• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SEJDA: Což je škoda, protože Markéta Lazarová je skutečný skvost.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    How do astronomers see in the dark?
    They use standard candles.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VOMAJDA: aha, moje chyba, myslel jsem lidi narozene po roce 2000
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    SEJDA: Dovolím si nesouhlasit. Mileniálům je dneska kolem 40 a Magdu (a její prsa) si řada z nich z Postřižin velice dobře pamatuje.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    V77: pro milenialy naprosto neznamy clovek :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SEJDA: koupala se prece v pivu v Postrizinach
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KAERO: poslouchani podcastu se pry rovna poslouchani radia (Dobrovsky & Sidlo). Jenze pri poslechu podcastu klidne i 4 hodiny denne neslysim jedinou pisen s posledni vyjimkou Vasaryove (Bardy & Kacer), ktera pulku textu zapomnela stejne jako polovinu melodie.
    Cim se zivila plus minus tusim (velvyslankyne, vysokoskolska pedagogicka, komentatorka), ale cim se proslavila a kdy, netusim vubec (ukazala nekde za mlada kozy?).
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: poznám na obrázku - zapomněl jsem upřesnit to rozpoznání, podle hudby bych třeba i určil...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KAERO: to, že znám nějakou zpěvačku podle toho, co zpívá, neznamená, že ji poznám, obzvláště pokud mám obličejovou slepotu (stačí změna barvy nebo stylu účesu, někdy jen změna oblečení a člověka, kterého nevidím denně, tak nemám šanci poznat)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    Seven Science Carols | A Capella Science
    https://www.youtube.com/watch?v=b0cU-CmjKNY
    UNUX
    UNUX --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    KAERO: Pokud platí tato úvaha a PRAASHEK je na Nyxu, tak aspoň jedna z nich je Hitler :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    SEJDA: mozna BROUKOID predpokladal, ze clovek co neslysel ani o jedne je natolik antisocialni, ze by nevlezl ani na nyx...?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    KAMAHL: Jenže zrovna u morfometriky to řezání osy a vynášení v BWplotech má sakra smysl. Beztak nulová výška je jen u těch, co nežijí a ani nežili.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    SEJDA: ..ja sem vedel proc tam davam "otazka je matouci" :) .. i kdyz sem si myslel ze je to jenom "protoze sem ftipnej"...
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    WOODMAKER: SEJDA: ja vam kluci roizumim..ale ktera z nich je ta "noha" co dava pomer devky k noze?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    FIONOR: x/i = -xi
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BROUKOID: a trosku vaham, ale jsem si celkem jisty, ze to "co pani dela" a to "cim je slavana" muzou byt celkem vyznamne odlisne veci.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BROUKOID: chybi ti tam 0, i kdyz ve fyzice neexistuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam