• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHERPALETÁKY (grafika) - diskuze, poradna, návody ...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SHERPA: Bacha na kerning u T ALA SEMIK, MA TRIX a taky tam nekde mas hacky a nekde ne(šmela, zizkov)
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Hele tak tak si stim hraju. Tohle je zatim jen preflyer

TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    SHERPA: si zkus pohrat s nastavenim vektorizace a pak dobarvit ruco.Ale zrovna tadyten obrazek je na prekresleni jednoduchej...by hezkvy vypdal i jen cerno bilej...ale je fak ze cernobilej typek privazanej ke kreslu uz jeden je:)
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    KOC256: Njn nejlepsi to bude asi precmarat perem, ale ja to proste nechapu :DD
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHERPA:
    OK, ten oblicej mi prijde moc krivkovaty... jakoze vypada to uz moc rastrove... (ale to ber jako hodnoceni negrafika ;-))
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHERPA:
    chtelko by to videt predlohu. z toho alespon ja moc nepoznam...
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Tak jsem v illustratoru zkousel predelat obrazky do digital artu. Takhle to dopadlo:
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    PETRPEDROS: Funguje to celkem pekně na takovyhle jednoduchy veci. Jinak bych se nebal 3D Studia, tam by to bylo otazkou nekolika minut.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    CHARVYBURGER:
    Je tam udělat tři dé z vykřivkovaného písma ale ještě jsem to moc nezkoušel...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    PETRPEDROS: to by mel zvladnout Illustrator...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A včem by jste dělali 3D písmo???

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tady trochu složitější flyer zde bych už začal minimálně Indesign (quark) Ilustrátor (corel) i Photoshop
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    CHUCKCHODESSA: hehe neva. Kazdopadne pokud tady o nekom zaujatejsim vis, pozvi ho sem. :)))
    CHUCKCHODESSA
    CHUCKCHODESSA --- ---
    SHERPA: takovy ambice asi nemam :)
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    OWECK: nemas nekde tutorial na pero??
    OWECK
    OWECK --- ---
    jak to myslis? :) zkus to pak expandnovat...pak to bude normlane objekt...barvy to take umi..nevim nakolik se vsak pousted do mnohobarvenych zhurivelosti...kazdopadne urcite plati, ze cim vetsi rozliseni obrazku, tim vetsi pravdepodobnost, ze trace bude kvatlinejsi...
    ja jsem pro PERO :)
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    OWECK: Live trace ale neprevede ty cary tuzky do plnech barev ne??
    OWECK
    OWECK --- ---
    pokud chces prevest dost dobre namalovou ilustraci (nejlepe CB), tak ji vyskenuj na velike rozliseni (600dpi trebas) a pak tak uzit tu automatiku (live trace - a vhodne nastaveni), pak si treba pohrat s bodu v ceste co do obrysu (simplify, popotahnout tam a onde)...ejlepsi vysledek je vsak rucni prace a pero...urco...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam