• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANCHEZ: Tak hlavne za jakych podminek ji podepsal, kdy za nim jezdili eurobolsevici v cele s Banditem, a rvali na nej ze to proste musi podepsat a hotovo. To nemelo s demokracii vubec nic spolecnyho, stejne jako cela Lisabonska smlouva.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MAKROUSEK: postni pls nejaky Farageho projev kde nekoho urazi (btw, nejsem jeho fanda protoze je to taky socan, akorat nacionalisticky)
    a jestli myslis tenhle projev, tak nejen ze je velmi ftipny, ale navic se drzi velmi zpatky

a ma taky pravdu v tom, ze eurokrati nenavidi demokraciji, jenom si vzpomen ze kdyz Klaus podepsal Lisabonskou smlouvu bylo za jistych podminek, ktere EU okamzite splachla do zachodu, uz tohle mel bejt prvni vykricnik, ale vsichni na to jaksi zapomneli nebo to ignorovali
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    E2E4: Ne, me by ta byrokracie zabila. Akorat se snazim uvadet veci na pravou miru, jako u Saturnina. Co se tyka masa bez masa, me osobne je srdecne jedno, jak se cemu rika, pro me je dulezita podstata. Takze dokud mi nezakazuji kupovat si lidske maso a jogurt z materskeho mleka, je mi to jedno. Oh, wait...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAKROUSEK: Ne, ze obhajujes jakoukoliv blbost z EU - to neni statisticky normalni. Tak se ptam jestli za to jsi nekde placenej jako PR EU na nyxu :) nebo zda cerpas nejake eu fondy, pracujes v eu administrative apod., nebo cim je tvuj absolutne pozitivni pristup k eu zpusoben..

BTW v Berline otevreli novou masnu, kde prodavaji "maso" bez masa. Ale jmenuje se to maso. Co na to pomazankove maslo? Neni to mlecny vyrobek takze cajk, spotrebitel maten nebude?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    E2E4: Jako jestli si myslim, ze je lepsi bejt slusnej, nez sprpstej? Ano, vic se mi libi japonska a anglosaska kultura se svou extremni slusnosti, nez ruska nebo arabska se svou sprostosti. Umim se chovat tak i tak. A chapu, ze lidem sprostota imponuje, akorat to neni uplny zaklad pro zdrave mezilidske vztahy. A ano, to si opravdu myslim.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAKROUSEK: Prosimte a ty jsi za tohle nejak placenej, nebo si to opravdu myslis?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAMOUT: Zajimave, ze tak dobre vis, jak funguje evropsky parlament. Poslouchal jsi nekdy Faragovy projevy? Myslis si, ze nikoho v nich neurazel? A je velka legrace, ze se lidi takhle nechaj zblbnout propagandou, takze tvrdi, ze lepsi, nez byt slusny, je byt sprosty.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Absolutně si nedělám iluze, že by toto opatření bylo používání pouze pro hanlivé a urážlivé výroky, to je záminka. Spíš pro lidi, kteří mají jinej názor, kterej nemusí nutně bejt jakkloliv urážlivej, pouze jinej než je oficiální stranická oirounijní linie páchání všeobecného unifikovaného dobra. Nicméně to už snad nebude mít dlouhého trvání, spoustě lidí už tohle hyperkorektní dogma leze krkem. Konec konců, nejdůležitějšími členy Trumpova volebního štábu byli Obama a Hillary Clinton, bez nich by se prezidentem v životě nestal. A ve Francii či Holandsku to bude totéž. Neříkám, že se mi to líbí, ale jsem přesvědčen, že se to stane.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAMOUT: Jakym statem mimochodem? Nejde o cenzuru, jde o obycejnou slusnost. Je uplne jedno, jestli nekoho urazis ve dvou, v deseti nebo ve sto lidech. Jak vidis, ani ty nemas rad, kdyz te nekdo urazi, takze proc bys to chtel po nekom jinem?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Poslu te do prdele, mozna si presednu k jinymu stolu, a dalsi ucast na nyxich vecerich si rozmyslim. Nicmene mas pravo to rikat, a pokud bych citil, ze me to ubira dlouhodobe na kvalite zivota, tak bych to resil u civilniho soudu (neb podstatou svobody slova je mj. to, ze nelze nikoho hnat k trestnimu soudu za to co rekl, at uz je to cokoliv). Nicmene pokud nechapes rozdil mezi obycejnym sporem mezi dvěma lidmi, a statem organizovanou cenzurou (berme pro zjednoduseni EU jako stat), tak to je pak tezky...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAMOUT: A jak se tedy konkretne tvuj zivot po odchodu z EU zlepsi? Budes si pak moct recnit v EP bez cenzury? A ostatne cenzura... Tak si predstav situaci - jdes se svou pritelkyni na nyxi veceri. Ja tam prijdu taky a budu vam povidat o tom, ze vas vztah nema budoucnost, protoze ty jsi svine a tva pritelkyne devka. Kdyz mi reknes, abych drzel hubu, je to cenzura? Tohle taky nemas rad?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Tobě tohle nepřijde jako setsakra dobrej důvod k odchodu? Já cenzuru nerad.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANCHEZ: A v cem konkretne bude tvuj zivot lepsi?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BELIEVER: dělaj všechno pro to aby se EU rozpadla.. já osobně se nemůžu dočkat
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Potenciál pro cenzuru projevů v Evropském parlamentu...
    European Union Parliament moves to censor “offensive speech” « Hot Air
    http://hotair.com/archives/2017/02/27/european-union-parliament-moves-to-censor-offensive-speech/
    KRUP
    KRUP --- ---
    LEXIK: další takové "grafíky"

MANFRED
    MANFRED --- ---
    HRAFNAIN: Nevim. Chodim lesama silně nadprůměrně, do kopce funim jak divoký prase, navíc v době kdy se loví, vestu nenosim, baterku taky ne, a dobrý. že by to bylo tim že v zelenym a na svý nikdo nestřílí? :-) Ono ten posun od lidolovců k honoraci je pochopitelněj, jak dneska někdo nemá pozemky nebo na nadstandartní příspěvek na pronájem honitby, nebo jinou žádanou vlastnost, skončí jako jouda co obskakuje krmelce a brigádničí.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MANFRED: prave, takova ta "lepsi" stredni trida, ma barak za mestem, rodinu a papirovyho psa, a na honu si domluvi dalsi ksefty :::
    ffffoooo, uplne se me mluvi hnus a nenavist, kde se to ve me bere? :)
    jsem zavistivy chudak neasi ;

mam jediny ponauceni, nosit reflexni vestu a pro jistotu mavat baterkou (to kvuli vlastni bezpecnosti, zvlast v obdobi "honu", jak ti potvrdi lecktery myslivec)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    HRAFNAIN: Tak myslivci jsou dneska většinou "lepší lidi", tudíž jim leze do zadele kdekdo, výhoda je, že se nemusí plácat po greenu, ale dobře se nažrat a napít na nějaký trachtaci :-).
    I když Bohouš....ale podle ohlasu mu to vcelku žerou.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    vláda myslivců, ciwe, kde já už to zažil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam