• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    Sledujete také spřízněné kluby Domácí zprávy a komentáře, Zahraničněpolitické události? a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Debaty k news
    ---
    Novinky z EU:
    Integrace.cz
    EUObserver.com

Interaktivní mapa EU se základními informacemi o EU a jednotlivých členských státech

ANKETA

Aktuální téma Lisabonská smlouva
    rozbalit záhlaví
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: no jsem zvedav jak ta zaloba dopadne. Osobne ji moc sanci na uspech nedavam
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: To, ze udelaji v Bruselu nejakou direktivu, vubec neznamena, ze ji musi u nas aplikovat. Muzou vyjednat vyjimku nebo se na to rovnou vysrat. A zhusta to tak delaji.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Chápu, takže jako obvykle, relativně rozumný nápad (možnost odeslat svou lokaci při distress callu) vede k totalitě. Stačí si vybájit, co byt asi ta zlá zlá eu svým kolektivním rozhodováním mohla chtít.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: tak treba co se tyce zbrani tak o tom se taky ted snazi rozhodovat v Bruselu. Nevidim pak jediny problem proc by pak v ramci "bezpecnosti" nemohli ucinit dalsi kroky kor kdyz je nejak sikovne pred verejnosti zaobali. Napriklad jako v tehle reportazi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: Jak? PCR ukoluje jen a pouze Vnitro, to nikdy z EU neslo a nejspis ani nepujde.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: samozrejme ze to bude PCR, potazmo BIS nebo jina skupina k tomu urcena. Brusel zaridi jenom befel popr. zadotuje prostredky a pripravi zivnou pudu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: A co ma rikat takovy delnik u pasu, jehoz praci zastane robot! Je to tezky, pokrok nezastavis. A pokud bude moznost smirovat, budou vsichni smirovat. Jenom ti zli budou rikat, ze nesmiruji. Uprimne, ja budu mnohem radsi, kdyby me smiroval nejaky kokot v Bruselu, nez PCR.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: A tobe je to lito, vid?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: no jenze k tomu to tady pomalu speje, proto jsem proti.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: Prave. Bud rad, ze nezijes v Cine nebo v Rusku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: kdyby tohle bylo jediny tak dejme tomu jenze dnes mas smiraky a udelatka "kvuli bezpecnosti" vsude. A dle meho je jenom otazka casu nez se tohohle zneuzije. Mit minulej rezim tyhle vsechny prostredky co jsou ted k dispozici tak rube 3/4 naroda v dolech.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: Maybe yes, maybe not. Uvidime, jak to vlastne bude, nestahuj kalhoty, brod je jeste daleko.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    MAKROUSEK: jenze tam jde o to ze ucet googlu nemusis vyuzivat a muzes vypnout sluzbu urdovani polohy. Tohle bonzuje porad a nejde to vypnout. Krom gps souradnic to naprasi i tvoje imei (coz se samozrejme z reportaze nedozvis) cili poloha je napevno spojena s konkretnim zarizenim. Navic se mi prici dalsi vec ze to jde prikazem shora a od nejakeho data povinne.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: Ale vzdyt uz dnes vysila tvuj Android polohu co par minut Googlu.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PSYTRANCE007: Teď jsem viděl havárii! Už k vám posíláme sanitku. Proč ke mě? Já ji viděl dole pod Nuselákem. :-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GLADILAF: Brichacek opet skvelej
    COOK
    COOK --- ---
    GLADILAF: To je jak podobnost mezi sefem mafie, kterej zmlati svyho pesaka za kecy a sefem skoly, kterej varuje svy ucitele, ze kdyz budou osahavat holky, tak je vyhodi :))
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GLADILAF: ja vim, ze tu krmim trola, ale to ti fakt unika rozdil mezi pravnim statem a breznevovou doktrinou?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GLADILAF: kriste, čte si někdo ty věci než vůbec začne dělat podobný tragikolaze?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    bacha, tady dochází k profesionálnímu rozboru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam