• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAPPEQDIY Studio Audio
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    WRONSKI: a tak já se teda zeptám obdobně: chceš nám neco sdělit, nebos přišel enom trollit? když už to nakousls a neni to tak těžké a zabere to enom jedno odpoledne: tys to zkoušel? měřil? výstup?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: pořád okecáváš
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    BURAN: Vždyť jsi omínusoval otázku! Jakou by asi měla mít otázka informační hodnou?!

Snažil jsem se jen zjistit, jestli DEIKSAC jen opakuje něčí tvrzení, a tedy je tam možnost informačního šumu, nebo zda je to potvrzeno i jeho zkušeností - ať už poslechovou nebo měřením. Přičemž druhá varianta je pro mě (narozdíl od diskutování víry v tvrzení) mnohem zajímavější, protože nabízí možnost faktické diskuse, která někam vede, případně je poučením pro ostatní.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: a ano, po několikátý opakuju, že mě zajímá, jestli k tomu máš co relevantního, a něčim jinym než domněnkama podloženýho, říct
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: klidně vlez na prodance forum a stourej takhle do huberta nebo vo co ti vlastne jde?
    BURAN
    BURAN --- ---
    WRONSKI: zcela otevrene se priznavam k detinskemu minuskovani prispevku s nulovou informacni hodnotou v technicky zamerenem klubu.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    DEIKSAC: Stačilo napsat prosté "ne", emotivní reakce nejsou zajímavé. A mínuskování v technicky zaměřeném klubu je dětinské.
    Fakt doporučuju to zkusit, věnovat tomu jedno třeba odpoledne, není s tim tolik práce.
    BURAN
    BURAN --- ---
    musim se priklonit k Deiksacovi, ten to co rika vetsinou rovnou zduvodni.
    WRONSKI zatim akorat hudra, ale zadny technicky info nepodava - mohl bys nahodit par argumentu aby i ostatnim doslo, co s tim mas za problem.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: cyve buď odpověz nebo mlč ne?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    DEIKSAC: A zajímá tě to natolik, že jsi to sám zkusil, nebo jenom opakuješ, co ti řekl "hubert"?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ne, mě to zajímá, protože jsem to sem dával v kontextu toho co je uvnitř bedny; jestli je bedna připojená 30 metrovym kabelem, tak tam průřez roli hraje, ale ten kabel je primárně rezistance a nepřináší nějaký nelineární zkreslení (tzn úbytek hlasitiosti)

jestli máš něco konkrétního, co se podle tebe děje navíc, ta kto doplň, rád si rozšířím obzory
    PIGSTER: ta už tad ynesmiřitelně frčí v jiném klubu, přičemž zastánci vlivu kabelů na charakter zvuku tak maximálně vzývaj kabelovýho boha
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    PIGSTER: Neskončí, neboj :)
    Já přece nemůžu vědět, co je zrovna pro něj "zásadnější", takže jsem na to nereagoval. A pak už nemám potřebu někoho o něčem přesvědčovat - zejména o něčem, co si snad může každý ověřit sám.
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    DEIKSAC: to za chvili skonci strasnym flamem na tema reprokabely .... mozna by se dala tahle oblibena kratochvile "hifistu" pro zmenu vypustit ? :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: tzn?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    DEIKSAC: Každému co jeho jest.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    WRONSKI: pomíjím něco zásadnějšího?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    "Vlastně se jen obíráš o výkon" - to je poměrně svérázné tvrzení :)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEIKSAC: ahaha.. heh kabel na sváření? docela drsný.. používám klasickou 2,5mm dvojlinku.. jj to sem čet ale přijdemi to trochu mimo.. snad jen u velkejch výkonů jako 4kw apod..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    LAKSYMO: hubertovo vyjádření ve smyslu, že nedává valnej význam zapojovat ten metr kabelu uvnitř bedny kabelem na sváření :-) propojení mezi zesíkem a bednou na velkou vzdálenost roli hraje ale vlastně se jen obíráš o výkon
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEIKSAC: tak to sem teda z toho dole docela jelen.. asi to bude mít co dočinění s odporem ale víc si nedomyslim.. nemoch bys to trochu rozvést?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam