je jasný, že FB je jeden z možných mechanismů NWO (snaha o vytvoření psycholog.profilu úplně o každém, kdo používá internet), nicméně nelze kontrolovat úplně všechno a všechny tím, že třeba i spravuju a kontroluju celou síť, proto si myslím, že si lze i tady najít zlatou střední cestu..
a) nevkládám žádný soukromý fotky a neoznačuju (fízlovina)..
(dost mě kolikrát udivuje, co lidi naivně postujou za fotky z vlastního soukromí..někdo už si pomalu asi začíná dobrovolně instalovat webkamery do bytu, Orwelli)
b) nepodporuju parazitický FB aplikace (snaha mapování mýho přemýšlení)..docela se směju tomu, jak si kdo dělá různý testy, kolik používá jakých slov, s kým by co dělal apod.
(mimochodem ukazuje to zlomek toho, co má např. policie za "vychytávky" k mapování lid.chování...)
c) vyjadřuju jen to, co má dle mého smysl... sdílení informací s lidmi z cel.světa je zajímavý a sjednocování se v různých názorech v podstatě s "obyčejnými lidmi z ulice" je pro mě docela revoluční myšlenka (samozřejmě nemám na mysli hovadiny typu "škrábání na zádech")
d) jako komunikátor s lidmi ve světe = fajn využití
tak jako je NYX pro mě zajímavej svojí intelektuální rovinou, informačním potenciálem, je pro mě FB zajímavej svojí dostupností a možností sdílet info růz.druhu
každá mince má dvě strany (hezký klišé) a ze všeho, dle mýho, můžu vytěžit to prospěšný..
možnost sdílení informací (třeba i z mobilu) s ostatními v době, kdy velká míra oficiálních médií je povětšinou ovládána hrstkou elitářů, je, dle mýho, jedině plus