SPOTREBITEL: Těší mě - Patricie Krmelová z Dobrchau. Zda se tak jmenuji nebo ne už je jen na Tvé důvěřivosti, že na sebe každý všechno vybleje. Tu smažku si odpusť, protože kdybys věděl :c))) Neřekl bys to. A jelikož fámám nepředejdeš, můžeš se jim smát... Fámy tě dostihnou jak v real life, tak ve virtual life - to bys musel lidem přikázat, nebo spíš zakázat myslet a dedukovat (což nemá s internetem obecně nic společného - to je člověčí povaha už).
Jinak ano... vše co jsi napsal o prémiové verzi si myslím také, ale stále máš tu volbu si převážné soukromí zde zaplatit a je jen na tobě, zda jsi ochoten. To je volba, kterou ti NYX nabízí - nabízí něco takového i FB?
Nestydím se za věci, které jsem sem kdy napsala a jelikož jsem člověk co ctí pravdomluvnost a nelžu (abych si nemusela pamatovat, co jsem kde řekla), tak se pod věci, které pastuji mohu klidně i podepsat na papír. To jsem já, taková jsem a nevím, proč bych měla hrát hry. Nejsem už pískle, které se vyvine do něčeho úplně jiného... Názory se mění, jistě, ale podstata jaký člověk je, to tak trošku v mém věku už zůstává - proč se tomu bránit? S nedůvěřivostí lidí, s dedukováním a převracením faktů už já nic neudělám - leda tak se s tím smířím - snažím se o to každým dnem - není to jednoduché, ale co dělat jiného?
Těší mě, že sis dal tu práci a podíval se mi na info. Jsem poctěna. Neber to zle... Jen se raduji, že mé způsoby krytí sama sebe fungují.