KRMELEC: no já si pořádně přečetl ty FAQ a nejvíc mě fascinuje, že oni vlastně ani nehodlají uvést přesný důvod, proč ten účet zablokovali - některé z těch formulací jsou tak vágní, že to opravdu může být cokoliv (to "unwanted attention", apod.). ale zase takový nihilista, abych kvůli tomu začal používat třeba 4chan... to přeci jen asi nejsem :-) nemám pocit, že bych byl na netu jen recese.... snažím se o budování fungujících paralelních informačních stuktur (nebo o zapojení se do těch existujících). už 15 let, popravdě (jsem online tak cca od roku 1994).
FB je vlastně návrat nejen ke zcela před-demokratickým mechanismům fungování společnosti -to ale není tak vzácné, kdekoliv, kde jsme třeba na soukromé půdě v prostředí řízeném čistě komerčními pravidly, tak je to stejné - ale ono jde v podstatě i o návrat před zvyklosti římského práva, před posledních 2500 let fungování západní civilizace: jde čistě o "zákon smečky" - žádný arbitr, žádné odvolání, nic..... prostě podřízení se absolutní autoritě tyrana.
můj vlastní plán je zde:
[ XCHAOS @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]