MAKROUSEK: ja hlavni negativum nevidim v placeni za obsah.. ale v tom, ze to (zrejme - priznavam se, zatim jsem necetla primo ten text predpisu) zaklada odpovednost ulozist a posyktovatelu obsahu uz jen za to, ze to tam nekdo nahraje a ty s tim hned neco neudelas.. v pripade, kdy ti obsah vznika tim, ze ti ho dodavaji uzivatele, je naprosto nemozny to uhlidat.. kdyz mas echo, ze je tam zavadny a das to pryc - to je dnesni zpusob a podle me jedina prakticka cesta (byt ja mam trochu problem v tom, ze poskytovatel takove sluzby musi vlastne sam vyhodnotit, jestli to porusuje ci nikoliv, pokud mu neprijde primo soudni rozhodnuti, ale jen uzivatelske upozorneni nebo upozorneni treti strany, a tim padem na nej stat prenasi odpovednost (ve smyslu - sam si vyhodnot, zda je to ok ci ne a odpovidej za to, ze neco cenzurujes), ale to je, jak jsem pochopila, dost velkej trend ted vsude)
tohle ma (imo) zavest odpovednost za to, ze to tam je,i bez toho, aby te na to nekdo neupozornil
takze kazdou vec, kterou tam nekdo da, budes muset nejdriv posoudit a urcit, zda je to ok ci nikoliv