SAMOUT: Ona je ta idea celá trochu mimo. V rámci nějakých kategorií ano. Ale Jak by vlastně měla ta nabíječka vypadat? Mám kupovat ke sluchátku rychlonabíječku s výkonem 45W+ ? A když se nějaký mobil /powerbanka zvládne nabíjet ještě rychleji, budou se prodávat jen ještě silnější nabíječky? Nebo se rychlejší nabíjení zakáže?
Dnes některé mobily komunikují s nabíječkou. Na jeden výstup tak lze bez rizika připojit jen jeden spotřebič. Kolik řízených výstupních konektorů by jednotná nabíječka měla mít? Nebo bude jednotná nabíječka dodávat stále maximální možný výkon a nabíjené zařízení starej se?
Bude malá a lehká, aby se dobře nosila všude s sebou a zároveň stolní se spoustou zásuvek, aby se tam všechno vešlo a k tomu zabudovaná ve zdi a odolná, aby ji nikdo neodnesl nebo nepoškodil a když poškodí lehce opravitelná?
Mě například nepřijde jako zásadní chyba, že každá nabíječka nemá USB A i USB C. A platit funkce které nepotřebuji mi nepříjde moc výhodné, ekonomické, ani ekologické. Já dávám přednost několika různým nabíječkám.