• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSTICTURTLERoad Trip - cestujeme po 4 kolech
    ANOTHERFINEMESS
    ANOTHERFINEMESS --- ---
    Resil jste nekdo webasto do Space Gear/Delica?
    LITHIUM
    LITHIUM --- ---
    LAUPIOVKA: Ahoj na kolik by takova cesta vyšla stačí přibližný odhad a na jak dlouho by to bylo?
    LAUPIOVKA
    LAUPIOVKA --- ---
    Ahoj, sháním parťáka/parťačku na cestu do Maroka. Chtěla bych vyjet zhruba v květnu. Mám transporter, kterej se budu snažit předělat na obytňák.
    KYCLTKA
    KYCLTKA --- ---
    Ahoj všem, právě jsme se vrátili z road tripu NY + Florida. Pro případnou inspiraci připojuji zpracované video z GoPro záběrů:
    NY+Florida 2016
    NY+Florida 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=HMQQB2ZCzT8
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ROMANET: to je zvlastni, co vim, tak minimalne Gabor to avizoval...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ja to vidim v prvnim klubu a prijdr mi to zajímavý. jen se teda divim, že o tom nevim, kdyz oba fotografy sleduju na fb.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: zaspamovala jsem vic nez 3 kluby, vsechny cestovatelsky. kdyz vidis, ze se jedna o to samy, proste to necti a neklikej, easy... ;-)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TEKKANNE: zaspamoval jsi s tím minimálně 3 kluby. Opravdu nikdo není zvědavý na to, číst to několikrát po sobě v naprosto nesouvisejících klubech.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: běž si tam sám...mucinky*
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TEKKANNE: běž s tím spamem do píči.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    PETRPEDROS: asi záleží, co chcete vidět. hory? zámky? hrady? rozhledny? jezera? přehrady? řeky? chcete se courat lesama? po polích? chcete jen tak courat nebo chcete top místa česka? chcete turisty nebo radši ne? atd...

    tohle si ujasnit, a pak dumat. ideálně vzít nějakou cestovní knížku po česku. a listovat a řikat si, co by vás tak zajímalo.

    AUJA
    AUJA --- ---
    ahoj, poptávám dvě místa směr Slovinsko v termínu od 25. 8. a dále.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj chtěli jsme si udělat takový road trip po české republice protože máme 4 psy takže cestovat za hranice nic moc. Vyjíždíme z prahy a vracíme se do prahy. Poradí te mi někdo kam se podívat co si nenechat ujít a pokud už někdo nějaký takový okruh má splněný tak se určitě nebráním. Díky
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    mmmhmm...
    An optimal road trip across Europe according to machine learning
    https://rhiever.github.io/optimal-roadtrip-usa/europe-trip2.html
    The optimal road trip across the U.S.A. according to machine learning
    https://rhiever.github.io/optimal-roadtrip-usa/
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    JIŽNÍ, STŘEDNÍ A SEVERNÍ AMERIKA 2015

    Možná jste si všimli, že už tu na nyxu tenhle inzerát proběhl dříve. Jednou se bohužel rozpadla posádka, podruhé byly nepokoje ve Venezuele, nyní nám odpadl třetí člen a hledáme tedy nového člena / členku posádky na cestu vlastním obytňákem.
    Chystáme se na další část PanAmericany, tentokrát druhá část - Střední a Severní Amerika. Termín odletu je stanoven na první půlku dubna, kdy by se letělo do Venezuely. Tam se vyzvedne auto, přibližně dva týdny se bude dávat do kupy a poté se vyrazí přes kousek Venezuely do Kolumbie a odtud trajektem do Panamy. Poté přes Střední Ameriku /všechny země které v ní leží/, Mexiko, Kalifornii atd. Po cestě přes střední am. plánujeme trávit hodně času aktivně na vlnách a nebo s větrem v kitu/plachtě. Když by se po cestě někde naskytla práce, je to taky možný. Jeden z mnoha cílů cesty je Burning Man 2015, který je na přelomu sprna / září. Poté se budeme sunout dále na sever a bude záležet na domluvě posádky co a jak dále. Ale nyní jsme rozhodnuti, že budeme žádat o work and holiday do kanady, kam až by jsme rádi dojeli. Předběžnou cenu výletu odhaduji hrubě na 90tis/osoba/6měsíců (bez letenky a vstupu na BM). Upřednostňujeme zájemce, kteří by jeli minimálně na 6 měsíců, ale je možné se domluvit na částečných spolujízdách po dobu měsíce a déle...
    Pro inspiraci /nedopsaný/ blok o Jižní části Panamericany http://bimboroad.blogspot.com/
    Dále nabízím k prodeji obytné auto, které prodává kamarád, s kterým jsme procestovali část Kolumbie a Venezueli. Jde o obytné Iveco Turbo Daily v dobrém stavu, které nyní stojí na venezuelo-kolumbijských hranicích a cena je orientačně pod 4000 USD. Podrobnější info o autě v poště. Ideální by bylo, kdyby se poskládala další dvou-tří členná posádka do Iveca, která by jela stejnou cestou :)

    Jestli víte o někom, kdo by měl zájem, prosíme sdílejte, docela to spěchá.

    tomáš a honza
    TPA
    TPA --- ---
    MUXX: mam ji jako osobak. t4 je prakticky stejne velka jako vetsi kombi.
    do prace jezdim tramvaji nebo na kole, tak mi vyssi spotreba (pod 7 litru) nevadi. je ji 19 let a mela by vydrzet jeste hodne. ale roadtrip se da jet na cemkoliv. Sam jsem byl skutrem v rumunsku nebo na jadranu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    TPA: dodavku jste nekde pujcovali nebo mate vlastni? nevim jestli mam neco shanet na pujceni nebo setrit na nejakou z druhe ruky.
    TPA
    TPA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TPA: Buzludža - dá se vlézt dovnitř?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam