• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Ruská pokuta pro Google už je 5 000 000 000 000 000 000 000krát větší, než je všech peněz na planetě – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/ruska-pokuta-pro-google-uz-je-5-000-000-000-000-000-000-000krat-vetsi-nez-je-vsech-penez-na-planete/sc-3-a-232762/default.aspx
    ...kdyby to nekoho zajimalo, tak 1 googol USD to bude (podle Geminy) asi za 4 roky.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SPECZ: jenze zapomnel zohlednit rozpinani vesmiru a volal ve chvili, kdy byl Hawking na ceste
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SPECZ: Pojďme ten vtip pořádně rozebrat!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    HOWKING: Jestlis mu volal s použitím stroje času tak to mohl zvednout.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dnes ráno jsem nechal 12 zpráv na záznamníku Stephena Hawkinga. Pak jsem si uvědomil, že to asi pokaždé zvedl.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    SPECZ: Hledají cesty jak se množit :-D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    KAERO: Ne, to je jinak - mezi vědci je dost autistů - takže autismus způsobuje očkování, a ne naopak :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Takze autismus neni z ockovani, ale:
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    TLOUDEV: Gen Z hates this little trick :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    ALCATOR:a ja bych pripomnel, ze existence teto funkce zalezi na mnoha vecech. Treba typu browseru, desktopovem prostredi, operacnim systemu, hardwaru... treba muj notebook nema kolecko mysi, fnuk.
    Ale zase ja na te webove strance mam takovy posuvnik, i scrollbar se tomu nekdy rika, a tim dosahuji i 20 000x rychlosti svetla :)

Koukam jaky to je warp, sice v tom ma Star Trek velky bordel, ale rekneme ze dosahuju warpove rychlosti 9.90!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    E2E4: pripomina me prani k narozkam memu otci loni. ty jsi rocnik 46 a je ti 77. ja jsem rocnik 77 a je mi 46. je vsechno jenom nahoda? :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    E2E4: Jo, málokdo si uvědomí, že je jedno kde se tou stovkou dělí a násobení je komutativní. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MTHU
    MTHU --- ---
    GUMBA: To je podvádění.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MTHU: Možná proto jsou v té horní liště ty šipky, které skočí na další text nebo objekt v řadě :)
    MTHU
    MTHU --- ---
    QUARATH: Konečně jsem na něco použil scrollovací kolečko myši se setrvačníkem bez aretace.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SARGO: ups, neco se pokazilo :-/
    If the Moon Were Only 1 Pixel - A tediously accurate map of the solar system
    https://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html
    SARGO
    SARGO --- ---
    QUARATH: odkaz mi nefunguje :´-)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    ne uplne vtip, ale zaujalo me to...si proscrolujte par planet a pak si zapnete autoscroll "na rychlost svetla"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam