• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Takže ona jen v podstatě repostovala to, co už zveřejnil někdo jinej, a měla by jít za to do krimu? Nijak FN nefandím (já bych radši Macrona), ale tohle je svinstvo.

Le Penová ztratila poslaneckou imunitu v případu zveřejnění videí islamistů - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ty-evropsky-parlament-fo6-/zahranicni.aspx?c=A170302_122514_zahranicni_ert
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SAMOUT: jj, cetl jsem
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANCHEZ: Velmi zdařilý komentář
    Junckerova Bílá kniha - Neviditelný pes
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/...rova-bila-kniha-0t5-/p_cirkus.aspx?c=A170301_214958_p_cirkus_nef
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OTAZKAKONCE: 1) Zdůvodnit nezbytnost regulace má ten kdo regulaci předkládá a podporuje. Podobně bych mohl chtít, aby ses praštil kladivem do hlavy a navíc vysvětlil proč je třeba abys to udělal. To je spíš na tobě odůvodnit proč je nezbytné abych nemohl.
    2) Prostuduj si proces schvalování platný po Lisabonu. I když budou v ČR proti úplně všichni od prvního občana po posledního eurokomisaře a euroúředníka, není to nic platné. Za stavu, kdy je reforma EU neprůchodná by byla jedinou alternativou exitu explose.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    MANFRED: protože zkrachujou. nebudou platit daně, nepošlou děti do školy, etc.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    ERGOSUM:
    za 1: ptal jsem se na tvojí interpretaci toho důvodu proč to tak je, takže nevíš, jen odkazuješ na zákon? (zákony obvykle bývají aplikovány z nějakého důvodu)
    za 2: když ti bude nevyhovovat nějaký zákon v ČR tak navrhneš zrušit ČR anebo budeš nějak občansky/politicky/společensky/v hospodě protestovat a snažit se to nějak ovlivnit?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    OTAZKAKONCE: Proč by měl tu kukuřici prodat za "udržitelnou cenu" místo prodat za 0,0049 nebo neprodat vůbec ?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OTAZKAKONCE: Protože vinařský zákon 321/2004 Sb
    "odkázala na vyhledávání o Venice" To ta umělá "inteligence" a vyhledávání v angličtině. V Googlu je dotaz vinice EU . Mě to funguje správně.
    Vinice mě momentálně napadly první. Mohl bych pokračovat eurocínem, Cecilkou, bordelem který dělají slunečníky v cenách i elektrorozvodné soustavě, atd.
    Já jsem spíš pro návrat před Lisabon (téměř polovina byla proti a způsob přijetí byl probírán mnohokrát) a pokračovat na základě vzájemné výhodnosti a spolupráce a ne diktátu.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANCHEZ: Titulek krasnej, nicmene obsah clanku tradicni, Juncker je porad slizkej prolhanej komous. K tomu nikdy nedojde, bohuzel.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    http://echo24.cz/a/iWLXh/eu-by-se-mohla-promenit-jen-v-zonu-volneho-obchodu-pripousti-juncker

uz jenom to, ze tu moznost si konecne pripousti, je podle me dobra zprava.. i kdyz se mi tomu nechce moc verit
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Je to zlo a proto Trump chce devalvovat dolar. Protoze je zlej.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Jinak devalvace koruny je zlo ale ani přechod k euru by to nevyresil
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAZKAKONCE: Béma, Janouška a rittiga vytáhl kdo?

Jinak nevím jestli se seem vozí kukuřice z Číny a za kolik ale asi ji nejsme schopni konkurovat protože musíme pěstovat repku kterou si musíme lit do motoru.. Což snizuje životnost motoru a přínos pro přírodu je minimálně diskutabilní.. Ale za to nám to posílilo Bureše.. Hurá
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    DANCHEZ: ok, v rychlosti: zadne pripady jsem nevytahl. rekl jsem ceske dalnice. dotace jsou v nasi realite nevyhnutelne, proste neprodas kukurici za udrzitelnou cenu kdyz ji zaroven dovazis z ciny za 0,0005kc.
    Kriveni trhu v CR: Ceska koruna dlouhodobe podhodnocena tak aby z toho tezila skoda (vw) a dalsi velke podniky. cesi jako ja ostrouhaji mrkvicku druhoradosti. Taky chyba EU?

Netvrdim ze nedochazi k korupci, podvodum s eurodotacema. Tvrdim ze to neni problem EU ale problem Cechu. ten kdo krade a podvadi jsou konkretni osoby, nikoliv EU. Tim padem, pokud vystoupime z EU, nic se nevyresi. Jen misto evropskych penez se budou krast jen Ceske penize.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAZKAKONCE: nikdo netvrdi ze tohle rozpad EU vyresi, ale taky je ocividne ze EU s tim nedokazala nic udelat, vytahl jsi nejake medializovane pripady ktere si ani nepamatuju jestli nejak souvisely s eurodotacema , ale nechces snad tvrdit ze k zadne korupci s eurodotacema nedochazelo?
    a i kdyby ke korupci s dotacema nedochazelo, tak porad ty dotace krivi trh
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    haha, vy dva jste se nasli
    demagog k demagogovi seda
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    OTAZKAKONCE: V pohode, jsou jenom zblbnuty propagandou, zadnej vlastni argument dat nedokazou. Nema cenu reagovat na blaboly.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    DANCHEZ: zadny cernochy nemlatite. ctu tu nesmysly, to je cely. Agresivni kecy, pls, si nech pro sebe.
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    DANCHEZ: mozna takto: zmizi "obrovsky" prostor pro korupci? Ubude "predrazenych" nesmyslu? Neni ceska rep. specielne znama tim za kolik stavi dalnice? Muze za ceskem dojebane dalnice EU? Zlepsi se tedy zminovana situace danovych poplatniku kdyz budeme mimo EU?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAZKAKONCE: a jakym zpusobem si z toho vydedukoval ten svuj vyblitek?

to je argument ve stylu "a vy zase mlatite cernochy"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam