• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    Pokud je v tom něco vědeckýho a je to k něčemu, hažte to sem. Berem všechno: chemii, fyziku, filozofii, matematiku, psychologii... a další

Za přílišné a především opakované OT budou dárkové poukazy v podobě RO a ovocných košů s banány.

Kecy k věci tu nechám, hlavně když budou vtipný. Zbytek mažu.

Ňáký odkazy... vozte to sem na dvoukoláku a pište to tam hráběma.
    http://wiki.matfyz.cz/wiki/Category:Humor
    http://www.frozen-planet.mysteria.cz/pages/vtipy/m-vtipy.php
    http://fora.tv/2009/11/08/Science_Laughs_Science_Comedi
    rozbalit záhlaví
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAMAHL: no prave ze gamma funkce ma v 0 pol, takze je pro nula nedefinovana, a imho spravna odpoved je konvence, jak pise
    ESTEN.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KAMAHL: pro nás nematematiky nějaký vysvětlovák? třebas PM.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (na 1. stupni ZŠ a nebyly to brambory, ale tuším fazole)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SULTHAN: Ale dostal jsem se tak až do finále přírodovědné soutěže a skončil druhý!
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    QWWERTY: Když si vzpomenu na svoje studentská léta, tak moje hypotéza zní, že většina studentů brambory vůbec nic nezasadila a pozorování si vymysleli den před odevzdáním.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    QWWERTY: muj ucitel matematiky na zakladni skole rikaval, ze aritmetiku se nauci i vrabec ;)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SEJDA: tak od toho mas tooling - kdyz LLM detekuje zadani vypocetni ulohy, tak si ma zavolat Wolfram, nebo se pokusit preklopit to do skriptu, spustit ho, a vratit ti jenom vysledek
    asi me nenapada vesmir, ve kterem muze pravdepodobnostni papousek korektne nasobit cisla nebo provadet jine vypocetni ukoly
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: v ramci podcastu aktuality.sk jsem slysel z redakce zive.sk rozhovor s vedcem z oboru generativnich modelu, a ten rikal, ze i kdyz si dali v Amazonu tu praci a naucili svoji llamu nasobit 5 cifer dlouha cisla, llama nebyla schopna najit generalizaci a vynasobit dve sesticiferna cisla.
    Coz ale neznamena, ze by se ChatGPT nemohla vzdat a zeptat se google.

Llamy nerozumi nicemu, jenom nahodne spojuji slova a kdyz to vypada dobre, tak to vypusti na svetlo bozi. Jakmile maji z tech slov vytvorit diagram katastrofalne selzou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA: hustý

SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: nekde uprostred bych i s chybou podle oblibeneho rozdeleni, na ktere se hodi vsechno, protoze kdo by zdrzoval s testy, je 3 +/- 3
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA: ale uprostřed je 3, a to zase není 12
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: s motem pravda je nekde uprostred to dava jeste lepsi vysledek. :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Napadlo mě, jestli ten MINERWin obrázek možná generovalo AI, tak jaký vtip AI vytvoří pro mě :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MHO
    MHO --- ---
    JIMIQ: no nikdo to pokud vim nedokazal Je to promazame az do nejalych silene velkych cisel, ale dulaz pro vsechna prirozena cisla neni.

Ale.ze.by to vypadalp jednoduse?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam