• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    Pro lidi, kteří nemají facebook:)
    rozbalit záhlaví
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CYBERWOLF: ale jo...já právě protože ty sítě zevnitř neznám, tak se v tom samozřejmě neorientuju jako vy, ani si na to netroufám...

    V kostce takhle: když si lidi zakládali FB, ani je nenapadlo řešit (například) jestli ten účet jde zrušit, prostě to "museli mít protože to mají všichni". teď už jsou uživatelé zkušenější a a určitý věci si ohlídají. Jenže zase tam budou problémy, který je teď prostě nenapadnou a přijde se na ně až později...

    A obecně: proč se zase po zkušenostech s FB honem honem hrnout pod křídla další sítě, jen na proto že je teď "In" a nová? opravdu je to potřeba? nestačí vám sítě které již používáte?

    A ultraobecně: čím míň toho je na netu, tim líp
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TEKKIT: no to je prave to, na G+ ti staci dat "Nastavení účtu" -> "Smazat profil a odstranit související komunitní funkce" a je to.

    Na G+ bys musel prodelat lobotomii, abys to nenasel - na facebooku bys musel prodelat lobotomii, abys to nasel :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: ...a až tady na nyxu vznikne klub: ANTIGOOGLEPLUS:))) kde nejčastější otázka bude: "nevíte jak nevratně zrušit účet u g+?":))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEDRIGERN: Mno FB se taky všem (kromě mě:)) zdál fantastický a každý byl hrrr...ty "zparchantělosti" se začali vynořovat postupně. Já jsem přesvědčen že k tomu dojde i u G+....S tím vymezováním je to obecně platný jev. Určitá část lidí prostě chce mít něco co je nějak odlišné, uzavřené, něčím specifické, NOVÉ, neokoukané....v momentě kdy se z toho stane "masovka" ztratí to pro tuto skupinu to kouzlo...

    Stejně jako jsem neměl potřebu mít FB, tak teď nepotřebuju G+ jen proto že je to "cool"...ostatně pamatuju si jak původní nadšenci z FB časem otočili a začli nadávat, jen si počkám až se to stane u G+:)))
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    TEKKIT: Nikoliv, sice ho honem každý musí mít - to ano. Ale vymezovat se lidé začnou, až se začne chovat tak zparchantěle jako FB (což přijde). Ale u těch lidí nejde o okoukání (mail se neokoukal), jde o reakci.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    XCHAOS:
    XCHAOS: já ti nevim. Co tak pozoruju ten humbuk kolem G+, tak mi to přijde uplně to samý jako před pár lety s FB. Teď to honem honem musí každej mít protože je to "in" a časem se proti tomu začne část lidí vymezovat jednoduše proto, protože to se stane vždy, když se jakákoli věc "okouká" a hlavně stane mainstreamem (není to záležitost skupiny ale všech)...


    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Facebook Bans Google+ Ads - Slashdot
    http://tech.slashdot.org/story/11/07/17/149231/Facebook-Bans-Google-Ads

    Facebook Bans Google+ Ads: Facebook sent him the following message: 'Your account has been disabled. All of your adverts have been stopped and should not be run again on the site under any circumstances. Generally, we disable an account if too many of its adverts violate our Terms of Use or Advertising guidelines. Unfortunately we cannot provide you with the specific violations that have been deemed abusive. Please review our Terms of Use and Advertising guidelines if you have any further questions.'
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    SKATEMURAI: napiš NYXovi ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    https://plus.google.com/100125012078853567494/posts/c6S1scoujvJ
    Michael Lee Johnson - 3:41 AM (edited 4:11 AM) - Public
    LOL: I recently ran a Google+ advertisement on Facebook that got all of my campaigns suspended. - Great.

    The message from Failbook said the following:
    Your account has been disabled. All of your adverts have been stopped and should not be run again on the site under any circumstances. Generally, we disable an account if too many of its adverts violate our Terms of Use or Advertising guidelines. Unfortunately we cannot provide you with the specific violations that have been deemed abusive. Please review our Terms of Use and Advertising guidelines if you have any further questions.

    P.S; Facebook - You Suck.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: já mám bílou na černé rád... většinou jsem u compu dlouho do noci... potom je bílé pozadí dost nepříjemné. ale máš tam možnost "formátovat pro tisk" a celkově nový design by měl umožňovat snadné přepínání.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    XCHAOS: to je sice hezké, ale jak říkám – bez Readeru bych opravdu ani nesebral odvahu se do toho začítat, mám své oči rád :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: ten engine zoufale potřebuje přepsat - ale za obsahem a možností anonymní moderace i anonymních komentářů si stojím.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    XCHAOS: já to myslím celkově :) Je to takový návrat do let zpívajících ořů :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: jestli myslíš formátování mých článků, tak ta "pekelná" hláška nahoře zmizí lidem, co aspoň jednou nějaký článek zmoderují (kladně nebo záporně).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: sorry :-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Mno hlavně ty stránky jsou slušné peklo :) Ještěže má Safari ten svůj Reader.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XCHAOS: tohle uz je 3. klub. Nasel jsem vsechny, nebo tenhle poklad potkam jeste nekde jidne? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - #GooglePlus aneb nepřítel mého nepřítele je můj přítel
    http://teckacz.cz/1147
    KACIR
    KACIR --- ---
    XCHAOS: Možná o nich neví jen dočasně, není možný mít dotažený všechno hned při rozběhu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam