• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    Sledujete také spřízněné kluby Domácí zprávy a komentáře, Zahraničněpolitické události? a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Debaty k news
    ---
    Novinky z EU:
    Integrace.cz
    EUObserver.com

Interaktivní mapa EU se základními informacemi o EU a jednotlivých členských státech

ANKETA

Aktuální téma Lisabonská smlouva
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BANSHEE: Dotace jsou vzdycky zlo.
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    SAMOUT: Zlá EU!!!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Stamilióny z eurofondů šly na pojekty, které skoro nic nepřinesly  – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...6747-stamiliony-z-eurofondu-sly-na-pojekty-ktere-skoro-nic-neprinesly.html
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BANSHEE: Jak se pise v Knize knih - "Blahoslaveni chudi duchem, nebot jejich jest kralovstvi nebeske." To presne sedi tady na nick Ergosum.
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    ERGOSUM: Nojo, zpravodajka EP prostě "škodí". Tvůj svět ti závidím - takhle ve všem jasno bych taky chtěl mít:)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    CAIDEL: Přiznávám, že jsem netušil, že jsou dvě. Neměl jsem tedy důvod je rozlišovat. Ano dvě škodící Cecilky jsou horší než jedna.
    SAMOUT: Byl podán návrh na nové kvóty a já se zmýlil ve jméně. Je podstatnější můj omyl, nebo návrh. Je můj omyl ve jméně dokladem, že návrh neexistuje? Kéž by tomu tak bylo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ERGOSUM: Tys asi myslel tuhle silu http://ceciliawikstrom.eu/en/

Nicmene v mire skodlivosti si obe Cecilky nijak nezadaji, takze omyl je pochopitelny.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ERGOSUM: Aneb učebnicový příklad lidské psychologie v praxi. Cože, má fakta jsou nesprávná? Nevadí, stejně je to tak jak si myslím a to že se mýlím znamená, že mám pravdu ještě víc.

Ach jo.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    BANSHEE: Dík. Uniklo mi, že jsou dvě. Připadlo mi, že jedna stačí. No tím hůř.
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    ERGOSUM: To vysvětluje v první řadě to, že se ti trochu popletly dvě Cecilie. Z toho si nic nedělej, to se v tom svatém rozhorlení stává;)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    HAVANA: To vysvětluje mnohé.
    Uprchlické kvóty podle HDP a počtu obyvatel? Europoslanci jednají o změnách pravidel - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/...ke-kvoty-podle-hdp-a-poctu-obyvatel-europoslanci-jednaji-o-zmenach-pravidel
    Cecilia Malmströmová na Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/tag/Cecilia%20Malmstr%C3%B6mov%C3%A1/1
    Zbytek si najdi na webu EU.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERGOSUM: Ne, to nelze říct ani s trochou nadsázky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Kdo je cecilka?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    HAVANA: Hele všiml sis co vyvádí Cecilka?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    GREATDRAKE: Ale ano. S trochou nadsázky lze říct, že žadatel o azyl je imigrant kterého nikdo nechce. Pokud ho někdo chtěl, už azyl má.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, a vsim si někdo ze kvóty v ty prvotní verzi sou už pase že jo? Já jen že se tím furt někdo ohání
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ERGOSUM: Hahahaha. A jak to EU nuti ty kvoty? Co se me osobne stane, kdyz zadne kvoty neprijmu? A jasne, valka je mir, takze kdyz budou mit teroriste omezenejsi pristup ke zbranim, budou o to vic terorizovat.
    Mimochodem ten graf je celkem dobre meritko uspesnosti ruske propagandy. Orban je kamarad s Putinem, stejne tak jako Zeman.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERGOSUM: Ne, EU nikomu imigranty nenutí. Kvóty jsou na žadatele o azyl. Jsi shopen rozlišit mezi těmito dvěma kategoriemi?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    XCHAOS: Pokud nám EU imigranty nutí (kvoty) a teroristům zlepšuje podmínky (omezování zbraní), nejsou to důvody proč EU milovat, žě?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nemáme tu ani imigranty, ani teroristy. Ale nepřítele potřebujeme, takže co takhle nenávidět EU, že?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HALCYON: Jo scifi to je, protože tam chybí obvyklé "všimné".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam