• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    Pro lidi, kteří nemají facebook:)
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GORG: pěkné :-) jenže problém je, že když já o nich teď napíšu negativní článek, tak jim v podstatě ještě udělám další reklamu. které už takhle mají docela dost :-(

    proto je potřeba jednat rychle. dnešní doba je rychlá... FB se rozšířil daleko rychleji, než co já vím - Windows, Internet, mobilní telefony. Proto i reakce na něj musí být rychlejší.
    GORG
    GORG --- ---
    XCHAOS: jde čistě o "zákon smečky" - žádný arbitr, žádné odvolání, nic..... prostě podřízení se absolutní autoritě tyrana

    myslim, že nic FB nevystihuje víc z toho, co jsem četl v článku na lupě.cz ,jak to může být problém pro někoho, kdo si tam zřídí firemní účet a pak mu to bez vysvětlení vypnou, a doslova mu bylo řečeno, že pokud si zaplatí od českého reprezentanta Facebook reklamu za 600 000 Kč tak se s ním možná budou o zrušení jeho účtu vůbec bavit, že by mu pak možná pro začátek řekli důvod zrušení jeho účtu :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KRMELEC: no já si pořádně přečetl ty FAQ a nejvíc mě fascinuje, že oni vlastně ani nehodlají uvést přesný důvod, proč ten účet zablokovali - některé z těch formulací jsou tak vágní, že to opravdu může být cokoliv (to "unwanted attention", apod.). ale zase takový nihilista, abych kvůli tomu začal používat třeba 4chan... to přeci jen asi nejsem :-) nemám pocit, že bych byl na netu jen recese.... snažím se o budování fungujících paralelních informačních stuktur (nebo o zapojení se do těch existujících). už 15 let, popravdě (jsem online tak cca od roku 1994).

    FB je vlastně návrat nejen ke zcela před-demokratickým mechanismům fungování společnosti -to ale není tak vzácné, kdekoliv, kde jsme třeba na soukromé půdě v prostředí řízeném čistě komerčními pravidly, tak je to stejné - ale ono jde v podstatě i o návrat před zvyklosti římského práva, před posledních 2500 let fungování západní civilizace: jde čistě o "zákon smečky" - žádný arbitr, žádné odvolání, nic..... prostě podřízení se absolutní autoritě tyrana.

    můj vlastní plán je zde: [ XCHAOS @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    XCHAOS: držím ti palce... mám to už za sebou a nedopadlo to zcela dobře... účet se stále pofidérně vrací a tak napůl existuje a neexistuje... To bych blil!!! A ty hlášky mě též celkem děsí! Kvůli fuck knize bych byla schopná seriózně přemýšlet nad virtuální sebevraždou... (a znovunarozením v době Nortonů a Atari :c))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    We also remove content, photo or written, that threatens, intimidates, harasses, or brings unwanted attention or embarrassment to an individual or group of people .. tak pochopitelně, podstatou dělání politiky v demokratické společnosti je "přinášení nechtěné pozornosti", že ano.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No, možná je to za to, že jsem použil jako "falešné" prostřední jméno přezdívku... ale kdo na FB to nedělá, že ano. Každopádně, musím po této zkušenosti potvrdit, že obavy z Facebooku jsou poměrně oprávněné....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Can I see the content that got me disabled?
    Unfortunately, for technical and security reasons, Facebook cannot pro...
    Unfortunately, for technical and security reasons, Facebook cannot provide you with a description or copy of the removed content.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    nevím, jestli to nějak nesouvisí s tímto (můj poslední včerejší post):

    [ XCHAOS @ Demokracie ]

    .. bych čekal, že za podmiňovací způsob mi účet blokovat nebudou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Example: What is the Like button?
    Disabled
    What if I didn't receive a warning before becoming disabled?
    Depending on the severity of the violation, it is not guaranteed that...
    Depending on the severity of the violation, it is not guaranteed that you will receive a warning prior to becoming disabled. Unfortunately, accounts that are disabled for severe violations of Facebook's Statement of Rights and Responsibilities cannot be restored.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    hehe, tak už se mi podařilo dosáhnout zadisablování svého účtu na Facebooku.... :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CHEESS: možná nás jen testuje kdo ho fakt nemá a kdo jen kecá. Aby se oddělilo zrno od plev
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    fakt inteligentni davat interni odkaz do auditka antifacebook, k jehoz zobrazeni potrebuje clovek login.
    GIANT
    GIANT --- ---
    VDFLAT: :-D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    JAFRA: Můžu potvrdit, přidalo si mě pár spolužáků ze základky a ty největší hovada z tý doby teď pracujou u městský policie...
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    tady mate antifacebook: http://www.hatebook.org/ ;)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    JAFRA: :c)))))) Mě to k smíchu může být - nevím o svých spolužákách zcela nic... Přišlo by mi to spíš jako trága.


    SHMAIDA: Tak tak, když tam vlezu, mám tam vždy pět nových proseb o přátelení... Vydržím to nechat být třeba měsíc dva i déle a pak dám ignorovat. Už se mi i stalo, že mi na telefon někdo volal, ať si ho dám do přátel, tak jsem vysvětlovala, že přece když spolu můžem mluvit po telefonu, tak proč FB... ?? Na druhé straně něpochopení... Z obyčejných lidí se stávají fanatici a retardi. Je to smutné pozorovat :c(

    Oproti tomu lidé ze zahraničí které bych právě ráda kontaktovala přes fuck_knihu se tam nevyskytují a nebo jen pofidérně 1x za 3 měsíce. Ti jsou k dostižení na ICQ a Skype a mají převrácený čas, tak se je chytá blbě...
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    Me docela bavi pozorovat jak se z dementu ze zakladky vyklubali jeste vetsi retardi nez by clovek myslel....to te pak uplne pohladi na dusi:)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    FANAE: těžko myslet, že na facebooku sou kamarádi... :) většinou člověk o ty lidi, co si ho přidávaj do přátel, ani moc nestojí :)
    FANAE
    FANAE --- ---
    KRMELEC:
    SHMAIDA: Nj, to je smutny kdyz ma clovek za kamarady blbce :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KRMELEC: a že se ráno dobře vysral, teď jde do sprchy, tam si ho možná vyhoní a pak půjde na film, na kterej se mocinky těší :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam