• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XCHAOS: O upgradech mi nemluv, obecně je nenávidím u čehokoliv. Horší je ale, že dneska většinou nemáš už možnost ovlivnit ani ten software (tímto zdravím programátory Thunderbirdu, díky kterým musím co měsíc bádat nad správcem procesů, proč se mi zas nepustil ten jejich zázrak po upgradu o který nikdo nestojí..)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: to mě na tom taky sere. desktopový software si člověk upgradoval sám - když se rozhodl, že zrovna má čas si hrát s něčím novým a učit se to, a nebo když už to fakt s tím starým nefungovalo.

    tyhle weby, jak se neustále upgradujou samy od sebe, kdy samy uznají za vhodné, tak to je fakt peklo. bude vtipný, až generace, co si myslela, že to jinak nejde, postupně odroste a dospěje, a objeví výhody toho, že si může nainstalovat normální desktopový software, který se upgradne až na vyžádání ...:-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: vidíš, eště že jsem požádal veškerenstvo o odtagování a ztama vypadnul
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Vzpominate si, jak facebook pred casem nabizel upgrade na nove profili. Rikal jsem si "nasrat, nestojim o to aby kazdy kdo mi klikne na profil videl fotky, na kterych me nekdo otagoval".

    No a dneska koukam a ono uz ten novy profil mam. No neni to skvele - uzivatel ma moznost volby a rict tak, ze to chce a kdyz to nerekne, tak to dostane pozdeji :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak hlavne ze tady je to samej chytrak
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    SDN33: to nikdy nevíš ... _) o lidech který jsou na FB bych o tom pochyboval, spíš to myslela vážně
    SDN33
    SDN33 --- ---
    TEKKIT:
    POKE10002: ona sama to asi myslela jako vtip,ne
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    TEKKIT: z toho se musí udělat vtip, musí se to jenom líp zformulovat :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    XCHAOS: To mne samozřejmě napadlo také.. ale u uživatelů FB jeden nikdy neví. ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STEPNI_VLK: no spíš je to od začátku klišé... informace doprovázené "ale pssst" jsou většinou i ve skutečném světě určené od začátku jako drb k dalšímu šíření...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    .. aneb lidská blbost nezná mezí.. ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    dneska mi ukazovala šéfová z práce že její kamarádka si dala na FB: "asi jsem těhotná, ale pssst"....pobavilo:)
    TYLACIN
    TYLACIN --- ---
    ADM
    ADM --- ---
    Facebook has announced that developers of Facebook apps can now gather the personal contact information from their users. Security firm Sophos describes it as 'a move that could herald a new level of danger for Facebook users' and advises users to remove their home address and phone numbers from the network immediately."

    Facebook Opens Up Home Addresses and Phone Numbers - Slashdot
    http://yro.slashdot.org/story/11/01/16/2110254/Facebook-Opens-Up-Home-Addresses-and-Phone-Numbers
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    fakt nevěřím, že to, na co běžná populace 15 let čekala, aby začala používat Internet, je nějaký automagický systém cenzury pomocí umělé inteligence...

    dobře, uznávám, že motivaci běžné populace v podstatě neznám. asi to bude něco jako u mě, počítám: trochu sexu, více násilí (než já), muži místo kosmického výzkumu (jako já) fotbal, ženy možná nějaké to vaření a časopisy pro ženy (aspoň navenek - aby zamaskovaly o co se zajímají doopravdy :-). to vše v nějaké virtuální sociální síti, místo s živými lidmi v jedné domácnosti (ale neprodá se pak méně deodorantů a šampónů na vlasy? ještě by to měli velci investoři promyslet, kam povede "geekizace" mas konzumentů...)

    ale fakt nevěřím tomu, že lidi celou dobu čekali na to, až je budou cenzurovat roboti na základě nějakého syntetického/algoritmického úsudku...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    YBUKO: kdybych to alespon pochopil, co bylo za obsah, skoda ze sem si to nezalohoval... ale byl to normalne text v cestine, s tim, ze tam bylo napsano "kkti" , pak sem to jeste prepsal jako "k*k*t*i" a podobne a i kdyz jsem to vymazal, tak to nepustil. Problem muze bejt taky v tom, ze mam nastavenej anglickej intreface, takze to mohlo najit nejakej kus slova, co se mu nelibil v anglictine, ale me to je ukradeny, co je fuj vim sam nejlip, na to nepotrebuju FFFUUUbook...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Zatim sem na to FB občas lezl, ve čtvrtek jsem chtěl zalinkovat něco z youtubu, napsal jsem k tomu komentář a ono mi to povědělo "V příspěvku se nachází obsah, se kterým byly v minulosti problémy, nelze zveřejnit" - takže to byl poslední příspěvek na facebook ;). Teda ještě jsem napasal jeden, ve kterym tvrdim, jak mě ten facebook sere a že nazdar. Ten kupidivu prolezl bez cenzury a připsal jsem tam pod to ten koment, co sem hodil tady níže:
    SUCZKER:

    Kupodivu mi tam na to lidi odpovídali kladně, jako že už je to taky sere, ale stejně to budou používat dál.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ale ne, funguje..
    OTZ
    OTZ --- ---
    asi spadnul:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam