BRAMBOROVY_KRAL: prosimte, tohle sou argumenty
ty si zase smichal dve ruzny veci
1, vec bylo tema toho jak jsou zpravy zkreslene, coz ma vic duvodu
2, vec je ze jeden z tech duvodu je podle me nevysvetleni podilu toho tlaku vyvyjeneho z venci, na velikosti utrpeni toho naroda...
odpovez mi zcela jasne, myslis si, ze by tam ten hladomor probehl (nebo aspon ze by zasahl tolik procent obyvatel) kdyby nebyly vsechny penize a zdroje posilany na armadu a na jaderny vyzkum ? pokud odpovis ne
tak druha otazka, myslis si, ze by ty jaderne zbrane vyvyjeli bez toho aby jim usa realne hrozili ? , protoze to je oc tu bezi, podle me jim realne hrozi invazi, nam to ovsem na nos nevesi... - jenze my se nedozvime co tam probiha..
a kdyz se podivame co se deje jinde ve svete, tak i kdyby jim nehrozili, tak zarazeni na osu zla samo o sobe staci, aby se nejaky stat zacal bat... ja jako predstavitel tohoto statu bych se teda bal..
to stazeni by melo symbolicky vliv tim, ze by ukoncilo tu hrozbu... pak by se ovsem videlo, jestli uz neni pozde a ta vojenska masinerie by se vubec dala zastavit... mozna uz pozde je a nic by se nezmenilo, to nerikam, ale ten podil, ze se to dostalo do toho stavu proste usa ma...
a ne nemyslim si ze by se s kima stal demokrat a ani sem to nikde netvrdil - zase nejaky tvuj demagogicky argument. nevim proc tohle delas... k cemu pak takova diskuze ma byt, kdyz neustale schvalne prekrucujes co tvrdim...