ALCATOR: Já si nějak nevzpomínám, že by na základce byla povinná hodina, která by ostatní přesvědčovala (nezaujatě), že leváci jsou nedílnou součástí naší společnosti a všichni, kdo si myslí, že jsou nějak jiní, jsou špatní, ale všichni musíme jejich jinost chápat a podporovat, jinak jsme zlí a špatní. (nebo já nevím jak se to má vyučovat)
Ona dokonce scházela daleko užitečnější informace, jak si dát papír a světlo, když chceš psát levou. A díky trans na to hodina stále nebude. A na spoustu užitečnějších věcí.
Dokonce ani když se ukázalo, že vláda levice je cestou do pekel, nekladlo se to za vinu levákům. (tolik k démonizování:-)
Ani dnes si leváci neprosadili, že škrábání na zadku levou rukou se bude říkat oběd a bude na to zákon a bude to povinně v každé restauraci. A nikdo nikomu nezakazuje škrábat se na zadku levačkou, nebo pravačkou.
Takže když budou translidé, nebo kdokoliv tlačit ideologii velmi se podobající komunismu a fašismu, budou zatracováni a démonizováni.
Díky odlišnému přístupu nebyla cenzurována z "Princezny Nevěsty" šermířská scéna "...ale já vlastně nejsem levák. Já vlastně také ne."