a podporovat, jinak jsme zlí a špatní. (nebo já nevím jak se to má vyučovat)

    Ona dokonce scházela daleko užitečnější informace, jak si dát papír a světlo, když chceš psát levou. A díky trans na to hodina stále nebude. A na spoustu užitečnějších věcí.

    Dokonce ani když se ukázalo, že vláda levice je cestou do pekel, nekladlo se to za vinu levákům. (tolik k démonizování:-)

    Ani dnes si leváci neprosadili, že škrábání na zadku levou rukou se bude říkat oběd a bude na to zákon a bude to povinně v každé restauraci. A nikdo nikomu nezakazuje škrábat se na zadku levačkou, nebo pravačkou.

    Takže když budou translidé, nebo kdokoliv tlačit ideologii velmi se podobající komunismu a fašismu, budou zatracováni a démonizováni.

    Díky odlišnému přístupu nebyla cenzurována z "Princezny Nevěsty" šermířská scéna "...ale já vlastně nejsem levák. Já vlastně také ne."
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALCATOR: btw. přeučování leváků má dopady na jejich psychiku
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ERGOSUM: Další, co nepochopil.

    LEVÁCI byli kdysi zatracováni, násilně přeučováni a démonizováni. Trvalo strašně dlouho, než se s tím přestalo.

    TRANSLIDÉ prostě jen nechtějí, aby museli projít stejně dlouhou dobou utrpení, než je společnost konečně přestane démonizovat. Moc dobře totiž vědí, že gayové byli démonizováni až někam do 80. let minulého století (viz humor Policejní akademie).

    V podstatě nikdo kromě pár attention whores nechce, aby sis z translidí sedal na prdel a klaněl se jim. Chtějí jen mít možnost žít podle své přirozenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam