• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHKřížková výšivka
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    MORGWAN: proto, že to načítáš ze svého počítače a máš to asi nacashované. Bohužel není vidět nic ani na té adrese (tedy já nevidím)
    MORGWAN
    MORGWAN --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    MORGWAN: nic nevidím... ani v novém listě..
    MORGWAN
    MORGWAN --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: jo, už půl roku mám započatou jednu ženskou... prvních asi tak třista křížků... ale sedm měsíců jsem na to nesáhla a nějak to zatím nevypadá :-))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    IORETH: a pracujes na nejake vysivce?
    IORETH
    IORETH --- ---
    TMA: mikrovýšivka :). Ale co jsem slyšela, tak restaurátoři textilií nepracují s "rozlišením" o moc nižším... člověk ty švy ani nenajde, jak jsou malé.
    TMA
    TMA --- ---
    LYREL: Magořina by bylo udělat to celé v tomhle rozlišení.
    LYREL
    LYREL --- ---
    IORETH: wow, tomu se říká magořina
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnešní dílo, trošku větší, skoro 500 křížků na výšku
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: jo, chvilku dokonce i s licencí :-).
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    IORETH: jo tak, ty mas ten programek na delani predloh :) Tak to ja ti urcite poslu enjake obrazky a budu chtit predlohy. Juchuu
    IORETH
    IORETH --- ---
    SKAEN: ale já vyšívám do šuplíku! :-)
    SKAEN
    SKAEN --- ---
    SELLIGAN: Ja se jenom koukam, predlohy vytvarela Ioreth! :DDD
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: nechci se tím živit... baví mě to... zatím jsem "účetně" v mínusu :-))
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: To ne :-). Hodlám vyrábět předlohy lidem na přání a prodávat ty, co jsem vytvořila. Překupník být nechci, maximálně, pokud o to bude zájem, budu k těm svým předlohám dodávat látku a bavlnky. Ale jestli se to rozjede a já to budu na mateřské stíhat, nevylučuju nic (politicky řečeno) :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    IORETH: jestli tomu spravne rozumim, hodlas se zivt dovazenim veci na krizikovou vysivku?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SKAEN: ty hambatice, to je ti podobne :))
    IORETH
    IORETH --- ---
    TRISSIE: koukám, docela široký záběr... a spousta věcí je fakt povedených :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SKAEN: to je schválně, potřebovala jsem, aby se to vešlo do sedmi barev, resp. do perlovek, které jsem měla doma. Ten poslední je osmibarevný. Dneska by mi to už nepřišlo jako dobrý nápad a nechala bych těch barev víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam