• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    smích skrze slzy :)

A New Theory of Everything Just Dropped!
    https://www.youtube.com/watch?v=Yk_NjIPaZk4
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DRAGON: na to fakt potřebuji vidět schéma polohy!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTHUNTER: jen jedna poznamka: ta slecna curala tak, ze jakoby udělala most pouze jednou rukou a druhou mela mezi nohama a ta krivka byl hodne hodne velkej oblouk :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NIGHTHUNTER: mě to zajímá jen věděcky, jak to funguje biologicky a fyzikálně. videa mě fakt nezajímají :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ROMANET: ok, jestli je ženský rekord zaznamenaný v Guinessově knize rekordů ustanoven na 30 stop = 9,144 m tak to asi bude pravda, ale to bych fakt chtěl vidět video ;-)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DRAGON: musím se přiznat, že jsem zkoumáním tohoto problému dnes strávil několik hodin a nepovedlo se mi najít žádný natočený důkaz, že by ženy byly schopné dočůrat dál než běžný muž...
    snad největší rekord jsem objevil v 51. minutě tohoto videa, ale i tam stejně dělá hodně převýšení na schodech...
    Public pissing girls / Analdin.com
    https://www.analdin.xxx/videos/246786/public-pissing-girls/?asgtbndr=1

hlavní problém vzdálenosti vidím ve špatném sklonu u žen, protože většinou je úhel namířen moc dolů a ne jako u mužů po ideální balistické křivce...
    nicméně asi jsem ochoten věřit, protože když slyším na záchodě svou ženu, tak ten zvuk tlaku kapaliny narážející na záchodovou místu má mnohem blíže k wapce než k mému tlaku, jenže bohužel na přímé porovnání ji asi nepřesvědčím :-( ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OKEYA: to bylo určitě víc než 5 metrů. Mozna u ty kasny probihala rekonstrukce, nevim, strasne dlouho sem tam nebyl. Kua skoda ze v ty době jeste nebyly mobily s poradnou kamerou, mel bych super viral :)
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    DRAGON: Google si myslí v zásadě 5 m +/- 10 cm .. pokud to bylo z lavičky, je ale třeba započítat cca 40 cm výšku lavičky a něco navíc, což ale záleží zase na délce nohou slečny.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRAGON: když srovnáme stejný výchozí podmínky, jako je tlak v močáku a síla svěrače, tak musí
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAERO: je to zde:
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/9nez9B5pugkfgcTv7

jakmje to daleko od lavicky do fontany bohuzel na mobilu nepoznam..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PALEONTOLOG: ženy v tomhle vždy zvítězí:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: máme jednoznačnou morfologickou predispozici, člověk by řekl, že to ani není nutné testovat. močová trubice ženy má 4cm, muže 12-25cm a je esovitě prohnutá.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    KAERO: presne. Bud kreativny Dragon a nakresli schema vytrzene z kontextu, ja to ocenim.
    KAERO
    KAERO --- ---
    DRAGON: no mezitim otevri mapy.cz a udelej mereni pres satelitni snimky, ne?
    MTHU
    MTHU --- ---
    DRAGON: Hlavně byla chyba, že tam nebyl zástupce agentury Dobrý den z Pelhřimova.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAERO: načůrala z laviček kolem kašny do té kašny, fascinující:) pak už sem byl pouze schopen obdivovat její ventil, takže vsechny další měření nejsou k dispozici. Leda bych se ji ozval a prijel to přeměřit pořádně, dlouho jsme se neviděli, aspoň budu mít důvod, jdu si pro tvrdá data!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam