• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHKřížková výšivka
    DESMOND
    DESMOND --- ---
    IORETH: WOW!! :)) dlouho chci nějaké oblečení s výšivkou - košili asi, nebo na kabát, můžem se domluvit na zakázce? :DDD
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Rybář

MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Zde moje jediné dochované výtvory (rozměr třicetněco na čtyřicetněco), Madeira, Rybář (nedodělán). Jsou prodejné, Madeira je jednodušší typ (předtištěná kanava, méně husté dirky, nepůlená vlákna, polokřížek, rám je masív ručně vyroben) 1200,- a Rybář bude dražší (mnoho odstínů, půlená vlákna, polokřížek i plný křížek, reliéf - množství vláken různé, hustší síť dírek - na Aidě) 2800,- bez rámu, s rámem 3100,-.

Madeira

IORETH
    IORETH --- ---
    MIMISEKU: hele, já se pouštím převážně do malých obrázků a taky mi trvá i dva roky, než to dodělám :-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MIMISEKU: "i dva roky"? šťastlivkyně! :-)

Já mám jednu věc rozdělanou od velikonoc 1999 a pořád ji plánuju dodělat :-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    výborný obchod: http://www.vysivani-fundova.cz/
    s kamenným obchodem v Plzni.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    book

Moc ráda vyšívám, ale pouštím se do velkých obrazů a trvá mi i 2 roky dílo dodělat (pořád je moc práce nebo jsem maminkou na plný úvazek), jen co nafotím to málo co mi zbylo, nějak se dílka podarovala nebo ztratila letama (stěhováním?).
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TRISSIE: ten drak je uzasnej!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak jsem konečně dokončila paletu pro mulinky puppets. Hrozná práce. Mají barevnici ve formě vyfocených přadýnek a dostat z toho RGB byl trochu porod. Trvalo mi to týden. Ale je to hotové :).
    IORETH
    IORETH --- ---
    TRISSIE: tomu rozumím, během rekonstrukce a stěhování jsem taky nevyšila nic, hanba by mě fackovala. Pak byly Vánoce a pak se narodil malej, takže zase nic. Ale inspirovala jsi mě. Dneska jsem vytáhla tu započatou ženskou. Vypadá to, že vyšívací fáze znovu přichází :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IORETH: díky :-)

já teď sbírám síly, už hrozně dlouho jsem na vyšívání skoro nesáhla, a nevím, proč - jestli mám rozdělané samé věci, co mě moc neberou, a tak mě to nemotivuje, nebo jestli prostě tohle je fáze, kdy mě nebere vyšívání jako takové...
    a nebo je to možná akorát tím, že jsem zvyklá vyšívat u televize a na baráku je práce jak na kostele, celý léto je muž do desíti venku a něco staví, a mě je blbý si sednout v obýváku a čučet na film, tak makám taky...
    IORETH
    IORETH --- ---
    TRISSIE: Krása :-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    taky nic nevidím :-(

ale pro inspiraci sem nahodím něco ze svých věcí:

Lavender&Lace, Angel of Sea - oznámení o narození dítěte pro kamarádku:
    Angel of Sea - framed

Mirabilia, Madonna of the garden - pro kostel, kam jsem dřív chodila:
    ¨Madonna of the Garden - framed

Teresa Wenztler, Above the clouds - moje zamilovaná autorka, ale její předlohy jsou většinou šíleně náročné, takže tohle je jedna ze dvou, co jsem dotáhla do konce:
    Teresa Wentzler - Above the Clouds

předlohy nekopíruju, respektuju autorská práva
    QUERER
    QUERER --- ---
    MORGWAN: MORGWAN: taky nic nevidím... :/
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    MORGWAN: proto, že to načítáš ze svého počítače a máš to asi nacashované. Bohužel není vidět nic ani na té adrese (tedy já nevidím)
    MORGWAN
    MORGWAN --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    MORGWAN: nic nevidím... ani v novém listě..
    MORGWAN
    MORGWAN --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: jo, už půl roku mám započatou jednu ženskou... prvních asi tak třista křížků... ale sedm měsíců jsem na to nesáhla a nějak to zatím nevypadá :-))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    IORETH: a pracujes na nejake vysivce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam